Bu çinlilerden herşey beklenir !

Adamlar sonunda sahte eyfel kulesi yapmış :queen::queen::queen:

06_ketaichegi_110503.jpg

08_ketaichegi_123002.jpg

09_ketaichegi_58856.jpg

10_ketaichegi_93003.jpg

12_ketaichegi_157170.jpg

05_ketaichegi_48596.jpg

01_ketaichegi_61869.jpg

Son düzenleme:
yok kardeş bu adamlar sırf özenti. herşeyin kopyasını yapıolar sıfırdan bi icraat yok. özgürlik anıtı yapsaydıLar yhaa. amerika vursun kafalarına.

Emin ol onuda yaparlar :)
ABD dedigin dallamanın forsu çin gibi bir ülkeye asla sökmez. Bunu geçen sene ABD nin bir casus ucagını zorla indirip el koymasından biliyorum. ABD burokratik işlemleri yapmasına ragmen ÇİN in cevabı yiyorsa gelde al olmustu.

süper olmus ama gereksiz bişi helal olsun adamlara kimse bişi diemio süper kalkınma içindeler

ABD dedigin dallamanın forsu çin gibi bir ülkeye asla sökmez. Bunu geçen sene ABD nin bir casus ucagını zorla indirip el koymasından biliyorum. ABD burokratik işlemleri yapmasına ragmen ÇİN in cevabı yiyorsa gelde al olmustu.

bu cümleye koptum:mrgreen::mrgreen:

helal olsun bizim yapamadığımızı çinliler yapıyor:cherry:

vay be ben çinlileri korkak biliyodum aferin adamlara. bilgi için saol.:cat:

çinlilerde korkun wala adamlar dünyaya hükmedio resmen para ve güç konusunda

Moderatör (forrap)
Adamlar sonunda sahte eyfer kulesi yapmış :queen::queen::queen:

Eyfer ne be zig ? :)
Ayfer kulesi o :p Hatta Aysun,Şükufet kuleleri felan da var :p
Eyfel olmasın sakın o ? :)

Çinliler sahtede olsa Eyfel kulesi yapabiliyor,biz daha yazamıyoruz bile :)

Fadıl ::151::

Çinliler F50nin birebir kopyasını yapınca Ferrari çıldırmıştı.Bakalım Fransa ne diyecek:queen:

Eyfer ne be zig ? :)
Ayfer kulesi o :p Hatta Aysun,Şükufet kuleleri felan da var :p
Eyfel olmasın sakın o ? :)

Çinliler sahtede olsa Eyfel kulesi yapabiliyor,biz daha yazamıyoruz bile :)

Fadıl ::151::

:queen:::koop::
Cingözsün var ya.Hiç farketmedim :)
Hemende genelleriz biz türk milleti.Bi kategori buluruz hemen:)

Bir de doğrusunu yazsaydık tam süper olacaktı:)
Doğrusu mu? Şu: Eiffel
Yok canım o kadarda yapmayalım Eiffel towel deseydik bari:)

Moderatör (forrap)
Bir de doğrusunu yazsaydık tam süper olacaktı:)
Doğrusu mu? Şu: Eiffel

:)
İngilizlere de gidip bir zahmet Türkiye nin Turkey olmadığını,doğrusunun Türkiye olduğunu söylersin artık :):)
Yapma dostum,Türkçe de karşılığı Eyfel dir,özel isimler Türkçeye çevrilmez diye sanırım öyle bir şey dedin,ama bu öyle bir şey değil (Bakınız ; Wikipedia (wikipedia nın ne kadar büyük bir site olduğunu biliyorsundur) Link => http://tr.wikipedia.org/wiki/Eyfel_Kulesi )

:)
İngilizlere de gidip bir zahmet Türkiye nin Turkey olmadığını,doğrusunun Türkiye olduğunu söylersin artık :):)
Yapma dostum,Türkçe de karşılığı Eyfel dir,özel isimler Türkçeye çevrilmez diye sanırım öyle bir şey dedin,ama bu öyle bir şey değil (Bakınız ; Wikipedia (wikipedia nın ne kadar büyük bir site olduğunu biliyorsundur) Link => http://tr.wikipedia.org/wiki/Eyfel_Kulesi )

Şakaydı ya hemen kızma :) Ben takılmam bunlara ama türkçe bir kelime olsaydı tartışırdık. Biz hala Porsche ve BMW'nin nasıl okunduğunu tartışıp eğleniriz. Ama şu bir gerçekki yazım kurallarına göre orjinali neyse aynısı kullanılır. Türkiye'ye ingilizlerin Turkey demesi de onların terbiyesizliği ve eminim ki kasıtlı söylüyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin settinden başka orjinallikleri yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar