[Eskişehir - MT]

adamın ayak mort tüm içtenliğimle geçmiş olsun yazık olmuş adama

arkadaşlar,28 ekimde izmir 29 ekim de. bursa ve ist,, kortej oluşturcak,,, biz de toplanmıyalım mı,esk mt olarak. yada düşük bi ihtimal ama bursa ya mı gitsek..??

bence bizde kendi çapımızda şehirimizde yapalım ne dersiniz hoş olmazmı???

Son düzenleme:
yigitozgurkarikaturlw0.jpg

karikatur7.gif

Bencede yerinde ve çok hoş olur yapalım diyenlere Ben varım......

ARKADAŞLAR YARIN BİZDE KENDİ ARAMIZDA TERÖRÜ LANETLEYELİM BEN TEK BAŞIMADA OLSAM YARIN ÇIKACAM DIŞARI GELMEK İSTEYENLER YARIN SAAT 17:00 DA HASAN POLATKAN MİGROSUN ÖNÜNDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE

UMARIM KATILIM YÜKSEK OLUR...

HERKEZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM UNUTMAYALIM Kİ ONLAR BİZ EVLERİMİZDE RAHAT UYURKEN ŞEHİT OLDULAR...

saat 17: olmayabilir ama . çalışmazsam. kesin gelirim.yanımda eray ı . ve sinan abiyide. getiririm.. . görüşmek üzere

Son düzenleme:
tamam arkadaslar ıyı hos ta bız 7 gıbı anca ısten cıkıyoz 5 erken deılmı sıhhıye kavsagında 8 de bulustuk herkes katıldı arkadaslar saat bıze hıc uymaz

COOKK SÜPER OLMUS VOLKAN KARDEŞ ŞU ORGANİZASYONLARI SEN YAPSAN DAHA İYİ OLMAZMI

bu toplantı kaca kadar surcek ona gore ersınle gelecez

süleyman kardes benım paralellerımde cok gezıyon ama hıc slm sız gecıyon :salut::cherry:

[email protected] msn ıme ıletı bırakabılırsınız ben işe gıdıyorum

Son düzenleme:
Evet bugünkü dersimizde trafik cezası nedir? nasıl yenir? Nereye ve ne kadar ödenir? hakkında konuşacağız... :p

Abicim boşverin organizasyonu ; takılın kafanıza göre... :)

arkadaşlar hiç farketmez ben sadece öylesine saat yazmıştım kim gelebilir kim gelmeyebilir diye saat 8 de olabilir yeterki katılım çok olsun yer migros önü olsun yine

yarın çalışıyorum ayrıca 18:00 21:00 arası. kursum .var ama kurstan kayış atabilirim. :wiinkk:

bugün de sinan abiyle söğüt e gidelim dedik. söğüt e varınca bilecik 25 km miş. e bide bilecik e gidelim dedik.. nerdeyse ist. a kadar gidecektik. :queen: daha yeniice geldik. herkese kazasız belasız yolculuklar, kortejde görüşürz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saat 8 de biz 3 motor migros önünde idik ama bizden başka kimse yoktu:silent::salut:

selamun aleykum arkadaslar bende aranıza katılmak ısterım bende eskişehirliyim? büyük yayladan bahseymişsiniz kırka/karaöğren mevkii oraya 14 kere falan gıttım ama balık tutmaya gıttım kayalık tarafına dıkkat edın ayılar gelıo oradan:D bende de motor hastalıgı var su an avanti marka bir mobilete sahibim ayagımı yerden kesio o yetiyo bana ama ıleride nasipse ANATOLIA TIGERS(ANADOLU KAPLANLARI) GRUBUNA GIRMEYI DUNUSUORUM liderlerlerini tanıorum kendisizi seşkin abimiz olur

selam arkadaşlar nasılsınız
bayramınız kutlu olsun
görüşürüz
selam ve saygılarla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar