Bandırma,Balıkesir,Akçay ve tatiiiilll. Resimli tekmili birden :)

Bizde bu sene tatile motorla çıktır.İlk Durak enez sonra ayvalık belkide aynı tarihlerde ayvalıktaydık.ama biz yanımızda arabalı arkadaşlarımızla gittik.Kıyafet olayı çünkü bi sürü kıyafetim vardı.Gerçekten çok eğlenceli motorla seyahat.Tek kare resimimiz yok maalesef

çelik_angel;803767' Alıntı:
Bizde bu sene tatile motorla çıktır.İlk Durak enez sonra ayvalık belkide aynı tarihlerde ayvalıktaydık.ama biz yanımızda arabalı arkadaşlarımızla gittik.Kıyafet olayı çünkü bi sürü kıyafetim vardı.Gerçekten çok eğlenceli motorla seyahat.Tek kare resimimiz yok maalesef

Çelik_angel arkadaş, şahane olmuştur motor ile gitmeniz, bissürü avantajı oluyor.
Bizler tatil anlayışımızı değiştirdik epey süredir. Motora o kadar eşya aldık, yarısını bile giyemeden geri getirdik:mrgreen: Ben zati 3 tişört 2 şort ile tatili bitirdim diyebilirim:queen:

Keşke oralarda karşılaşabilseymişiz.

abiii yazı dolu dolu yaşamışsın walla ne diyim gözümüz yok ama kıskanmadık da değil hani,....bu arada bişi sorcam Efes Pilsen sponsor muydu sizin gezide???bizim gezilere de sponsor olur mu ki acep bişiler ayarlayabilirmsin???? saygılar.........

abiii yazı dolu dolu yaşamışsın walla ne diyim gözümüz yok ama kıskanmadık da değil hani,....bu arada bişi sorcam Efes Pilsen sponsor muydu sizin gezide???bizim gezilere de sponsor olur mu ki acep bişiler ayarlayabilirmsin???? saygılar.........

heheh, gıskanmayınıss:p
Efes'e ben şiponsorum yaavv sen ne diyon. Bilinçsiz Tüketici Ödülüm Var Pilsenden aldığım:queen: birazcık kurtlarımızı döktük işte.

TuğceTuğce kardeşim, çok imrendiysen bir dahaki seneye sende katıl, bizim Motur 3 kişi alabiliyor nasıl olsa:mrgreen: Atarız o zaman göbecikleri hep beraber:p

alaaaaaaaaaaa:mrgreen:
o zaman ikinci karşılaşmamızda ben geliorum yanınıza ve bu sözünü hatırlatıorum madem yerde var oh oh oh:cherry:

muzaffer abicim süper olmuş harika bi tatil inşallah bizede kısmet olur böle bişi

bu arada sen bağlama çalarmıydın yaw geleyim banada ders ver :)

heheh, gıskanmayınıss:p
Efes'e ben şiponsorum yaavv sen ne diyon. Bilinçsiz Tüketici Ödülüm Var Pilsenden aldığım:queen: birazcık kurtlarımızı döktük işte.

canın saolsun abicim.... yarasın sen içmicen ben içmicem kim içecekk dimi ama:)
yalan dünya herşey boş faydalanacan dünya nimetlerinden.... :)

denizci meslektaşım muzaffer abim, abi bi motosikleti senin kadar tutkulu ve efektif kullananı tanımıyorum. tek geçerim seni 10 numarasın !

denizci meslektaşım muzaffer abim, abi bi motosikleti senin kadar tutkulu ve efektif kullananı tanımıyorum. tek geçerim seni 10 numarasın !

Dinmeyen Kardeşimiz:rendeer:
Okyanusları aşıp karada boğulmamak için, motosiklet sevdalısı olduk, iyikide olmuşuz.
Bu denizciler zaten hep tutar birbirini:pale:
Abine iltifat etmişsin ama o gezilerin muhteşem artçısı bana bişey yazılmamış küstüm hepinize:pale:
:queen::queen::queen:
Amma forumcuyum he, iki ayda bir yazıyom işte ne güzel:p

eylem ablacım ben kimseye iltifat etmem. söylediğim gerçek düşüncemdir. bu arada artçılık nereye kadar? zamanı gelmedi mi kontrole geçmenin : )

gel seni SS ci yapalım. 600 RR gider sana, muzaffer abi de artçın olur : ))

eylem ablacım ben kimseye iltifat etmem. söylediğim gerçek düşüncemdir. bu arada artçılık nereye kadar? zamanı gelmedi mi kontrole geçmenin : )

gel seni SS ci yapalım. 600 RR gider sana, muzaffer abi de artçın olur : ))

Ne güzel konuşmuşsun valla 600 RR fikri de çok hoşuma gider hep :cat: ama ben daha herhangi bir iki teker süremiyom ki:pale: Ama arkada çok rahat manzaraya bakıyorum,şahane oluyo :)Aslında bende mi sürsem napsam:silent::)

Ne güzel konuşmuşsun valla 600 RR fikri de çok hoşuma gider hep :cat: ama ben daha herhangi bir iki teker süremiyom ki:pale: Ama arkada çok rahat manzaraya bakıyorum,şahane oluyo :)Aslında bende mi sürsem napsam:silent::)

aklına düştü bi kere sürmeden çıkmaz ben söyliyim : )) muzaffer abi kızmaz inşallah pilotluktan artçılığa geçicek benim etkili provakatörlüğüm sonucu ehuehuehe

Abine iltifat etmişsin ama o gezilerin muhteşem artçısı bana bişey yazılmamış küstüm hepinize:pale:
:queen::queen::queen:
Amma forumcuyum he, iki ayda bir yazıyom işte ne güzel:p

aaaa artçı olarak ne hissettiğini iyi bilirim... o zaman artçımız denizcieyleme de alkışşşşş:rendeer::cherry:

Muzo ben onu bunu anlamam seneye hepberaber gidiyoruz vede:
1- aynı köftelerden yapıyosun
2- bir akşam mutlaka kurufasulye-pilav oluyor menüde
3- komşular kızsada sazını çalıyorsun
4- komşulara un helvası yapın diyorsun:queen::queen::queen:

Muzo ben onu bunu anlamam seneye hepberaber gidiyoruz vede:
1- aynı köftelerden yapıyosun
2- bir akşam mutlaka kurufasulye-pilav oluyor menüde
3- komşular kızsada sazını çalıyorsun
4- komşulara un helvası yapın diyorsun:queen::queen::queen:

Bir şartla kabul ederim o da mükerrem ablamız hergün bize balık tutacak :)
Bu gördükleriniz tatilimizin sıkıştırılmış hali aslında çok güzel yerler gezdik, hepsini detaylı koysak foruma sığmaz :) Bu arada yoğun istek üzerine muzodan bir bukle türkü dinleteyim sizlere (Umarım kızmassın MUZO) Telif hakkı saklıdır

http://img531.imageshack.us/my.php?image=mvi9006vb1.flv

Bir de denizci ailesi ile, benzin bitip de motorsuz kaldığımız anda düşünüp devreye aldığımız "RÜZGAR GÜLÜ" procesi ve sonrasında katıldığımız yelken yarışları işte o görüntüler :)

http://img532.imageshack.us/my.php?image=mvi9280wg1.flv

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar