Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

valla bende varda ne oluyor hiç:( 50 cc abi 55 vuruyor o kadar ya burdan bi karşıya geçmek istiyorum geçemiyorum bişi olur diye almayın abi alacaksanızda en ideal motor cbr 125 r

arkadasla simdi msn den konusuyoruöm baya memnunmus todaydan bende temmuzda alıyorum arkadaslar kısmetse kazasız belasız kullanmalar :)

arkadaşlar honda todayim var arkadaki demir yere ufak bir artçı koltuk yaptırmak istiyorum hatta mümkünse birde artçı için sırtlık.istanbuldayım , bostancıya kadıköye baktım ama bir türlü bulamadım acaba nereden bulabilirim böyle bir şey ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bugun öle düşünürsün 1 ay ölke düşünürsün ama çinleri gördükce için cızz eder neon yapayım dersin onu yapayım bunu yapayım derken egzoz aramaya başlarsın amortisör yağını azaltıyım mobiletlerle giderken onlar seni geçmiş olur bazı bayırları çıkamassın yani ne yaparsan yap bi süre sonra modifiye ve hız istiyeceksin zarara gireceğine bence bi asya al daa ii

abı gercektende sen o fıyata 2800 km lık today nerde buldun gercektende cıcek gıbı bende today arıyorum eger 750 ye bulursam gozumu kırpmam alırım:)

birde bişey sormak istiyorum bu todayin neresinde uyazıyor şase numarası bir türlü bulamadım :)

Arkadaşlar Ben Ybr 125 Kullaniyorum Ama Eşime Bu Todaylerden Almak Istiyorum Fiyatlar şu Anda Nasil Büyük şehirlerde? Ben Marmaris'teyim Ve 2200 Ytl Diyorlar Bana Biraz Abarti Geldi.

valla buralarda ararstırırsan 750 ye bulursun kı bulan adam var ...ama cok araman lazım normal ıkıncı el fıyatlarıysa 1000 ytl ıle 2000 ytl arasında :)

vallahi tek kişilik şehir içi işleri için güzel bi alet, ne yakıyo hiç test ettiniz mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Al Ama Bakkala Gitmek Için Işe Filan Işteee

arkadaşım boş ver today i okadar para verme gözünü seviim keeway focus 125 al ömür boyu bin ben aldım 140 gösterio ve 130 gidio kesinlikle çin malı diil aprilia üretior italyan malı fakan macar yapımı motor çok sağlam ağır ve 3 kişi 70 gidio düşün

arkadaşlar ben sıteye yenı üye oldum ben de senye yaz tatılında % 99 alıom ama 2.el buyuk ıhtımal yanı 1.500 a fln 1.400 today cok benzın yakıomu yaa

ya bise sorcam today 50 ehlıyet gerektırıyomu bı yerde okumustum gerekmııo dıe

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar