Halı üzerinde karate yapmayın...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pınar hanım sizde kurunda bi izleyelim.:cherry:

Şöyle otobüs sıkıştırması sonucu boğaz köprüsünden motorla uçup, ardından pammuk yüklü bir gemiye düşüş videonuzu bekliyoruz efenim.:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cartman sen kurma abi, yeni motoruna yazık, bırak PınaRR parçalasın kendini.:queen:

Pınar hanım sizde kurunda bi izleyelim.:cherry:

Şöyle otobüs sıkıştırması sonucu boğaz köprüsünden motorla uçup, ardından pammuk yüklü bir gemiye düşüş videonuzu bekliyoruz efenim.:p

Tamam Aye efendi. Hemmen başlıyorum o halde senaryoya.. Otobüs eksik kalsın yalnız. Şimdi senaryoyu söylüyor rolleri dağıtıyorum efendim.

Boğaz köprüsünde motosikletlesiniz ve bende de cip var :queen:
Üstünüze kırıyor ve hattaa çarpıyorum ve siz boğaz köprüsünden motosikletlen birlikte yuvarlana yuvarlana hızla çakılma eğilimindesiniz. O sırada ben pammuk yüklü gemiyi yola çıkarıcam yetişirse sizi tutacak. Tutamazsa da artık arkadaşlarla biz izleriz sizde izlemeyiverin :queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
senaryo olduğunu düşünenler!
kaçınız pencereden düşermişçesine kafa üstü o kamyonun arkasına atlamaya cesaret edebilirsiniz? sırf şaka yapmak uğruna

kaçınız pencereden düşermişçesine kafa üstü o kamyonun arkasına atlamaya cesaret edebilirsiniz? sırf şaka yapmak uğruna

Vallaa haklısın. Ben mesela filmlerdeki gibi düşen bi uçaktan atlamayı bile göze alamam..:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Eğer senaryo olduğunu düşünürse Metehan yapar bence, hatta camdan düşerken teker de çalışır.

Mete abi kusura bakma daha fazla saklayamıyıcam, seni gecenin 3'ünde teker çalışırken yakaladığımı itiraf etmek zorundayım.:salut:

Yapma abi böyle şeyler daha gençsin.:cherry:

Aye canım kardeşim aman ya napıyon sen ateşlen oynuon dur yapma yaw...canımı yolda bulmadım ben. bi cip cıkacak tepemize :) Allahtan ist da deilim....

Korkma korkma, kendileri düşen bir uçaktan bile atlayamaz gibi geliyor bana. :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Mete abi kusura bakma daha fazla saklayamıyıcam, seni gecenin 3'ünde teker çalışırken yakaladığımı itiraf etmek zorundayım.:salut:

yaww şu adamada genç diyosunuz ya pes doğrusu kalpden gidecek vakitli vakitsiz maşallah gitgide şişiyo ama tek teker çalışmasını takdir ettim çin çon motoruylamı yapıyordu tek tekeri hani cbf150 olan çinli :queen:

Eğer senaryo olduğunu düşünürse Metehan yapar bence, hatta camdan düşerken teker de çalışır.

Korkma korkma, kendileri düşen bir uçaktan bile atlayamaz gibi geliyor bana. :queen::queen::queen:

AYE geyik yapıyo dediler inanmadım ...ama gerçekmiş...:p

Konu dışında rastladım size bir şafak vakti AYE efendi...:p

gecenin 3 ünde beni yakaladığına göre birbirimizi biyerlerden tanıyoruz adamımm... :p

banada senaryo geldi...herif pencereye resmen koştu ya...düşmedi...

bişeyi merak ettim...Boğaz köprüsünde Avrupayı Anadoluya bağlayan o yerde ne fantazileri bu...:)

insanın yaratılarının bağımsız bir varoluşa sahipmiş gibi görünüp yaratıcı üzerinde, bilinçli ya da bilinçsiz olarak, belli bir baskı uygulaması durumunda gördüm sizi....:queen::bounce:heyy yavrumm beaa ne laf ettim ama...:cherry:

aman ben almıyım bulaşmıyım sonra adımız egoist e cıkar bide.....

Pınar teyze bu da size kapak olsun. :queen:

2 dene 1000 RR cı gördüm sankii...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yaww şu adamada genç diyosunuz ya pes doğrusu kalpden gidecek vakitli vakitsiz maşallah gitgide şişiyo ama tek teker çalışmasını takdir ettim çin çon motoruylamı yapıyordu tek tekeri hani cbf150 olan çinli :queen:
Naaapsın motoru ?......:queen::queen: Ağırlıktan teker istifa etmiş...Dönmeyince tek teker gitmeye çalışıyo garibim.... Yakında öteki de olmaz.... maşa yapmaya başlar......:queen::queen:

Yapma demagoji alırım aklını... girme polemiğe yıkarım değer yargılarını...:p

Mete onlar ArAr da ne bulur bilinmez :queen:

Aradıklaeını yakında bulacaklar Pınarcım merak etme...:cherry:

Tek Rakipleri ..Işık Hızı...:queen:

Naaapsın motoru ?......:queen::queen: Ağırlıktan teker istifa etmiş...Dönmeyince tek teker gitmeye çalışıyo garibim.... Yakında öteki de olmaz.... maşa yapmaya başlar......:queen::queen:

heyy İzmirlim...Kordonboyuda seni iyi etmemiş...sen en iyisi buraya gel...Bakırköyde tedavine devam edelim...

saç ekim işi varda...:queen:kelini çözcez ama fodulluğu napıcaz kanka bilemiyom...:p

cartman...Baba parası değil.. 4 yıl lisans...2 yıl master ve doktora teri...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar