Mete_Han dan Ahlaksız Teklif !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kural 1: Bizimle açık konuşacaksın. :p
Kural 2: Bizden yana olanlara eşantiyon kask veriyoz çin malı. :queen:

saol gözüm be... bendeki kaskı bilion napam ben çin malını. beni parayla pulla, şanla şöhretle satın alamazsın :)

Bizde rüşvet yok.... Gönül işi bu........

Anca zaten bu şekilde mürid toplarsınız.....:queen:

rüşvet değil o teşvik primi.....

Hiç komik diil ama bu.. :queen::queen:

oldu paşa begendiremedik mi tüh tüh....sorarım bunun hesabını....

Son düzenleme:
tarkan sen bulaşma yavrım..kendini kurtar...

cartmanda bi hayat belirtileri var...Rahmetli Cenk Koray gibi bi cevher var..biraz daha çalışsa (200 yıl kadar) gerçek bir atışmacı olacak...:p

bii cartmann vardııı canıı sıkılannn...:p

tarkan sen bulaşma yavrım..kendini kurtar...

cartmanda bi hayat belirtileri var...Rahmetli Cenk Koray gibi bi cevher var..biraz daha çalışsa (200 yıl kadar) gerçek bir atışmacı olacak...:p

bii cartmann vardııı canıı sıkılannn...:p

mete geldi sıkıntı bittiiiiiii.............dı dıt dıtttt

şimdi bu mete nerden geldi oraya bir bakmak lazım
kabadayıdan çok bir jokeyi andıran bu serseriyi zamanında kollamışlığım, kendisi için "nbırakın o kızı naraları" çekmişliğim var :queen:
ama fırıldaklıklarını gördükçe ister istemez kan çekti, doğruluğun tarafında yer aldım :p
bir de kalkıp sen nasıl benden daha akıllı çıkarsın diye vaveyla ediyor, lakabı gerzek mete olan ben değilim ya :queen:
geçen bana 1.000 lira borçlandı artık tanımamazlıktan geliyor, unutulmasın unutturulmasın deyi hatırlatma ihtiyacı hissettim. bu meselede hiçbir oryantal harekete tahammül edemeyeceğimi belirtmek isterim :cherry:

bilmemmi öyle birşey yazmadım dedi sende ss patlatınca siteye hemen kıvırıdı gene kardeşim kıvrılırda bu kadarda olmazki ver adamın parasını :pr::pr:

Bora olmadan toplu msn'mi olurmus :queen:

cagirin o zaman bbaday'i :wiinkk:

evladım ne zaman istersen ayşecik gibi narin saçlarınla dal gibi süzülen ince endamınla her zaman yaparım seninle baktıkça benim eski rus hatunlardan birine benzetiyom seni ama çıkaramadım adı neydi :silent:

Bora abi ne iş? :silent:
Toplu MSN sensiz olmuyormuş? :cherry: Toplu fotoğraf misali.. :bounce:
Ben burdan kötü bi anlam çıkartırım ona göre.. :queen:

napsız yazıyo işde heryerde kitliyos çocukda misilleme yapmaya çalışıyo ama her zaman patırt diye kitliyoz bi fürek bide spirnof şamar oğlanına döndü iyice :queen::queen:

Kanlı olsun tabii ki de....Ama kimin kanı oldugu önemli diil....Kanlı olsun da. İbreti alem olsunnn

füreğin kanınbı çokdan akıttık alıştı artık oda :wiinkk:

:queen::queen: smirnouf o spirnuf dil :mrgreen::mrgreen:

spirnof spirnof
:queen::queen:

Yahu sen kimden olacagını söylemeden ben de yazmadım.. :queen:

Ben öyle demek istiyorum.. :queen:

tamam işte serhatcım yaz spirnof zaten onun 2 adı var birisi spirnof diğeride bakımsız rus tarzanı 46 kemiğinin tamamı sayılıyo :mrgreen:

MTGK nasıl...MT Geyik Kulübü...:p

senin kuracağın kulüp olsa olsa mt g.y kulübü olur fırıldak fürek :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürekleri yaşatma ve çoğaltma derneğini kuracam yakında..Haberinizx ola....:queen::queen:

yav usta kaç kişi olduk görüon mu mete, sato, smir, bathu, serhat, cart, kıllı, harbiden sevenimiz çok be abi yakında dahada gelen olur.:cat:

mete geldi sıkıntı bittiiiiiii.............dı dıt dıtttt

ulan sen kesin Beşiktaşlısın...içime doğdu be kankü...desene bi...Beşiktaşlısın dimi...:bounce:

bilmemmi öyle birşey yazmadım dedi sende ss patlatınca siteye hemen kıvırıdı gene kardeşim kıvrılırda bu kadarda olmazki ver adamın parasını :pr::pr:

arkadaşım blöf yaptık tutmadı...olur arada bir gümleme...sanane lan veririrm vermem para...komisyoncumusun...:cherry:

evladım ne zaman istersen ayşecik gibi narin saçlarınla dal gibi süzülen ince endamınla her zaman yaparım seninle baktıkça benim eski rus hatunlardan birine benzetiyom seni ama çıkaramadım adı neydi :silent:

napsız yazıyo işde heryerde kitliyos çocukda misilleme yapmaya çalışıyo ama her zaman patırt diye kitliyoz bi fürek bide spirnof şamar oğlanına döndü iyice :queen::queen:

spırnov üzerindeki forum baskısı sonucu çocuğun kafası karıştı...ona süre verdik biraz...kendini toparlasınn...davamıza kaldığımız yerden devam edicez....

füreğin kanınbı çokdan akıttık alıştı artık oda :wiinkk:

spirnof spirnof
:queen::queen:

tamam işte serhatcım yaz spirnof zaten onun 2 adı var birisi spirnof diğeride bakımsız rus tarzanı 46 kemiğinin tamamı sayılıyo :mrgreen:

senin kuracağın kulüp olsa olsa mt g.y kulübü olur fırıldak fürek :p

olm Fırıldaklık sizde...diri vicit sizde...ipnalar sizin gibim bakımlı ayular varken benim koca pandayı napsın ...:queen:

Fürekleri yaşatma ve çoğaltma derneğini kuracam yakında..Haberinizx ola....:queen::queen:

ahh caaanımmm...neyi çoğaltıyon sen yavrıcım...fotokopi makinanmı varkine...:bounce::p

Ya biz birinden kurtulcez diye ugraşıyoz sen ne diyon? :cherry:
Yaşattığı yetmiyormuş gibi çoğaltacakmış bir de.. :queen:

Serhadım benden kurtulmaya çalıştığını bilmezdim...canın sağolsun be kanka...:salut:iki salya sümüklen bağlarım şimcik ben...:p

yav usta kaç kişi olduk görüon mu mete, sato, smir, bathu, serhat, cart, kıllı, harbiden sevenimiz çok be abi yakında dahada gelen olur.:cat:

pıçakım nerede ülennn...yakarım hüleynnn burayı...:p:wiinkk:

hani ben???

mt geyik kılap...gayet güzel...:)

MT Geyik Kılap...değilde...MT Geyik Komutanlığı nasıl beyler...ben imzama yazıyom...

de haydaaa yazma isteyen buyursun...:bounce:

Son düzenleme:
AYAR OLUYOM BU ADAMIN NİCKİNİN YANINDA NEDEN + İŞARETİ VAR :pr:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
bbaday, mete_han+, SeRHaTeKiNci

Alemde Çarşı, Herkese Karşıııııııııııııııı

Çarşı bbaday e karşıııııııııııııııııııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar