kerto hoca geçmiş olsun ya...şimdi benim ön lastikdede problem var...nemi...aynı sıkıntı...2 günde bir az az iniyor...çakmıyorum sanıyor ama yemezler...

demin yine Maslak Opetde şişirdim 22 ye inmiş...4-5 günde iyice sıfırlanıyor...benim ön lastik yaklaşık 2 aylık...
geçen hatırlarsan yazmıştım...ön lastiğime cam girip yarılmıştı...50 gaymeye değiştirmiştim...neyse bir kaldırıma çıkarken (evin girişinde tümsek var) iniyordu...anladımki yeni lastiğin canta yapışması için özel bir macun gerekiyor...hava sızmasın diye ...neyse onuda yaptırdım...1 ay olmuştur...
şimdi tekrar hava kaçırıyor az az iniyo...nerden anlamıyom...dediğin gibi bişey hissetmiyom ama...lastikde yeni...daha 1500 km si bile olmamıştır...servise uğrayayım ben bi ara hafta içi o zaman...4-5 günde bir hava inince tabiki telaş yapmıyorum...
bu arada Hayırlı Bayramlar olsun herkese...bugün 10.000 i km yi önemli bir sorun olmadan geçtim...bundan sonra gam yemem...Ocak 15 den bu yana 10.000 km...darısı hepimizin başına kazasız belasız inşallah...aminn..:rendeer:
bu arada halen göstergelerin naylonu üzerinde duruyor...satarken bi çıkarcam onlarıı off...çızıksız mızıksız...

takıntı abi napim...seledeki naylonuda kelek servisci çıkardı uyuz olduydum...bana sormadan...
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, a.banus, MRYLDZ, bini69, kertenkele200, foodengineer, ozhanefe, Milleracs, aykan, insane, mostwanted_57
OOoooo bizim tayfayı coşku seli almış...