Tatlı su motorcularına asıl motorcuların resmini sunalım
Ayecigim hayıdır kafalar kıyak gibi
İki tokat asılınca pesinden turk kahvesi gözler fal tası gibi oldu :queen:
Muzaffer abi milleti ayaklandırmak için örgütlerken
OZRACE ve saygıdeger eşi, Gelişim den İbrahim abimiz ve ben

İbrahim abi ayıptır sorması ama nereyi kesiyordun böyle capkın capkın :wiinkk:
Marv Hayırdır cok efkarlı cekiyorsun sigarayı :wiinkk:
Ahanda beni cekmişler :cyclopsan Bu resim burada olmayacaktı ama neyse
Metalgod ortalıgı keserken
aYe nin esprilerine gulerken
Abi hayırdır nereye baktıgınızı inan cok merak ettim.. Danger0 sen simdi topigide kilitlersin böyle dedim diye :queen:
Ama MT ailesi olarak inan cok merak ediyoruz :queen:
Hakan abicigimde sagolsun butun gun kolay rastlanmayacak sayıda olumsuzluklar yasamasına ragmen sırılsıklam da olsa geldi ve bizimle gun icinde yasadıkları inanılmaz olayları paylastı. Yorgun gorundugune bakmayın benim gibi 5 tane adamı sol cebinden cıkartır.
O güzel muhabbetini esirgemedi bizden :rendeer:
aYe Garson arkadasa kur yaparken :cyclopsan
Şirinlikler aynen devam ediyor tabii ama kızda pas yok
Magma sagolsun herzamanki gibi yanımızda ve güzel muhabbeti ile şenlendirdi :rendeer:
Patronum ve yeni tanıstıgımız arkadasım..
Ben bu adamı cok seviyorum yaaa..
Hayatımda bu adam kadar kaliteli ve sakin uysal bir adam daha tanımadım.
İyiki tanımısım seni be adasım..:rendeer:
Adamlıgın tarifinin canlı örneklerindensin...
Ümmet abicigim de bizi yanlız bırakmadı ve o guzel kahkaları ile senlendirdi ortalıgı :rendeer:
Aha buda aYe nin asla pas alamadıgı garson arkadasımız. aYe bence sen artık bosuna ugrasma. Yoksa kızı gorecegim diye serveti kahve dunyasına yatıracaksın
Küçük cerrahi ve denizci arkadasımız semih :rendeer:
Aramıza yeni katılan (sahsen ben yeni tanıdım) güzel kardeslerimizden birisi.:rendeer:
Arkadaslar ben yaslı ve unutkan bir insan oldugum icin isimlerini hatırlayamadıgım arkadaslarımdan cok ozur diliyorum
Gelen ve muhabbetini bizlerden esirgemeyen butun arkadaslarıma cok tesekkur ediyorum. Gercekten sizin o guzel sohbetinizi ve bu sıcak ortamımızı cok ama cok ozlemişim.
İyiki varsınız hayatımda ve sizin kadar güzel insanları iyiki tanımısım...:rendeer: