02.10.2007 salı sabahı ankara yoluyla izmir seyahati

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Değerli arkadaşım,
Kazasız belasız,hayırlı yolculuklar.Sağlıcakla dönersin inşallah.
Gittiğin yerlere selam götür.

izmir girişine kırmızı halı serildi bekleniyorsun YOLCUYA SELAM YOLA DEVAM

ümmet usta izmire geçerken 70 km kala ahmetli ver orda petrol ofisi bayiliğimiz var uğrarsan bizi mutlu edersin kaptan poyrazda yanımda geçen sefer burda onun internet kafesindeymişsin biz senden sonra duyduk geldiğini dediğim gibi usta beklerim sana hayırlı yolculuklar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

ümmet usta izmire geçerken 70 km kala ahmetli ver orda petrol ofisi bayiliğimiz var uğrarsan bizi mutlu edersin kaptan poyrazda yanımda geçen sefer burda onun internet kafesindeymişsin biz senden sonra duyduk geldiğini dediğim gibi usta beklerim sana hayırlı yolculuklar

evet p.o yu biliyom batmanlı zekinin turkuaz petrolden sonra orda bi çay molası veririm.görüşürüz.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bismillah dedim başladım yolculuğa sirkeciden hareme geçiş

pişmaniyecide kısa bir mola

adapazarında kenanın dükkanında bir mola daha,gerçi kendisi italyada ama olsun, ordaki arkadaşlara ilgilerinden dolayı çok teşekkürler

bolu yeniçağaya geldiğimde ezan okundu bi baktım karşımda bi şantiye hemen daldım sağolsunlar hemen misafir ettiler ve iftarı birlikte yaptık,allah kagül etsin ordaki yetkililerden bora bey ve ekinine çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimlere devam taze bunlar bugün çekildi ,ama makinanın tarihi takılı kalmış

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
elerine ayaklarına saglık sanki anıtkabire gitmiş gibi oldum

ümmet abi iyi yolculuklar dilerim, Allah kazasız belasız daha nice geziler nasip etsin sana :)

konuyla alakasız not:
abiciğim, geçen gün istanbuldayken arayamadım kusura bakma, işler çok yoğundu, motor beğenmekle uğraştık 5 koca gün dolu dolu, sonra en acilinden adanaya döndük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar