Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla bende varda ne oluyor hiç 50 cc abi 55 vuruyor o kadar ya burdan bi karşıya geçmek istiyorum geçemiyorum bişi olur diye almayın abi alacaksanızda en ideal motor cbr 125 r
arkadaşlar honda todayim var arkadaki demir yere ufak bir artçı koltuk yaptırmak istiyorum hatta mümkünse birde artçı için sırtlık.istanbuldayım , bostancıya kadıköye baktım ama bir türlü bulamadım acaba nereden bulabilirim böyle bir şey ?
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bugun öle düşünürsün 1 ay ölke düşünürsün ama çinleri gördükce için cızz eder neon yapayım dersin onu yapayım bunu yapayım derken egzoz aramaya başlarsın amortisör yağını azaltıyım mobiletlerle giderken onlar seni geçmiş olur bazı bayırları çıkamassın yani ne yaparsan yap bi süre sonra modifiye ve hız istiyeceksin zarara gireceğine bence bi asya al daa ii
Arkadaşlar Ben Ybr 125 Kullaniyorum Ama Eşime Bu Todaylerden Almak Istiyorum Fiyatlar şu Anda Nasil Büyük şehirlerde? Ben Marmaris'teyim Ve 2200 Ytl Diyorlar Bana Biraz Abarti Geldi.
arkadaşım boş ver today i okadar para verme gözünü seviim keeway focus 125 al ömür boyu bin ben aldım 140 gösterio ve 130 gidio kesinlikle çin malı diil aprilia üretior italyan malı fakan macar yapımı motor çok sağlam ağır ve 3 kişi 70 gidio düşün