Emin ol onuda yaparlar
ABD dedigin dallamanın forsu çin gibi bir ülkeye asla sökmez. Bunu geçen sene ABD nin bir casus ucagını zorla indirip el koymasından biliyorum. ABD burokratik işlemleri yapmasına ragmen ÇİN in cevabı yiyorsa gelde al olmustu.
Emin ol onuda yaparlar
ABD dedigin dallamanın forsu çin gibi bir ülkeye asla sökmez. Bunu geçen sene ABD nin bir casus ucagını zorla indirip el koymasından biliyorum. ABD burokratik işlemleri yapmasına ragmen ÇİN in cevabı yiyorsa gelde al olmustu.
Adamlar sonunda sahte eyfer kulesi yapmış :queen::queen::queen:
Eyfer ne be zig ?
Ayfer kulesi oHatta Aysun,Şükufet kuleleri felan da var
![]()
Eyfel olmasın sakın o ?
Çinliler sahtede olsa Eyfel kulesi yapabiliyor,biz daha yazamıyoruz bile
Fadıl ::151::
Eyfer ne be zig ?
Ayfer kulesi oHatta Aysun,Şükufet kuleleri felan da var
![]()
Eyfel olmasın sakın o ?
Çinliler sahtede olsa Eyfel kulesi yapabiliyor,biz daha yazamıyoruz bile
Fadıl ::151::
Yok canım o kadarda yapmayalım Eiffel towel deseydik bariBir de doğrusunu yazsaydık tam süper olacaktı![]()
Doğrusu mu? Şu: Eiffel
Bir de doğrusunu yazsaydık tam süper olacaktı![]()
Doğrusu mu? Şu: Eiffel
İngilizlere de gidip bir zahmet Türkiye nin Turkey olmadığını,doğrusunun Türkiye olduğunu söylersin artık
Yapma dostum,Türkçe de karşılığı Eyfel dir,özel isimler Türkçeye çevrilmez diye sanırım öyle bir şey dedin,ama bu öyle bir şey değil (Bakınız ; Wikipedia (wikipedia nın ne kadar büyük bir site olduğunu biliyorsundur) Link => http://tr.wikipedia.org/wiki/Eyfel_Kulesi )
rav4 le x5 in bile kopyasını yapmışlar adamlar bulduğunu kopyalıyor valla http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=268328
O kadar da doğru yazacaksak "La Tour Eiffel" yazalım, Fransa'daki kulenin İngilizce ile alakası yok zira...PIERzig' Alıntı:Yok canım o kadarda yapmayalım Eiffel towel deseydik bariBir de doğrusunu yazsaydık tam süper olacaktı![]()
Doğrusu mu? Şu: Eiffel![]()
Ya havle ve la kuvvet:queen:O kadar da doğru yazacaksak "La Tour Eiffel" yazalım, Fransa'daki kulenin İngilizce ile alakası yok zira...
Bir de towel değil, tower![]()