merhaba arkadaşlar....aranızda bana da yer var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin Aramiza...bir Kazada Motoru Birakan Zaten Motorcu Olamamiştir Der Babam....daimi Ve Kalici Olman Dilegiyle...tekrar Hoş Geldin...

Bende Hosgeldiniz Dileginde Bulunmak isterim Aslinda hic kimse motor surmeye profesyonel olarak baslamamistir...
Ben ilk basladigimda ozamanlarin baslangici Mobiliyette markasinin Bionik modeli vardi onla viraja hizli girdigim icin savruldum takla attim ama aradan 1ay gecmedi daha genis ve yuksek motorlu bir motorsiklet aldim nerde hata yaptigimi anladim.
Dedimki bir cocuk bile yurumeden evvel emekler defalarca duser kalakr ben bir sefer dustum ondan sonra gozum acildi :)

merhaba arkadaşlar ben nursen istanbuldan katılıyorum aranıza daha yeni kayıt oldum sitenize ama uzun zamandır misafir olarak katılıyordum aslında hicde yabancı degilim buraya.sular idaresinde calısıyorum (iski) :) motorum vardı ama 07/07/2007 de kaza yaptım.su an cınarcıkta yaslıkta duruyor cesaret edipte getiremedim..inşallah yaza.gezilerinise arabamla katılmak isterim. bu arada 4 tekere aranızda yer varmı? sevgilerimle...

Hoşgeldin nursen Aramızda 2 tekerin 4 tekerin lafımı olur :cherry:

Hoşgeldin nursu geçmiş olsun kaza olmadan olmuyor malesef allah beterinden saklasın bu arada aksaray iskidemisin bana çok yakınsın bende hemen arka sokağındayım:) siyah r-1 veya bmw 1200 gs görürsen kim bunun sahibi diye sor:)
görüşmek üzere.
tekrar hoşgeldin.

gel kardeşim gel sende gel motoruna arasırada git bak konuş sohbet et merak eder seni dikkat et küsmesin sonra sana :rendeer:

bu sitede kayıtlı kaç bayan var acaba:silent: Form takıldı burda:cherry:

hoşgeldin aramızda bayanlarıda görmek ne güzel.umarım kalıcı ve katılımcı olursun.emin ol hiç pişman olmayacaksın.
bu arada bi kaza yüzünden motormu bırakılırmış:mrgreen:bende yeni sayılırım ve bana arkadan çarptılar ama ben bunlarla yılacak adam değilim.bir kere kanımıza girdi motosiklet sen onu bıraksanda o seni bırakmaz.umarım en kısa zamanda motosikletinle katılırsın bizlere:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar