[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa-Bolu arası 273km...Bolu içinde ne kadar bir yol gidilir tahminim yok.Gelmeyi düşünüyordum lakin motorumu dağa bayıra süremem ne yazık ki...Uzun yol canım çekti ama dağ bayır beni aşar.Üzemem mavi boncuğumu ne yazık ki...Hemen otoyol kenarında çadırlarımızı kursak olma mı?Ben çadıra da varım :) çadır işi ayrı bir zevk benim için...proBenim motoru seninkinin arkasına yükleyelim ben de sana artçı olayım işte o zaman olur...Hatta bütün çadırların kurulumu için yardım ederim...Sabah 5e kadar da uyumama sözü :) Ondan sora kontrol benden çıkıyor ne yazık ki:)

Bir önerim Varr...şu Bolu Işini Bayrama Alamazmiyiz...hem Cumartesi çalişanlar Içinde Ideal Olucak...son Dakka Karariyla Değişmesini önersem...cumartesi Akşami çikmaya Yemiyo...pazar Sabahi çiksam öğlene Ordayim Akşam Dönüşü Pert Olucam...hep Büyük Bayramlaşma Olur Ne Dersiniz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimsenin geleceği falan yok ta işte nağme yapıyonuz...

Procan iptal et sen en iyisimi.....:cat:

Arkadaşlar top myheart arkadaşımızda. Gidemedim bir türlü Bolu'ya onun seçimine güvenmemiz gerekiyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi bakalım harun...Pas sana geçti..Yap bir orta....

Olm siz gidene kadar kar yağmaya başlar.....:cherry:

valla bakalım Yenıcaga Golu Kenarında Kamp Alanı ilçe merkezinde de otelciler için yerleri araştırmaya gidecegim. Onumuzdeki hafta içi... Yenicaga. Otoban Ve D100 karayolu kenarında ulaşım kolay İlce merkezi Otel Varmıs 2 Tane. Kamp için izinler Vb gibi seyleri ayarlamaya calısacagım...

Bayramda millet başka yerlere tatile gider diye bilinçli olarak almadık. Yoksa bayram bana da uyardı valla.

millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
millet cuma bayramlaşır...sonraki günler sıkıcıdır...yani 3 gün tatil güzel olur ...Valla ben hafta sonu yağmur yağmazsa bi Eskişehir patlatırım...veya tayfa napar bilmiyom...mtm...yada bbaday kekosu bana gelecekmiş...program belli değil...ama dediğim gibi artık çocuk değilsinizki baryamlarda evde olcanız..gezmek için en uygun fırsat...

metehan sen sıkıstır sunu bayrama alalım arkandayım,bırde ıst mt de katılım olmasıda onemlı.

metehan sen sıkıstır sunu bayrama alalım arkandayım,bırde ıst mt de katılım olmasıda onemlı.

dün akşam maşallah hiç arkamda göremedim...:)

Mecidiyeköyde bi bastınız SYRIANA bey'le plakanızı bile okuyamadık...ee makina 400 lük olunca tabi normal...Devılle peşindeydi ...:wiinkk:

neyse zaten Bolu yolunda gruplara ayrılırız...siz hızlı çocuklar önden gidersiniz...:wiinkk:

ben bayramda bişiler yaparım abi...MYHERAT kankama daha fazla mahcup olmak istemiyorum...BOLU ya gidilecek...ama bayramdan sonra günübirlik zor...gecede tırsıyom...bayramda gezmekten daha güzel şey ne olabilir dimi paşam...:cat:

dostlar bayramı geçelim de ben motoru yeni sattım şu an seçim aşamasındayım (herkes çin mallarından uzak dursun)hep beraber yaz başında harbi bi kamp yapalım ben boluda değilim şuan myheart kardeşimle tanışacaz mutlaka boluluyuz birbirimizi yanımıyoruz bu ne iş yaw

Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(

Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı :)) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S :)) uda getiririm.

Aaa... Boluya Türkiyenin dört bir köşesinden gezi düzenleniyor ve siz bana söylemiyorsunuz. Darıldım vallahi :(

Neyse madem Metahan abi, "sereye" ve "dolapçı" (dolapçı değil buzdolapçı :)) da geliyor, ben gelmezsem olmaz ama dimi ayıp olur. Hatta ayarlayabilirsem "mukus"(bu kim yaa bögghh :S :)) uda getiririm.

OOooo kimler gelmiş...Düzceli kıvırcık mic çek...len naber...Düzce MD de sana bi kaydırdım kanka aklın şaşar...babanın hatırına az kitledim haberin olsun...:wiinkk:

babanın ellerinden öperim...

senin saçlarından çekerim...

size yine geldiğimde anneciğinin o muhteşem kuru fasulyesinden isterim...:p

Babayına selam söyle...:rendeer:

Merhaba arkadaşlar, biz gezi için kendimizi şartlandırdık, şuna kesin bir tarih koyun da gidelim artık ne dersiniz. Bu ay içindeki son hafta sonu gidelim derim ben. Başka bir tarih de uyar gerçi, yeter ki gidelim artık.

yollar nasıl ben yagmurlu havada ve tozlu topraklı yolda motorumu cıkarmam.once motorumun canı:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün akşam maşallah hiç arkamda göremedim...:)

Mecidiyeköyde bi bastınız SYRIANA bey'le plakanızı bile okuyamadık...ee makina 400 lük olunca tabi normal...Devılle peşindeydi ...:wiinkk:

neyse zaten Bolu yolunda gruplara ayrılırız...siz hızlı çocuklar önden gidersiniz...:wiinkk:

ben bayramda bişiler yaparım abi...MYHERAT kankama daha fazla mahcup olmak istemiyorum...BOLU ya gidilecek...ama bayramdan sonra günübirlik zor...gecede tırsıyom...bayramda gezmekten daha güzel şey ne olabilir dimi paşam...:cat:

dostum gece ıcın uzgunum,cunkı artcımı cok gec olmadan evıne bırakmam gerekıyordu,
syrıana da masallah sıkı gıdıyor:):)
bolu yolunda kesınlıkle grup halınde gıdelım ayrılmayalım derım zaten kac kısı olucagızkı dımı ama,bırde kalabalık oldugumuzda dısardan da sıkıntı yasamayız.
myheart la tanısamadık daha sanırım aksılık olmazsa tanısacagız,bırde lokum gotururuz:queen:
konustugumuz gıbı gunu bırlık degılde pansıyon gıbı aktıvıteye gırersek donmayız.dıger tarafdanda pansıyon kampa uzakmı olucak bılemıyorum,boludakı arkadasların arastırmalarını takıp edıyorum.dostum senınle ılk defa karsılastım umarım sık sık gorusecegız:):):)

Merhaba arkadaşlar, biz gezi için kendimizi şartlandırdık, şuna kesin bir tarih koyun da gidelim artık ne dersiniz. Bu ay içindeki son hafta sonu gidelim derim ben. Başka bir tarih de uyar gerçi, yeter ki gidelim artık.

tabııııı makına 750 lık olunca:queen::queen:

Son düzenleme:
achille dostum...inşallah kaynaşırız hatta fokurdaşırız zamanla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar