[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ L.Şahin
Evet boludanım galiba :) şşşş yavaş ol bunu heryerde sölemek istemiorum boludan bıkkınlık söz konusu :pr: :queen:
Bu arada evet o geziye gelmek istemiştim çok ama ehliyet yoktu bizde o yüsden gelememiştik .. Ama bu sefer her türlü orda olcaz:cat:

Bolulu arkadaşlar önümüzdeki hafta içi o tarafa geleceğim büyük ihtimalle. Çadır için yer bakmaya. Haberiniz olsun :)

@Prometheus Gel gel.. Gelmeden 1 2 gün önce ara bana mutlaka haber ver ama.. Sonra geldimde sattın deme :p

Arkadaşlar ben bu ara yoğunum galiba çünkü bu başlığı çok geç gördüm.Şimdi çalışma düzenime baktım ve o haftasonu boşum.Araştırma sonuçlarına göre çadır veya pansiyon seçeneklerini değerlendiricem.
İhsanHakan Abim,Muzo ve Burak kardeşlerde gelicem demiş.Mete'de hafif su kaynatmasına rağmen ikna edilebilir vaziyetde:cherry:.Uzman mangalcılar oradaysa açlık olmaz:mrgreen:.Haydin Kampa!...

İtinayla Uygun Fiyata Mangal Yapılır... ::miiz1::::miiz:

Her Türlü Yani::bounce: (Tost Makinesinde)
17-19.Eyll2007Seben042Small.jpg

Son düzenleme:
@ L.Şahin
Evet boludanım galiba :) şşşş yavaş ol bunu heryerde sölemek istemiorum boludan bıkkınlık söz konusu :pr: :queen:
Bu arada evet o geziye gelmek istemiştim çok ama ehliyet yoktu bizde o yüsden gelememiştik .. Ama bu sefer her türlü orda olcaz:cat:

ben 21 yıldır boludayım ben ne yapayım peki:cherry::cherry:

bu sefer bekliyoruz söz verdin:mrgreen::mrgreen:

İtinayla Uygun Fiyata Mangal Yapılır... ::miiz1::::miiz:::bounce:

sakın bu adama bedava yaptırmay kalkmayın adam sizi zehirler haberiniz olsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Aksilik olmazsa dolapçııı ile, oradayız. Gece yatmasında çadır, akrabalarda kalma veya pansiyon net değil.

Mete; hadi bir gelme de kırayım bacaklarını.

Sezai abim prensip ilke...gak guk...şey öhömm...abi önümüzdeki maçlara bakıcaz ya...kısmet artık...:pselamlar Düzceye...sel haberleri aldık abi çokmu yoğun yağmur...

hay ben o niyetine bizim gezidede yan çizmeye başlamışsın yağmur filan ne ayak :silent:

Boracım Allah belanı vermeye kanka be...du bi la yağmur durumları ne olacak bizde techizat yok be yiğenim...hasta olursam işten atılırım haberin yok ...çok yoğun işler...tuzunuz kuru olm sizin ya...kısmet kanka kısmett...ismetin kankası kısmettttt...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Boracım Allah belanı vermeye kanka be...du bi la yağmur durumları ne olacak bizde techizat yok be yiğenim...hasta olursam işten atılırım haberin yok ...çok yoğun işler...tuzunuz kuru olm sizin ya...kısmet kanka kısmett...ismetin kankası kısmettttt...:cat:

Her geziye saldırdın ne iş?...... Bence bişeyler çeviriyon ya hayırlısı.... Bişeyleri tahmin ediyomda..:p:p

Mete'ye ben kefilim, bana yamuğunu görmedim.
Geliyorum derse gelir. Şimdi diyemiyor, belirsizlikleri var.

İçses; Şartları zorlayıp gelecek diyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mete'ye ben kefilim, bana yamuğunu görmedim.
Geliyorum derse gelir. Şimdi diyemiyor, belirsizlikleri var.

İçses; Şartları zorlayıp gelecek diyor.

Ahanda buraya yazıyorum...Yakın diye bursaya gidicek....Sizi satıcak.......:cat::cat::cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar