İngilizce bilen arkadaşlar lütfen yardım edin bana!!

Merhaba arkadaşlar.. Bana bugün bir e-mail gelmiş..
Ama çok uzun bir metin oldugu için çeviri yapamadım.. Bir kaç program denedim. Ama onlarda saçma sapan çevirdiler.. Metin şöyle:

Yahoo! Mail gives members random cash prizes. Today, your account is randomly selected as the one of 5 top winners accounts who will get cash prizes from us.We are happy to inform you that you have won a prize money of (Eight Hundred Thousand Us Dollars ($800,000) for the month of October, 2007. Lottery win promotion which is organized by yahoo messenger .com every month.

YAHOO, collects all the mail ID of the people that are online on yahoo messenger, among the millions that subscribe to yahoo messenger we only select five people every month as our winners through electronic balloting System without the winner applying,we are congratulating you for been one of the people selected.All participant were selected through a computer balloting system drawn from Nine hundred thousand E-mail addresses from Canada, Australia, United States, Asia, Europe, Middle East, Africa and Oceania as part of our international promotions program which is conducted annually.

This Lottery was promoted and sponsored by a conglomorate of some
multinational companies as part of their social responsibility to the
citizens in the commmunities where they have operational base.
Further more your details(e-mail address) falls within our British representative office in United Kingdom , as indicated in your play coupon and your prize of US$800,000 will be released to you from this regional branch office in UK.2

We hope with part of your prize, you will participate in our end of year
high stakes for US$1.3 Billion international draw.
HOW TO CLAIM YOUR PRIZE

These are your identification numbers..........

Batch number.......................YHL 08992
Lotto number........................YHL96587
Winning number...................YHL09557

To begin your claims, kindly contact the Fiduciary Agent at this email address ( [email protected],[email protected]) You are required to forward him with the following details:

1.FULL NAME
2.COUNTRY OF ORIGIN
3.PRESENT ADDRESS
4.SEX
5.DATE OF BIRTH
6.AGE
7.OCCUPATION
8.TELEPHONE NUMBER
9.FAX NUMBER(IF ANY)
10.MARITAL STATUS
11.WINNING NUMBER,BATCH NUMBER AND LOTTO NUMBER.
12 THE MONTH YOU WON........................................................

As soon as you contact the Attorney, he will advise you on what to do in order to get your prize money.Congratulations once more!!

For security reasons, we advice all winners to keep this information
confidential from the public until your claim is processed and your
prize released to you. This is part of our security protocol to avoid
double claiming and unwarranted taking advantage of this programme by non-participant or unofficial personnel.

Yours Sincerely,

Paul Humphreys
LOTTO CO-ORDINATOR.
The Yahoo.com staff
Yahoo.com http://www.yahoo.com

İlgilenenlere teşekkürler..

hikaye kardeşim bunlar yahoo messenger tarafından her ay 5 kişiye verilen 800.000 doları kazandığını söylüyor... senden kişisel bilgilerini istiyor sakın gönderme maili sil mümkünse...

vay serhat sen o parayı yanlız yiyemezsin ben geleyim beraber takılalım:p:mrgreen:

bende çocukken böyle kısa yoldan zengin oılma hayalleri kurardımmm ama bu hayaller en fazla askere gidene kadar devam ediyo serhatt kafanı takma

hikaye kardeşim bunlar yahoo messenger tarafından her ay 5 kişiye verilen 800.000 doları kazandığını söylüyor... senden kişisel bilgilerini istiyor sakın gönderme maili sil mümkünse...
Hımmm.. Ama Yahoo Lottery diye bişeyin oldugunu gerçekten biliyorum.
Yani herşey doğru da olabilir.. Allahhh bi kazandıysam.. :queen:

vay serhat sen o parayı yanlız yiyemezsin ben geleyim beraber takılalım:p:mrgreen:
Lan olm varya o parayı alsam senin çinlilerle benim çinliyi satıp manyak makine alıveririm lan sanada.. :queen:

bende çocukken böyle kısa yoldan zengin oılma hayalleri kurardımmm ama bu hayaller en fazla askere gidene kadar devam ediyo serhatt kafanı takma
Yok benimkisi kırk yılda bir şansın bize gülme meselesi.. :queen:

serhat kıçın acıkta kalmış senin dün gece ehe eheee....daha da başka bişi demiorum yuh diorum oha diorum....titre ve kendine gel diyorummmm

yaw mesajı silecekte ya harbiden doğruysa 800,000 dolar bence sen bi araştır bu konuyu tabi kişisel bilgilerini yollama neyin ne olduğu belli değil

Lan olm varya o parayı alsam senin çinlilerle benim çinliyi satıp manyak makine alıveririm lan sanada.. :queen:

kanka bi tane 1000 rr alırmısın bana. olm hergece yatmadan dua okuycam sana eğer bu mail asılsızsa yahoo yu dava edicem mahkemeye vericem tazminat alırız.:p:mrgreen:

bana bu maillerden günde belkide 3 tane geliyor. bunlar pallavra sakın inanmayın. ama doğruysada numaramı özleden atayım :p

parayı görmeden fıttırdı bunlar parayı görünce tam tımarhanelik olurlar heral :p

doğmamış çocuğa don biçmeyin beyler yauv :)

Gelip niye bana sormadın foruma koymaya gerek yoktu bile.Neysee Allahın cahil ingilizce bilmeyen web tasarımcı kılıklısı:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 satır bişe sandım bende:p, bu kadarını tercüme etmem için ingiliz olmam lazım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar