argadişler özelden msnmi yolladım sizlereben artık cikletten çıkanlara, toyboxtan çıkanlara cevap vermiycem çoğalmaya başladılar gizmo gibi
su dökünce çoğalıyorlardı hani :queen: şu foruma üye olduğumdan beri bana bile itici gelen sevimsiz sevmediğim kişi pro . bizim çako gibi kafa adamın kalbini kır sen ayar oldum şimdi :farao: sato o tokatlar ne la öylee :queen: of he he. yahuu bunlar alpsiz bişey yapamıyorlar yıkıma uğradılar :queen: fasulye çıktılar
alpde yalan oldu...Siz bilmezseiniz Gültekin nickli bir keko vardı...Halen ölü eşşek fiyatına satmaya çalışır motorlarını...gelene vurdk gidene vurduk...Galiba başardık...Ortalıkta görünmüyor bizim zibidiler...kuyruklarını pısıp kaçtılar...:mrgreen:
elveda Kampana Kafalı Alper Tunga...
elveda çinçon Kıldiken...
elveda hormonlu hıyar turşusu Boru Baybay..
elveda Anadolu Kaplanı Tarla Bülbülü Ayygırr...
elveda Kampana Kafalı Alper Tunga...
elveda çinçon Kıldiken...
elveda hormonlu hıyar turşusu Boru Baybay..
elveda Anadolu Kaplanı Tarla Bülbülü Ayygırr...
höeyyytttt savulun ulennn!.
2 gün nete girmedik meydanı boş mu buldunuz bre gafiller :ala::
biryere mi gidiyorsunuz
durun ula kaçmayın fazla acıtmayacaz
elveda düşman beldenin şişman güzeli metehan
elveda düşman beldenin şişman body cisi batuhan
elveda düşman beldenin falan fişman hep pişman çırağı smirnof
elveda düşman beldenin junyor metesi sato
:queen:
insan kendi fotoğrafını görünce neden mutlu olur o ayrı bir tartışma konusu.
edit: daha net bir foto koyuyorum:
![]()
abi onemli degil.bana sms atmak isterse www.moldcell.md/eng/sendsms linkini kullanabilirsin numarayi 0791 53913 seklinde yazarsin,ama turkce karakter kullanmaya smrinocum o nası laftı nerden buldun bunu ya...gülmekten geberiyom valla...heheh...ben bunu kullanırım sık sık...bide msajını aldım abi -20 kontörde olduğumdan cevap niyetine çağrı bile atamıyom...kendimden utanıyom kanka be affet...:salut:
cako'ya ne oldu yaw,ne kusturmesi,kim kusturmus,ne zaman???:silent::silent:argadişler özelden msnmi yolladım sizlereben artık cikletten çıkanlara, toyboxtan çıkanlara cevap vermiycem çoğalmaya başladılar gizmo gibi
su dökünce çoğalıyorlardı hani :queen: şu foruma üye olduğumdan beri bana bile itici gelen sevimsiz sevmediğim kişi pro . bizim çako gibi kafa adamın kalbini kır sen ayar oldum şimdi :farao: sato o tokatlar ne la öylee :queen: of he he. yahuu bunlar alpsiz bişey yapamıyorlar yıkıma uğradılar :queen: fasulye çıktılar
adamin iskence cekecek yerimi kaldi,zaten bize her cevap yazisinda adam iskence cekiyoanlaşıldı tamammerkez dinlemedeyim yeni kordinatları bekliorum tamam he he
bi bu kaldı zaten çöpten bacak tiger
buna azıcık işkence yapalım. zaten düşmanın bütün kaleleri fetedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş
tarumar vaziyetteler tiger de son yutkumluk canını kullanıyor metehando biraz işkence çektirelim direk sonuca gitmeyelim
su fotoya biraz foto$op lazim.Sato su fotoya bi el at bakiim.bende foto$op yokta :queen:batucum mal bu işte...yani malum şahıs...Anadolu irkeği...siz erkek görmemişiniz...ahanda size errrkekk...dicek bişey yok...vurdumu deviren familyadan arkadaş...![]()
su fotoya biraz foto$op lazim.Sato su fotoya bi el at bakiim.bende foto$op yokta :queen:
kanka benİm photo shoP süreLiydİ . süreSi bitti. ama shoplamaya gerek yok soplarsan şekil düzelir ters olur bırak yamuk kalsın:queen::queen::queen::queen:
hacı mal fazla eyi, nazardan korkuyorum :queen: