merhaba arkadaşlar....aranızda bana da yer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar ben nursen istanbuldan katılıyorum aranıza daha yeni kayıt oldum sitenize ama uzun zamandır misafir olarak katılıyordum aslında hicde yabancı degilim buraya.sular idaresinde calısıyorum (iski) :) motorum vardı ama 07/07/2007 de kaza yaptım.su an cınarcıkta yaslıkta duruyor cesaret edipte getiremedim..inşallah yaza.gezilerinise arabamla katılmak isterim. bu arada 4 tekere aranızda yer varmı? sevgilerimle...

Hoşgeldin... :)

Kaza yapmayan motorcu olmaz, bir kaza yüzünden motoru bırakma bence... :)

ya ben de cok yeniyim aslında daha bugun kayıt oldum =) bana düsermi bilmem ama hosgeldin. bu arada evet bi kazadan dolayı motoru bırakmak olmaz ertech'e katılıyorum. bu arada benimde arabam var ayrı olarak, ama sen en iyisi motorunu kullan onun zevki ayrı.

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :cat:

Kaza içinse geçmiş olsun.Motor bir kazayla bırakılmaz,zaten sende bırakmadın bence :)Kurtulmak o kadar kolay değil bu tutkudan...

arkayı 4 lersek yer olabilir.:)

ayrıca arabaları olanları almıyoz foruma:p ::hosgeldi

::hosgeldi::tutkuy::

tesekkur ederim arkadaşlar hoşbuldum. dediğim gibi önce ehliyet sart heleki ist.trafiginde :) adım başı trf.polısı kaynıyor...

Moderatör (forrap)
Ehliyetsiz olmaz zaten,bisiklet değil sonuçta bu:silent:
Polis olmasa da almak lazım,önce biz araç olarak göreceğiz ki sonra başkasının bizi trafikte araç olarak görmesini isteyelim...

ya ben de cok yeniyim aslında daha bugun kayıt oldum =) bana düsermi bilmem ama hosgeldin. bu arada evet bi kazadan dolayı motoru bırakmak olmaz ertech'e katılıyorum. bu arada benimde arabam var ayrı olarak, ama sen en iyisi motorunu kullan onun zevki ayrı.

saolun. sizde hosgeldiniz bu arada.

arkayı 4 lersek yer olabilir.:)

ayrıca arabaları olanları almıyoz foruma:p ::hosgeldi

::hosgeldi::tutkuy::

tesekkurler hosbuldumm... :)

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin yurdumun güzel insanı :wiinkk:

inş. kalıcı ve katılımcı olursun.

Aramıza hoşgeldin :cat:

Kaza içinse geçmiş olsun.Motor bir kazayla bırakılmaz,zaten sende bırakmadın bence :)Kurtulmak o kadar kolay değil bu tutkudan...

saol...tesekkürederim..aslında tutkuuu otesi bisi ya bu sevdaaaa yoluna baş koydum bikere..:) ruhumdaki motor aşkı bırde fener aşkı bambaşka .... aslanlar ve kartallar kısmasın ama bana ok...

aramıza hoşgeldin yurdumun güzel insanı :wiinkk:

inş. kalıcı ve katılımcı olursun.

tesekkur edrim saolun amacım o zaten kalıcı olmak ve gusel dostluklar kurmak.

Son düzenleme:
saol...tesekkürederim..aslında tutkuuu otesi bisi ya bu sevdaaaa yoluna baş koydum bikere..:) ruhumdaki motor aşkı bırde fener aşkı bambaşka .... aslanlar ve kartallar kısmasın ama bana ok...

tesekkur edrim saolun amacım o zaten kalıcı olmak ve gusel dostluklar kurmak.

Hem motorcu hem de fenerli.Çok iyi :cat: Hoşgeldin aramıza :rendeer:

Ehliyetsiz olmaz zaten,bisiklet değil sonuçta bu:silent:
Polis olmasa da almak lazım,önce biz araç olarak göreceğiz ki sonra başkasının bizi trafikte araç olarak görmesini isteyelim...

kesinlikle dogru söyluyorsunuz katılıyorum size sonuna kadar....egitim de sart tabiki...

Aramıza Hoşgeldin :rendeer: Kaza için ise geçmiş olsun :salut:

hosbuldum...tesekkur ederim saolun

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin.... Kaza yapmana üzüldüm arkadaşlarında dediği gibi 1 kaza ile bırakılacak şey değil :) Aslında ne kadar kaza yapsanda bırakılacak bir şey değil :flower: Bu arada nusr3t Sende hoşgeldin 2'nizde hoşgeldiniz... :rendeer:

Hem motorcu hem de fenerli.Çok iyi :cat: Hoşgeldin aramıza :rendeer:

saol M-ottoman tesekkurler hosbuldum.bencede cok iyi...

Aramıza hoşgeldin.... Kaza yapmana üzüldüm arkadaşlarında dediği gibi 1 kaza ile bırakılacak şey değil :) Aslında ne kadar kaza yapsanda bırakılacak bir şey değil :flower: Bu arada nusr3t Sende hoşgeldin 2'nizde hoşgeldiniz... :rendeer:

tesekkur ederim saolun arkadaslar inanın kendimi evimde gibi hissettim.yok bırakmıycam motoraşkına.... yola devammm....

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldiniz nursu&nusr3t :rendeer:inşaallah kalıcı ve katılımcı olursunuz kazasız belasız sürüşler diliyorum:cat:

aramıza hoşgeldiniz nursu&nusr3t :rendeer:inşaallah kalıcı ve katılımcı olursunuz kazasız belasız sürüşler diliyorum:cat:

tesekkur ederim size.. kendimi sanki evimde gibi hissettim cok sıcak ve gusel karsılandım..herkese tesekkur ediyorum... bu arada siz site sahibimisiniz admin kimdir?

hoşgeldin nursencik. Motosiklet kullanmaya yeniden başlıyacaksan ehliyet işini sonraya bırakma:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin arkadaşım.. kaza yağtığın motosikletin markası neydi? Yazık olmuş.. :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar