Abi hala bir motosikletim yok, benim sıpa hala parça bekliyor ama biri beni artçı olarak alırsa ben de gelmek isterim. Bu arada kaskım da yok. 
Abi hala bir motosikletim yok, benim sıpa hala parça bekliyor ama biri beni artçı olarak alırsa ben de gelmek isterim. Bu arada kaskım da yok.![]()
yurtdaş sen şimdi motoru boşver kardeşim. önce bir kafan yerine gelsin gerisi kolay. Tercihin servisten yana olsun. Ama çok ciddi bir arıza yoksa ybr için çok uygun fiyata yan sanayi malzemelerde var onları da düşünebilirsin. Ama servisten ve orjinal parçalarla işini halletmen önerimdir. Asıl önemli soru hangi servise gideceğin. bunu da izmirli Ybr kullanan arkadaşlara sormak lazım. hatta sordum bile.sizi gidi ybrsicler sizi hangi servisi önerirsiniz bakalım?
uglychild,eğer çok güzel aletlerse şu 70-80 euroluklar,o da olabilir.Sonuçta bu tarz şeylere paradan kaçmamak lazımSen yap artık muhasebesini,ölç tart hangisi daha mantıklı ise ondan ayarlarsan bize alırız
Ucuz olan ya da pahalı olan(gerçi her ikiside tr fiyatlarına göre ucuz ama
) hangisi daha mantıklı gelirse...
Teşekkürler...
Abi hala bir motosikletim yok, benim sıpa hala parça bekliyor ama biri beni artçı olarak alırsa ben de gelmek isterim. Bu arada kaskım da yok.![]()
karmacoma (Mustafa) nın arabası ile gidicem ben,arabada boş yer var,sende bizimle gel istersen:wiinkk:
Motorsuzlar grubu :farao:r:
:salut:
Ben param olsa gidip araba almam abi,motosikletini satıp araba alanlar düşünsün...
Olay parada bitiyor benim için,geçiyoruz bir dar boğazdan ya sonu hayır olur inşallah ne diyim...
Kış ortası toparlarsam yapıcam bir makine tekrar,ama iş olayları da olmadı,her kapı kapanıyor dur bakalım:silent:Bir kaç ay daha motorsuz kalırsam Manisa ya yerleşirim zaten(Ruh ve Sinir hastalıkları hastahanesine).
O değilde,yarın yarım saatliğine de olsa uğrayamazmısınız Gürkay la felan ya:silent:Valla özlettiniz,fotoğraflar olmasa yüzünüzü unutucam.Biz buradan çıkıp oraya sizin için geliyoruz...
Tamam,iş önce gelir ona lafımız yok ama arada bir yarım saatte olsa yüzünüzü görelim.
Hakkaten abi Forrap im Tuncer im duygularımıza tercuman olmuş resmen.Yarım saat be.(O yarım saat olmaz ama) Yok yani uzun zaman oldu hani simanız değiştimi falan merak ediyoz hahahhaaa.Cidden abi gelebilirseniz çok seviniriz:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
yaparsın bilirim. zira bizde slogan olan bir söz var boşuna dillere pelesenk olmadı. "ya bizde bir tane akıllı adam yok mu?"
en akıllı sendinde sabahın köründe karabağlarda ne işin vardı