Süper Bir Gezi Yazısı (advrider'dan)

cok cok iyiymis gercektende
daha bitirmedim
bi anda bitirmekte istemiorum aslinda
tesekkurler prometheus

İnanılmaz bir adventure:cat::cat:
Bizde iki yayla gezdik diye seviniyoruz yaavv:pale:
Adamlar 6 Africa Twin ve 1 yaşlı ama süper durumda BMW GS ile Himalayaları aşmışlar:)
Gerçek macera, şaane paylaşım, siteye üye olmaya karar verdim ben:) izlemeye devam edelim ve yiyeceğimiz ekmeklerin fırınlarından yararlanalım.

hele şu fotodaki yola bi baksanıza...o nasıl yol ya...yarı açık tünel...:p

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584&page=3

abiler bizim geziler yalanmış meğer...

bu nedirrr yaaaa tekk kelimee ileee MÜKEMMEL izlerkenn kendimdenn geçtimmmm hayrann kaldımmm......:cat:

Ben dogru yolda olduguma eminim. Kafamda eger Rabbim ömür verirse bir 1000rr var sonrada artık GS. fazla degil bir aksilik olmazsa insallah 3 4 seneye kadar aranızdayım endurocular :)

güSel bİ gezİ oLduğu kesİn.:pl:::xtongue:::xtongue:

dscf4121qd1.jpg

imgp0703xb3.jpg

dscf4054ps6.jpg

pro herkesin kanına girmişsin bakıyorum...
öbürleride var bu arada arkadaşalrın 2005 den beri her sene bi kıta geziyo bunnar...
ohh ne güzel...
africa twin aldım bende bugun bi tane...

pro herkesin kanına girmişsin bakıyorum...
öbürleride var bu arada arkadaşalrın 2005 den beri her sene bi kıta geziyo bunnar...
ohh ne güzel...
africa twin aldım bende bugun bi tane...

Ne olur yaa. Forum 750 cc enduroya iyi sardı. Süper tenere,africa twin'leri alan alana:mrgreen:Honda ve yamaha 2 el endurolarda kampanya yaptıda bizim mi haberimiz yok:silent::p

Gaza geldim bende 2-3 tane alıp evin bir köşesine asıcam:p:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şöyle motorcuyum böyle motorcuyum diyenler fotolara baksın adamlar olayı aşmışlar tek kelimeyle.

Ben şu Motoru Bir Alayim Bende Varim Gezilerde Görürsünüz Baktinca Kiskaniyorum

hep hayallerimizde böyle geziler yok mudur? birisileri bizim yerimize hayallerimizi yaşamış ama yakındır sıra bize de gelecek inşallah.

Fakat dikkatimi çeken adamlarda altyapı çok sağlam. motosiklet bilgisi süper. Arızalara müdahale etmekteki ustalıklarını ve ekipmanlarını da beğendim. Herşey planlanmış

Türkiyedeki endurocular bunların yanında pastaneci kalır :p

İşin şakası bir yana muhteşem bir gezi olmuş...

uleeeeeeeeeeeeeennnnn:cyclopsanbizde gezi yapıyoruz sanıyoduk işte hayallerimdeki gibi bir gezi abi ayakta alkışlıyorum dilim tutuldu resmen şaşkınlıkla ve hayret ederek baktım resimlere budur abicim hayat+motosiklet+gezi+macera+dostluk+++ve daha neler neler bravo adamlara::alkiis::::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben boşunamı varadero diyorum bi alıyım varya bizim memlekette ne şelaleler yaylalar gezilcek yerler var vallahi billahi domuzları tavşanları ceylanları kovalıycam motorumla ızdırap olucam hepsine uleeeyn:p:mrgreen:

acaba ırmaklardada gidermi su samurları ve balıklarada eşlik etmek istiyorum?:silent:

Son düzenleme:
Rica ederim, hepinizi seviyorum ben. Endurocuları daha bi çok seviyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar