bana en büyük motor??

Evet aynasız kanka :) :wiinkk:
Bende ne videosu diyorum şimdi hatırladım nasıl video ama :mrgreen:

300 mt motor kullanan biri olarak tecrübeli değilsin sen, hatta motor kullanmayı bile henüz bilmiyorsun. 90 km/h la giderken önüne çıkacak tümsekte nasıl davranacağını, aniden önüne kıracak araca nasıl tepki vereceğini vs vs hiç birini bilmiyorsun. Onun için başlangıç olarak, çok güçlü olmayan düşük hp li motorlar tercih edersen senin açından daha sağlıklı olur. Hiç değilse motosiklet hayatın başlar başlamaz son bulmaz.. Tecrübeni edindikten sonra gayet tabii büyük hp li, güçlü motorlara geçebilirsin. Gelelim Falcona. ADANA MT de Volkan (pazer) arkadaşımızın motoruda Falcondur. Artık üretilmeyen bir motor, ikinci elleride 6.000 ve 7.000 arası değişiyor. 29 hp, dağ tepe motorudur fazla hız bekleyemezsin ondan en fazla 150 yapıyor. Fakat sadece Falcon değil, Yamaha XT 125 / Honda XL 200 de düşünebilirsin. Bu arada fiyat araştırmasını, motosikletlerin resmi sitesinden, (google a yazarsan çıkar) ikinci elleride www.sahibinden.com dan yaparsın....

Oldu işte en sonunda oldu ; (ayshegul =man)

Tubisimi de kızdırırsan senin için yapacak yapacak bişey yok !!!

Sen vazgeç bu sevdadan ; motor yürekli kızları sever...
Pek ciddiye alınmıyorsun yani...
:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oldu işte en sonunda oldu ; (ayshegul =man)

Tubisimi de kızdırırsan senin için yapacak yapacak bişey yok !!!

Sen vazgeç bu sevdadan ; motor yürekli kızları sever...
Pek ciddiye alınmıyorsun yani...
:farao:

tubiş benim motor kullanımındaki cahilliğime kızıyodu büyük motor tutkuma
ama burda yazılanlar ve sitedeki taziye yazılarını okuduktan sonra bana bi Falcon yeter gibi geliyo :cherry:

Çok mutlu oldum :) Kızmadım zaten, sadece endişe ettim senin adına :) :wiinkk: Ne güzel bir katkım olması, umarım şimdi bir Falcon bulabiliriz sana :)

oh beeee ii hadi hayırlı olsunn şimdidenn:rendeer:

:queen::queen::queen:
3-4 ay sonra yani ehliyeti aldıktan sonra !! yazarım buraya kocaman harflerle ARTIK BENİMDE Bİ MOTOSİKLETİM VAAAAARRR!!!!:cherry: diye ve ilk işim adana mt ye üye olmak olur herelde :cherry:
yardımlarınızdan ve şu genç yasımda ölmemem için gösterdiğiniz çabadan dolayı hepinize tesekkür ederim İYİKİ VARSINIZ :rendeer::rendeer::rendeer::thumleft::thumleft: ::140::

"MT" motosiklet.net türkiye demek "ADANA MT" de zaten motosiklet.net in bir bölümü. Forumda "İl Gurupları" var. Ana sayfada da en solda göreceksin. Yani orasıda bunun gibi bi topic üye olmana gerek yok ;);)

Çok mutlu oldum :) Kızmadım zaten, sadece endişe ettim senin adına :) :wiinkk: Ne güzel bir katkım olması, umarım şimdi bir Falcon bulabiliriz sana :)

tekrar tekrar tesekkürler bana yazan herkese :rendeer:
ve özellikle de sana TUBİŞ cok cok saolun :rendeer::rendeer:

"MT" motosiklet.net türkiye demek "ADANA MT" de zaten motosiklet.net in bir bölümü. Forumda "İl Gurupları" var. Ana sayfada da en solda göreceksin. Yani orasıda bunun gibi bi topic üye olmana gerek yok ;);)

hmmm bilmiyodum :silent:

Son düzenleme:
...

:queen::queen::queen:
3-4 ay sonra yani ehliyeti aldıktan sonra !! yazarım buraya kocaman harflerle ARTIK BENİMDE Bİ MOTOSİKLETİM VAAAAARRR!!!!:cherry: diye ve ilk işim adana mt ye üye olmak olur herelde :cherry:
yardımlarınızdan ve şu genç yasımda ölmemem için gösterdiğiniz çabadan dolayı hepinize tesekkür ederim İYİKİ VARSINIZ :rendeer::rendeer::rendeer::thumleft::thumleft: ::140::

üye kayıtlarını ben alıorum..adana mt özel kalem müdürü olarak :queen:

Bişey dikkatimi cekti.bnde aslnda snn gibi racing tiplere ilgim vardır ama kimse

Derbi gpr 125 i tavsiye etmedi!

Aprilia rs 125 i ettti bi kullanıcı.hem bu belrtilen 2 motor hafiftir 125 kilo civarlarında

Bnce bunlarıda düşüneblrsn.resmen kaslı bi yapıya sahipler ve 600lük gibi duruorlar

22hp ve 26 hp guclukte bu motorlar

Ehlieyitini aldıktan sonra bu iki motoruda araştır bnce.

Saygılarımla:cat:

Bişey dikkatimi cekti.bnde aslnda snn gibi racing tiplere ilgim vardır ama kimse

Derbi gpr 125 i tavsiye etmedi!

Aprilia rs 125 i ettti bi kullanıcı.hem bu belrtilen 2 motor hafiftir 125 kilo civarlarında

Bnce bunlarıda düşüneblrsn.resmen kaslı bi yapıya sahipler ve 600lük gibi duruorlar

22hp ve 26 hp guclukte bu motorlar

Ehlieyitini aldıktan sonra bu iki motoruda araştır bnce.

Saygılarımla:cat:

saol arkadasım arastırcam ehlyeti bi halletseydim hayırlısıylaa inş.

Hatta Birer Fotolarını Da Koyayım Bilmeyen Arkadaşlarda Görmüş Olabılır!:wiinkk:

Derbi Gpr 125

GPR125.jpg

Aprilia Rs 125

Aprilia%20RS125%2006%20%202.jpg

2 Motorunda Vücut Hatları Birbirne Benzıor

Nedeni ise Derbi Markası Aprilianın Motor Ve Malzeme

Üreticisidr saygılarımla!

az önce baktım şu siyah olana hayran kalmıştım yaa bak yapma bana bunu arkadasım ufak bi falcon alcam ben caydırma beni :p

Ayşegül endurocu olacak, şiiiiiii yaklaşmayın ona fena yaparım :p Demi kız :mrgreen:

kesinlikle beni kand,rmaya calısıyolar tubiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar