Süper Bir Gezi Yazısı (advrider'dan)

Selam arkadaşlar,
tam ben de yeni africa almışken bu geziyi izlemek çok iyi oldu ya. İnsan resmen gaza geliyor.
Her sayfası ayrı bir heyecan. Fotoğrafları izlerken kendimi orda hissettim adeta.
Bu arada ben de Africa Twin almakla ne kadar doğru bir seçim yaptığımı birkez daha anlıyorum.

helal olsun.......bız beatla korkutelıne gıttıgmızde gezı yaptık dıye sevınıyoz bıde adamlara bak zuhahaaa

para var, özgürlük var, manzara var, hayatın tadını çıkarmak var, uzaklara gitmek var...

attachment.php

para var, özgürlük var, manzara var, hayatın tadını çıkarmak var, uzaklara gitmek var...

Manzara için paraya gerek yok. :) Alabileceğiniz ufak ve ucuz bir enduro size o manaraları dağlar arkasında da olsa gösterebilir. Sadece ne istediğinizi bilin ve ona uygun motosiklet alın :cat:

Adamlarda para var,zaman var, macera ruhuda var ,yaparlar tabi biz birini bulsak birini denk getiremiyoruz helal olsun ne diyelim darısı bizim başımıza

Ben yinede capo derim afrika twiin ile arasında fazla bi fark yok ve onur gibi birde teknik destek oldukdan sonra yolda izde kalmayız :p

imgp0162oh5.jpg

bu işler bol para ve zaman meselesi.bizde ikiside mevcut olmadığı için böyle fotolarına bakıp iç geçiririz sadece.hadi zamanı bulduk diyelim,benzine kıyıpta burnumuzun ucundaki yerlere gidemiyoruz.sadece ayda yılda bir 500km teker dödürüp motosiklet sitelerinde''yok efendim şöyle yola çıktık yok efendim ahanda fotolarıda çektik bi bakın çok süper gezi oldu'' diye ossuruktan gezileri gezi diye burda paylaşıyoruz.adamlar öttürmüş valla.:cat:

Gezi budur işde.Aynen arkadaşında dediği gibi bütçe meselesi birazda aynı zamandada zamanınızın bol olması lazım.İkisini bulmakda zor :)

O kadar uzaklara gitmeye gerek yok, 125cc bir enduro motosikletiniz olsun (XT 125 gibi)i ülkemizde de hemen burnumuzun dibinde yer alan birçok güzel yer var. Sadece vakit meselesi bence. Gerekirse çadırda bile kalınır gezmek istenirse :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar uzaklara gitmeye gerek yok, 125cc bir enduro motosikletiniz olsun (XT 125 gibi)i ülkemizde de hemen burnumuzun dibinde yer alan birçok güzel yer var. Sadece vakit meselesi bence. Gerekirse çadırda bile kalınır gezmek istenirse :cat:

canım benim :cherry: cok dokunaklı olmuş gerçekten :p

bende mi çıksam ne ya ama bana sadece para lazımo adamın elindeki dolardan nerde bulabiliriz beleş olucak ama he birda ondan 1000 tane olsun belki lazım olur,hadi gidecegim bak
paylaşımın için valla aglamak istiyorum ben yaa:salut::salut:

[sadece ayda yılda bir 500km teker dödürüp motosiklet sitelerinde''yok efendim şöyle yola çıktık yok efendim ahanda fotolarıda çektik bi bakın çok süper gezi oldu'' diye ossuruktan gezileri gezi diye burda paylaşıyoruz.adamlar öttürmüş valla.:cat:

bu yoruma koptum valla........:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar