sen yakinda gorcen icraati,tek sansin benden bayagi bi uzakta olman,bir tek burdan yirtiyonsmirnof tehdit var icraat yok, anca kuru gürültü çıkarıyorsun.
çako nun başı sağolsun, taziye tebrik bölümüne bi baş sağlığı topiği açın bari
abişler akşamınan yazışırız...astalavısta...
boracım akşam görüşek...kontör -20 abi cevap yazamadım...by...
gecenlerde cakoyla konustum,babasi vefat etmis o yuzden bayagidir nete giremedim diyo,burayi ileteyim dedim
çako başın saolsun kanka. allah rahmet eylesİn.
batu şu zamanLar iCraattedIr kİm biLir kimin ah oh unu alıo.:queen:
Du bi bakam :mrgreen:
uLeyn harbiden de benziyomuşş yaaa :queen:
Varya İplerimi Kopardım Harbı Ortadan Ayrılacam... Aga Ne yorum yaparmıssın Be
...:cat::cherry::mrgreen:![]()
Varya İplerimi Kopardım Harbı Ortadan Ayrılacam... Aga Ne yorum yaparmıssın Be
...:cat::cherry::mrgreen:![]()
baba yeşiL reÇete var bende yedİremİyoLar aLmaya.
ayak üStü banada kitLedİn ii bakaLım:salut::salut:
gizlimiz saklımız yok, tip resimdeki gibi motor da grenajsız (kuyruk takılı) vaziyette. yan grenajların birini ben çatlattım çıkardım bir arkadaş kalanların hepsini halletti sağolsun. öyle geziyorum , motor gittiği sürece umurumda olmaz grenaj var yok, şekle takılanlar düşünsün.
ama batu biliyor ki o resim çekerse ben de çekerim :ala:: yakışıyor mu badici adama o göbek
ula mete kendi adamlarına bile kitliyorsun fırsatı buldunmu, kitlemanyak keko seni
garibanlara kitlemanyak, bana geldimi kitlenmanyak :queen:
sen yakinda gorcen icraati,tek sansin benden bayagi bi uzakta olman,bir tek burdan yirtiyon
mındar mındarpisi_pisi' Alıntı:Motorunda senin gibi kero oldu demek...Cenabet yaptın caanım Hyoyu belli...
abiler cakoya nasıl ulaşırız...doğrumu bu işler acep...
çakalaz için bi taziye başlığı açın biriniz, siz açmazsanız ben açacam
adamla samimiyetim muhabbetim yok, hem emin değilim hem hiç sevmediğim şey böyle haberleri vermek. 2 gün önce smirnofa dedim aç başlığı diye, neyse iş başa düştü anlaşılan.
aralarında en çok çakalazı seviyom zaten bize hiç bulaşmıyo füreğin gazınada gelmiyo neyse biraz vakit geçsin gene yeşil sahalara dönecem bu aralar yoğunum :wiinkk:
hıh bizide mete sevİyo. nabeeeeeeeeeeeeer.:queen::queen::queen::queen: