Küçük CERRAHI nihayet teşrif ettiler :)

Melek gibi melek! Şunun güzzelliğine bak,kurban olur Oğuz amcası O'Na.Allah bağışlasın kardeşim,Ananlı Babalı uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum yeğenime:rendeer:

Tebrik ederim kardeşim. Allah(c.c.) Analı babalı büyütsün.
İnşallah...vatanına, anne-babasına layık bir evlat olur.

allah analı babalı büyütsün büyüyünce benimki gibi motorcu olurmu acaba

şimdi sana tahmin ediyorum ki 15-20 tane farklı renklerde zıbın gelir...kolleksiyon yaparsın artık...:p

şimdi bi iletişim olmaz cerroş...biraz bekle...en az 2 ay sonra...ir tebessümle başlayan diyaloğunuz bir ömür boyu devam edecek...ve unutma kızlar babalarını daha fazla sever...ana doğurur çileyi o çeker...babalar sevilir...

Şansı bol,sağlıklı ve uzun bir yaşmaı olsun.Ülkesine, ailesine ve tüm insanlığa faydalı bir kişi olarak yetişsin.

Cerrahi kardeşim, nihayetine hayırlısı ile ermişsiniz, Allah analı babalı büyütsün:rendeer::rendeer::rendeer:

Anaaaa ne tatlı bi çilek oo öle Dostum yüce Rabbimizin en büyük mucizelerinden birine nail olduğun için ne mutlu sana Allah bahtını kaderini güzel etsin analı babalı büyütsün. İsmide Ayşe annemizin ikinci ismi çok anlamlı tebrik ederim.

Mevlam, hayırlı, sağlıklı bir ömür versin, ismiyle yaşasın inşaAllah. Annesini ve babasını da tebrik ediyorum, gözünüz aydın, güle güle büyütün.

szr

Tüm arkadaşlara katılıyorum ; Alllah sizle beraber küçük kızımıza da mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin...

Erhan kardeşim inan çok sevindim....allah analı babalı büyütsün kardeşin...allah nazarlardan saklasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah analı babalı büyütsün inşallah..

Allah analı, babalı büyütsün. Çok tatlı maşallah. Allah nazardan korusun.eee hani şekerimiz isteriz şekerimizi . (bizim oralarda yeni doğan bebeklerin sahiplerinin kapısına taş atarlar. Sahibi şeker veya çikolata dağıtsın diye. ) Gerçi zamanla bu eski adetler kayboldu.

Allah analı babalı büyütsün Erhan abi. Dertten kederden uzak, sağlıklı huzurlu bir ömür onun olsun. Allah nazardan saklasın miniğimizi.... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hemen bi üyelik açalım minik cerrahi diye :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi allah analı babalı buyutsun.ömrü hayırlı , sağlıklı ve uzun olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar