Küçük CERRAHI nihayet teşrif ettiler :)

Allah analı babalı büyütsün..Allah bagışlasın..

Allah analı babalı büyütsün,Allah bagışlasın..

Son düzenleme:
yaw super yaw allah analı babalı Buyutsun hayırlı Evlat eylesın allay yar ve yardımcısı Olsun hepinizin..! :)

Abicim Hayırlu Uğurlu olsun. İnsallah dilediğin gibi Milletimize ve Devletimize yararlı bir evlat olur. ALLAH en hayırlısını en güzelini nasip etsin, Analı Babalı büyütsün...
Buda benden.... :)

gözün aydın abi..allah analı babalı büyütsün:wiinkk:..evladın dert görmez inşallah.:).motor sevgisinden mahrum olmaz inşallah..:p

Allah analı babalı büyütsün.Aslıda bende gözlerinden öpüyoruz ufaklığın Erhancım.Eşini ve seni tebrik ederiz.darısı başımıza.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah(C.C) bağışlasın maşAllah çok güzel bir bebek ismini de çok güzel seçmişsiniz hayırlı olsun:)

hayırlı bir evlat olmasını dilerim... hayat bu işte;bi yanda necdet bi yanda küçük cerrahi... hem aynı anda üzülüp hemde aynı anda umutlanabiliyoruz.

Arkadaslar,
Allah hepinizin o güzel gönüllerinizden razı olsun.
O kadar güzel sözler söylemişsiniz ki benim bunlara verilebilecek kelime dağarcıgım yok inanın.
Cahil aklımdan gecebilecek en güzel dua ve güzel sözleri sizlere ettiğimi bilin yeter. Elimizden ve gönlümüzden de bu geliyor.

Hepiniz Allah'tan razı olan kullardan olmanız temennim ve dua'm ile...

edy

Alllah bağışlasın cerrahi hiç bahsetmemiştin. çok şaşırdım

Dünyanın engüzel olayı allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün.Hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:

GKN

annaaa
erhancım hayırlı uğurlu olsun, haberimiz yoktu yaa
allah analı babalı büyütsün akıbeti de hayırlı olsun inşallah:cat:

allah analı babalı büyütsün...
ilk söylediğinde çok sevindim ne mutlu sana....

Arkadaslar,
Allah hepinizin o güzel gönüllerinizden razı olsun.
O kadar güzel sözler söylemişsiniz ki benim bunlara verilebilecek kelime dağarcıgım yok inanın.
Cahil aklımdan gecebilecek en güzel dua ve güzel sözleri sizlere ettiğimi bilin yeter. Elimizden ve gönlümüzden de bu geliyor.

Hepiniz Allah'tan razı olan kullardan olmanız temennim ve dua'm ile...

Küçüğügördük büyük Cerroş nerde diycekken mesajını farkettiim paşam...ilk tebessümünü buraya yazıver...:rendeer:

Super Moderator
İlk duyudğumda da sevinçten delirip nasıl kutlayacağımı bilememiştim, şimdi fotoğrafları görünce de ayrı bir mutlu oldum...
Tekrar tebrik ederim, umarım uzun yıllar boyunca, mutlu, sağlıklı, umut dolu, birlikte bir yaşam sürersiniz...:rendeer:
En kısa sürede görüp mıncıklayıp, sevebiliriz umarım...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar