Bandırma,Balıkesir,Akçay ve tatiiiilll. Resimli tekmili birden :)

Bir şartla kabul ederim o da mükerrem ablamız hergün bize balık tutacak :)
Bu gördükleriniz tatilimizin sıkıştırılmış hali aslında çok güzel yerler gezdik, hepsini detaylı koysak foruma sığmaz :) Bu arada yoğun istek üzerine muzodan bir bukle türkü dinleteyim sizlere (Umarım kızmassın MUZO) Telif hakkı saklıdır

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi9006vb1.flv

Bir de denizci ailesi ile, benzin bitip de motorsuz kaldığımız anda düşünüp devreye aldığımız "RÜZGAR GÜLÜ" procesi ve sonrasında katıldığımız yelken yarışları işte o görüntüler :)

http://img532.imageshack.us/my.php?image=mvi9280wg1.flv

Yaavv Burak kardeşim, türkünün pırovasını yaparken çekmişsin ama:pale: Rezil olduk iyimi:p:p

Yelken görüntülerimiz şaaneymiş, ben de niye yok bunnar yaavv:mrgreen:
Herkese teşekkürler ederim katılımları için. TuğçeTuğçe' yide 3. artçı olarak alacağız artık, söz verdik bir kere:cat:

selam muzo yelken görüntüsü sende de var 24 temmuz klasörü sanırım. Bu arada akort çalmada ne çalarsan çal demişler :) :queen:

o ne fotolardı be...gitmiş kadar olduk...başka bir diyara gittim geldim...teşekkürlerimi arz ederim...

arkadaşlar yenisine sağlık, fakat haberimiz olsaydı Havran Motor Dostları olarak size körfezde ev sahipliği yapabilirdik.

Abi süper olmuş, güzel insanlar, güzel mekan, güzel motorlar. Gerçekten çok beyendim. En kötü günleriniz böyle olsun :rendeer:

Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yaw abi allahaşkına şu topiclere balık resmi koymayın biz burada geberiyoruz yaaa kalın sağlıcakla devamını bekliyoruz....

Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Abi lütfen şu topiclere balık resmi koymayın ya biz burada geberiyoruz. kalın sağlıcakla devamını bekliyoruz gezilerinizin....

Son düzenleme:
Çok güzel bir gezi olmuş :D bende Honda > FES 250 Foresight alacağım sizi gördükten sonra bu hafta satışını üzerime alırım temız bır motor buldum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar