iki resim arasındaki farkı bulun lütfen

işteee batunun bbaday a attığı tokatlar:queen::queen:
[YT]1mOKK95Kzxo[/YT]

[YT]AKy9xF2JQ3M[/YT]

argadişler özelden msnmi yolladım sizlere :) ben artık cikletten çıkanlara, toyboxtan çıkanlara cevap vermiycem çoğalmaya başladılar gizmo gibi :) su dökünce çoğalıyorlardı hani :queen: şu foruma üye olduğumdan beri bana bile itici gelen sevimsiz sevmediğim kişi pro . bizim çako gibi kafa adamın kalbini kır sen ayar oldum şimdi :farao: sato o tokatlar ne la öylee :queen: of he he. yahuu bunlar alpsiz bişey yapamıyorlar yıkıma uğradılar :queen: fasulye çıktılar

argadişler özelden msnmi yolladım sizlere :) ben artık cikletten çıkanlara, toyboxtan çıkanlara cevap vermiycem çoğalmaya başladılar gizmo gibi :) su dökünce çoğalıyorlardı hani :queen: şu foruma üye olduğumdan beri bana bile itici gelen sevimsiz sevmediğim kişi pro . bizim çako gibi kafa adamın kalbini kır sen ayar oldum şimdi :farao: sato o tokatlar ne la öylee :queen: of he he. yahuu bunlar alpsiz bişey yapamıyorlar yıkıma uğradılar :queen: fasulye çıktılar

kanka hayırdır ne yapmışlar çako ya nelerr oluyo. şimdi fasulye derken. bi sürü fasülye var kuru fasulye pülav üstü felan:queen::queen::queen:

alpde yalan oldu...Siz bilmezseiniz Gültekin nickli bir keko vardı...Halen ölü eşşek fiyatına satmaya çalışır motorlarını...gelene vurdk gidene vurduk...Galiba başardık...Ortalıkta görünmüyor bizim zibidiler...kuyruklarını pısıp kaçtılar...:mrgreen:

elveda Kampana Kafalı Alper Tunga...

elveda çinçon Kıldiken...

elveda hormonlu hıyar turşusu Boru Baybay..

elveda Anadolu Kaplanı Tarla Bülbülü Ayygırr...

alpde yalan oldu...Siz bilmezseiniz Gültekin nickli bir keko vardı...Halen ölü eşşek fiyatına satmaya çalışır motorlarını...gelene vurdk gidene vurduk...Galiba başardık...Ortalıkta görünmüyor bizim zibidiler...kuyruklarını pısıp kaçtılar...:mrgreen:

koptum bu tabirlerine :queen::queen::queen::queen: puhahaha bizde çok acımasısız canım :) bi çakalazı kaybettik. devirdiler heralde çocuk arada kaynadı ditti :pale: merkez kordinatları veriyodum tamam :) çako düştü tekrar ediyorum çako düştü tamam :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
höeyyytttt savulun ulennn!.
2 gün nete girmedik meydanı boş mu buldunuz bre gafiller ::pala::

biryere mi gidiyorsunuz
durun ula kaçmayın fazla acıtmayacaz

elveda düşman beldenin şişman güzeli metehan
elveda düşman beldenin şişman body cisi batuhan
elveda düşman beldenin falan fişman hep pişman çırağı smirnof
elveda düşman beldenin junyor metesi sato

:queen:

höeyyytttt savulun ulennn!.
2 gün nete girmedik meydanı boş mu buldunuz bre gafiller ::pala::

biryere mi gidiyorsunuz
durun ula kaçmayın fazla acıtmayacaz

elveda düşman beldenin şişman güzeli metehan
elveda düşman beldenin şişman body cisi batuhan
elveda düşman beldenin falan fişman hep pişman çırağı smirnof
elveda düşman beldenin junyor metesi sato

:queen:

Noldu artık tek atımlık tüfeğe döndün paşam...4/3 Başarı oranıyla savaşı kazandık...sende son cephe olarak son nefesini veriyon...

Bathu göev başarıyla tamamlandı..tamam...:p

geldiğinizde sizi bekleyen Üstün Feragat Madalyasını torunlarınıza şerefle gösterirsiniz...Cakoyada bir gazi maaşı bağlarız artık...:queen:

Motosikleti
la keko bende edebiyat bitmez, tek te olsan 10 kişi de olsanız benim için farkı daha fazla mesaj okumak ve daha uzun cevaplar yazmak olur hepsi o kadar :queen:

anlaşıldı tamam :) merkez dinlemedeyim yeni kordinatları bekliorum tamam he he :) bi bu kaldı zaten çöpten bacak tiger:p buna azıcık işkence yapalım. zaten düşmanın bütün kaleleri fetedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş:) tarumar vaziyetteler tiger de son yutkumluk canını kullanıyor metehando biraz işkence çektirelim direk sonuca gitmeyelim

insan kendi fotoğrafını görünce neden mutlu olur o ayrı bir tartışma konusu.

edit: daha net bir foto koyuyorum:

101dv5.jpg

batucum mal bu işte...yani malum şahıs...Anadolu irkeği...siz erkek görmemişiniz...ahanda size errrkekk...dicek bişey yok...vurdumu deviren familyadan arkadaş...:p

ya smrinocum o nası laftı nerden buldun bunu ya...gülmekten geberiyom valla...heheh...ben bunu kullanırım sık sık...bide msajını aldım abi -20 kontörde olduğumdan cevap niyetine çağrı bile atamıyom...kendimden utanıyom kanka be affet...:salut:
abi onemli degil.bana sms atmak isterse www.moldcell.md/eng/sendsms linkini kullanabilirsin numarayi 0791 53913 seklinde yazarsin,ama turkce karakter kullanma
cako'ya ne oldu yaw,ne kusturmesi,kim kusturmus,ne zaman???:silent::silent:
anlaşıldı tamam :) merkez dinlemedeyim yeni kordinatları bekliorum tamam he he :) bi bu kaldı zaten çöpten bacak tiger:p buna azıcık işkence yapalım. zaten düşmanın bütün kaleleri fetedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş:) tarumar vaziyetteler tiger de son yutkumluk canını kullanıyor metehando biraz işkence çektirelim direk sonuca gitmeyelim
adamin iskence cekecek yerimi kaldi,zaten bize her cevap yazisinda adam iskence cekiyo
batucum mal bu işte...yani malum şahıs...Anadolu irkeği...siz erkek görmemişiniz...ahanda size errrkekk...dicek bişey yok...vurdumu deviren familyadan arkadaş...:p
su fotoya biraz foto$op lazim.Sato su fotoya bi el at bakiim.bende foto$op yokta :queen:

ağbicim mağzemeyi biliyoruz suntadan yapısı biras kalasta denebilir :pbizzat yakından görmüşlüğüm muhabbetliğimiz vardır:) samsuna gitmiştik model aynı model değişen zımpara gören parçası yok bire bir model bu son gelişmiş çağdan kalma tipik garibim faysalım tipi veren ama çok vahşi ve hırçın görünümlü tamamen duygusal bi okadarda gaffur modeli çizen acayip bişi de deniyor halk arasında hehe :queen:

Motosikleti
la keko deniz kenarında çekilmiş bi resmimi buldum. koyacam kendinden utanacan ama utanıyorum, sitede bayan üyeler var hacı ayıp olur bu gadder adeleli bir vicıdın resmini koyarsak :queen:
batu helal olsun yarım saat bir muhabbetle hemen çözdün beni :p
sato yevrum, mete cunyorum benim. metenin gazına gelip steye koyduğun bol Türk kaslı fotoların elimde seni uyarıyorum :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
hacı mal fazla eyi, nazardan korkuyorum :queen:

tiger yağrın samsundayım hava yağmurlu ama geliyoruz sırıl sıklam olmaya :)tekteker55 şin yanınada uğruyacam reklamlar bitti konuya devam
sato harbi yıktın gülmekten benide :queen: ağbi paintlesek nasıl bi şekil kayıplığı yaratır birazda tıraşlarız mis :)

Motosikleti
hayırdır?
kaç gibi gelecen ona göre çıkayım evden. ali nin haberi vardır herhal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar