merhaba arkadaşlar....aranızda bana da yer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendini evinde gibi hissetmene sevindim :) Fakat mesela sana mesaj atan forrap moderatör site görevlisi. Admin ise bildiğim kadarı ile skullhunter Nikleri kırmızı ile yazılı olanlar moderatörler. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Hoşçakal

hoşgeldin nursencik. Motosiklet kullanmaya yeniden başlıyacaksan ehliyet işini sonraya bırakma:rendeer:

can dostum vedat...seni burda görmek güsel valla...tesekkur ederim hosbuldumm...en nihayetinde dogru adresteyim..asla bırakmıycam ehliyetimi senden alcam sözzzz...

motorcu nursu

::tutkuy::aramıza hoşgeldin. motorun olmasada olur. ama motor sahibi olmak apayrı bir zevk. Kaza yapmadım diyen motorcu değildir yalan söylüyor dur. bence kaza yapmak bir tecrübe kazanmaktır.::coool::

hoşgeldin aramıza:rendeer::rendeer:

saol cihan tesekkur ederim

::tutkuy::aramıza hoşgeldin. motorun olmasada olur. ama motor sahibi olmak apayrı bir zevk. Kaza yapmadım diyen motorcu değildir yalan söylüyor dur. bence kaza yapmak bir tecrübe kazanmaktır.::coool::

zined saol.tesekkur ederim.buyuk bir tecrube kazandım walla bak. cocuga carpmamak icin kendimi park halindeki arabaya attım . nede olsa cocuk bu cannn... kedi de olsa aynı seyi yapardım..

Son düzenleme:
kendini evinde gibi hissetmene sevindim :) Fakat mesela sana mesaj atan forrap moderatör site görevlisi. Admin ise bildiğim kadarı ile skullhunter Nikleri kırmızı ile yazılı olanlar moderatörler. Umarım yardımcı olabilmişimdir... Hoşçakal

tabiki cok yardımcı oldun tesekkurler saoll...

aramıza hoşgeldin kalıcı vede katılımcı olman dileğiyle...

saolun tesekkur ederim.mt ailesinden birisi olmak gusel bir duyguymuş

hoşgeldin geçmiş olsun motora aynen devam:cat:

tesekkur ederim. saolun.motosiklet kullanan kime sorsam mutlaka basından gecen bir olayı var.bende de olduu :) tabiikii aynen yola devam...

Son düzenleme:
Nursu ::hosgeldi MT ailesine keyifle takılıcağın bir ortama geldiğinden
şüpen olmasın ::tutkuy:: aramızda kalıcı olman dileğiyle::sefereee

selam...aramıza hoşgeldin...kaza için geçmiş olsun diyelim ..ama ehliyet şart,almak lazım ...bunun yanıda korumalar olmalı ..::tutkuy::

GKN

geçmiş olsun kazadır olur
toparlarsın kısa zamanda motorunu inşallah
4 tekere tabiki yer var:)
bana varsa sanada var, bende 4 teker takılıyorum bu ara:)
hem viraj bile yapıyorum avatar resmime baksana :queen:

Hoşgeldin :) Kimse sormamış, ben sorayim.. Şuan yazlıkta boynun bükük, sana küs duran motosikletinin modeli nedir ? :)

hoşgeldin nursu umarım kalıcı ve katılımcı olursun....
kaza bu.Allah can saglıgı versinnnn

aramıza hoşgeldinnn..
motor yoksa sorun değil benim gibi kıdemli artçı olursun belli bir süre buluşmalardas:)

hoşgeldin hepimiz ufak tefek kazalar yapıyoruz motoru bırakmaya neden değil geçmiş olsun kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle yaptığın en büyük kaza bu olsun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında seni tanıyor gibiyim ama sazanlık yapmayım, kısaca hoşgeldin :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar