Almanca Dersimizden Kesitler !!! (Motosiklet ile ilgili)

serhat yaptın gene yapcagını topic hit olcak. mee abinde geldi miydi?tavan yapar bu topic....

Sarızeybek hocam hoşgeldin aramıza....

serhat yaptın gene yapcagını topic hit olcak. mee abinde geldi miydi?tavan yapar bu topic....

Sarızeybek hocam hoşgeldin aramıza....

Abicigim mete_han abim ne yazık ki necdet abimizin yanına hastaneye gitti.
O yüzden geyik yapacak durumda degil..:pale::pale:

Yine kaza.. :salut:

Pekala Ben Serhatın Anadolu Öğretmen lisesinden Öğretmeniyim ve Bu üzücü olayı ben anlattım.Üzülmeleri için değil sadece ibret olsun diye.Sağolsun o da buralara taşımış. Fakat gördüm ki burada tüm motorcular duyarlı böyle olaylara bu yüzden mutlu oldum .Öyleyse tedbir elden bırakılmamalı.:bounce:

Pekala Ben Serhatın Anadolu Öğretmen lisesinden Öğretmeniyim ve Bu üzücü olayı ben anlattım.Üzülmeleri için değil sadece ibret olsun diye.Sağolsun o da buralara taşımış. Fakat gördüm ki burada tüm motorcular duyarlı böyle olaylara bu yüzden mutlu oldum .Öyleyse tedbir elden bırakılmamalı.:bounce:

OOO Hocam iyi geceler sizide burda görmek güzel keşke bizimde böyle hocalarımız olsaydı, bütün hocalar iyidir aramıza hoşgeldiniz...:rendeer::rendeer::rendeer:

serhat arkadaşım çok güzel bi konu açmışsın.Senin bu yazdıklarını okurken aklıma Zeki hocam geldi bir zamanlar motoru varmış ama satmış ve o hala motosiklet tutkunu bi insan;F650 GS alacam diyo:queen:Tabi ki full koruma:cat:
Herkese iyi sürüşler diliyorum.Hocam bu arada sizde aramıza hoşgeldiniz:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar