Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Melek gibi melek! Şunun güzzelliğine bak,kurban olur Oğuz amcası O'Na.Allah bağışlasın kardeşim,Ananlı Babalı uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum yeğenime:rendeer:
şimdi sana tahmin ediyorum ki 15-20 tane farklı renklerde zıbın gelir...kolleksiyon yaparsın artık...
şimdi bi iletişim olmaz cerroş...biraz bekle...en az 2 ay sonra...ir tebessümle başlayan diyaloğunuz bir ömür boyu devam edecek...ve unutma kızlar babalarını daha fazla sever...ana doğurur çileyi o çeker...babalar sevilir...
Anaaaa ne tatlı bi çilek oo öle Dostum yüce Rabbimizin en büyük mucizelerinden birine nail olduğun için ne mutlu sana Allah bahtını kaderini güzel etsin analı babalı büyütsün. İsmide Ayşe annemizin ikinci ismi çok anlamlı tebrik ederim.
Allah analı, babalı büyütsün. Çok tatlı maşallah. Allah nazardan korusun.eee hani şekerimiz isteriz şekerimizi . (bizim oralarda yeni doğan bebeklerin sahiplerinin kapısına taş atarlar. Sahibi şeker veya çikolata dağıtsın diye. ) Gerçi zamanla bu eski adetler kayboldu.