- Konu Yazar
Almanca öğretmenimiz okula bu sene geldi.. Benim okula bir gün motorla gittiğimi görmüş. Aksilik ya o günde okula kasksız gitmiştim. Yoksa kaskım hep kafamdadır. Motorumdan indim.. Park ettim.. Beni yanına çağırdı..
Tabi ben işin peşini bırakmadım. Hocamla motosiklet sohbetleri yapmaya çalıştım ağzını aramak maksadıyla.. Motosiklet almak istediğini ama A2 ehliyetinin olmadığını, üstelik alacağı zamanda motor aksamı yere düşmeyen (Çinlilerden bahsediyor) bir motosiklet almayı düşündüğünü söyledi..
Aradan tam 2 hafta geçti..
Ders programı degişmişti.. Haftaya yeni başlıyoruz Pazartesi..
Eski ders programına göre hazırlanıp geldigimiz için, Almanca kitaplarımız yanımızda degildi.. Dolayısıyla ders işleyemedi hocamız..
Ben yine konuyu motosikletlere getirdim.. Yine hocam kaskla ilgili mevzuyu açtı. Ve anlatmaya başladı..
Anlattığında hocamın yüzünü bir görseydiniz benim şu an bu yazıyı yazıyorken ne duygular içinde olduğumu çok iyi anlardınız..
Hepinize Kask'lı, bol keyifli, kazasız belasız sürüşler diliyorum..:rendeer:
SeRHaTeKiNci
O anda anlamıştık Alper ile ikimiz.. Yeni Almanca öğretmenimiz bizim gibi bir motosiklet tutkunuydu.- Ehliyetin var mı?
- Yok hocam..
- Kaskın var mı?
- Hocam kaskım var. Ama okulda kaskı koyacak yer bulamıyorum.
- Kasksız binmeyin oğlum bunlara..
Tabi ben işin peşini bırakmadım. Hocamla motosiklet sohbetleri yapmaya çalıştım ağzını aramak maksadıyla.. Motosiklet almak istediğini ama A2 ehliyetinin olmadığını, üstelik alacağı zamanda motor aksamı yere düşmeyen (Çinlilerden bahsediyor) bir motosiklet almayı düşündüğünü söyledi..
Aradan tam 2 hafta geçti..
Ders programı degişmişti.. Haftaya yeni başlıyoruz Pazartesi..
Eski ders programına göre hazırlanıp geldigimiz için, Almanca kitaplarımız yanımızda degildi.. Dolayısıyla ders işleyemedi hocamız..
Ben yine konuyu motosikletlere getirdim.. Yine hocam kaskla ilgili mevzuyu açtı. Ve anlatmaya başladı..
- Çocuklar bundan 6-7 sene önceydi. Ankara-Polatlı'da görev yapıyordum. Bir ögrencim vardı.. Ailesinin durumu iyiydi.. Ortaokulda öğrencimdi. Bir gün birisinden mobilet kiralamış. Tabi millet görür, birisi kızar diye başka bir mahallede sürüyormuş. Mahallenin yollarını bilmiyor.. Yolları bilmediği için bir minibüs ona çarpmış. Kaskı olmadığı için, beynini başka yerlerden toplamışlar. Neyse çocuk ölmemiş. Tam 2-3 sene Ankara Gazi'de tedavi görmüş.. Çocuk iyileştiğinde, konuşmayı bilmiyormuş. Sanki yeni doğmuş bir bebek gibi, çoğu şeyi yeniden öğrenmiş. Beni görünce ağlıyordu. Bir yerlerden tanıyacaktı ama tanıyamıyordu. Bende de var bu motosiklet hastalığı.. Ama A2 ehliyetim yok. Onu alır almaz alacağım kendime bir motosiklet. Tamam sizlerinde ehliyeti yok ama bari kaskınızı takın..
Anlattığında hocamın yüzünü bir görseydiniz benim şu an bu yazıyı yazıyorken ne duygular içinde olduğumu çok iyi anlardınız..
Hepinize Kask'lı, bol keyifli, kazasız belasız sürüşler diliyorum..:rendeer:
SeRHaTeKiNci