iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

abişler akşamınan yazışırız...astalavısta...

boracım akşam görüşek...kontör -20 abi cevap yazamadım...by...

smirnof tehdit var icraat yok, anca kuru gürültü çıkarıyorsun.

çako nun başı sağolsun, taziye tebrik bölümüne bi baş sağlığı topiği açın bari
sen yakinda gorcen icraati,tek sansin benden bayagi bi uzakta olman,bir tek burdan yirtiyon
abişler akşamınan yazışırız...astalavısta...

boracım akşam görüşek...kontör -20 abi cevap yazamadım...by...

sende iyice kaytarmaya basladin ha,olmz bu is bole :)

Son düzenleme:
Varya İplerimi Kopardım Harbı Ortadan Ayrılacam... Aga Ne yorum yaparmıssın Be
...:cat::cherry::mrgreen::)

kardes,burasi stress atma topic'i.eskiden cok kum torbasi vardi burda ama zamanla sayilari azaldi:) mesela alp_tunay vardi,gultekin vardi, bbaday vardi. simdi tek kum torbamiz tigermbz kaldi.onuda idareli kullanmaya calisiyoz,canin sikilinca sende gel,yaz bisiler rahatla,icini dok :queen:

baba yeşiL reÇete var bende yedİremİyoLar aLmaya.

ayak üStü banada kitLedİn ii bakaLım:salut::salut:

kanka kardeş kardeşe arada bi çimdik atarmış...olur böle şeyler...takma kafaya...:)

gizlimiz saklımız yok, tip resimdeki gibi motor da grenajsız (kuyruk takılı) vaziyette. yan grenajların birini ben çatlattım çıkardım bir arkadaş kalanların hepsini halletti sağolsun. öyle geziyorum , motor gittiği sürece umurumda olmaz grenaj var yok, şekle takılanlar düşünsün.
ama batu biliyor ki o resim çekerse ben de çekerim ::pala:: yakışıyor mu badici adama o göbek :p
ula mete kendi adamlarına bile kitliyorsun fırsatı buldunmu, kitlemanyak keko seni
garibanlara kitlemanyak, bana geldimi kitlenmanyak :queen:

Motorunda senin gibi kero oldu demek...Cenabet yaptın caanım Hyoyu belli...:p

ya bişiy dicem...harbimi vefatmı etmiş...abi yapmayın ya...gencdi babası geçen anlatıyodu...babasının sürücü kursunda takılıyodu cako...hayırdır ya...:salut:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Son düzenleme:
çakoya üzüldüm haa allah rahmet eylesin başın saolsun çakoo :pale::rendeer:

olum ne adamsınız laa sato hay allahım yaa :) ah ulen aah :cherry:

abiler cakoya nasıl ulaşırız...doğrumu bu işler acep...

hala dogrumu diyon abi yaw,zaten orda yazdim cakoyla msn'de konustun diye.
nasil ulasabilirsin biliyonmu, rize mt'ye gir ,uyelerden birine ozel msj at ve cakonun cep numarasini iste

hem banada cvp yazmadin ,beceremedinmi moldcell.md adresini.birazdan sana ozel konu acacam,takip et

Motosikleti
çakalaz için bi taziye başlığı açın biriniz, siz açmazsanız ben açacam

Motosikleti
adamla samimiyetim muhabbetim yok, hem emin değilim hem hiç sevmediğim şey böyle haberleri vermek. 2 gün önce smirnofa dedim aç başlığı diye, neyse iş başa düştü anlaşılan.

adamla samimiyetim muhabbetim yok, hem emin değilim hem hiç sevmediğim şey böyle haberleri vermek. 2 gün önce smirnofa dedim aç başlığı diye, neyse iş başa düştü anlaşılan.

oLsun be abİ. ne kadar birbirimizi sevmesekte:queen: (şaka) kardeşiz be abi. iyi oldu saolasın:rendeer:

aralarında en çok çakalazı seviyom zaten bize hiç bulaşmıyo füreğin gazınada gelmiyo neyse biraz vakit geçsin gene yeşil sahalara dönecem bu aralar yoğunum :wiinkk:

aralarında en çok çakalazı seviyom zaten bize hiç bulaşmıyo füreğin gazınada gelmiyo neyse biraz vakit geçsin gene yeşil sahalara dönecem bu aralar yoğunum :wiinkk:

hıh bizide mete sevİyo. nabeeeeeeeeeeeeer.:queen::queen::queen::queen:

hıh bizide mete sevİyo. nabeeeeeeeeeeeeer.:queen::queen::queen::queen:

Ondanmı her fırsatta sizede kitliyo acımadan benim bile yüreğim dayanmıyo size okkalı kitlediğinde kendi kendime diyorum rahat bırakayım çocukları mete zaten ağır kitliyo:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar