Zealsun 200'den Terfi : Kawasaki ZX6RR-2008

kawasaki_ninja_zx6r_08_02_01.jpg

...

sankim pistonlarda bi çızık var gibi......:p

güle güle kullanın darısı hayalindeki motoru isteyenlerin başına :) kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

kaç yapıyor abi bu ( hayırlı olsun lastiğin düz bassın ) yağmurda falan gidiyormu tekere kalkıyormu gs 500 ü geçiyormu ( istersen cevap yazda suç duyurusu olarak kullanayım ) anladın sen onu

sizi seviyorum bizimle kalın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kaç yapıyor abi bu ( hayırlı olsun lastiğin düz bassın ) yağmurda falan gidiyormu tekere kalkıyormu gs 500 ü geçiyormu ( istersen cevap yazda suç duyurusu olarak kullanayım ) anladın sen onu

Beni sevmiyonmu?......:salut::salut::salut:

Hani dün bir erkeğe sırf bana benziyor diye merhabalar falan fıstık demiştin?.....:queen::queen::queen:

senin yerin ayrı karıştırma seni patlak motorcuların arasında pamuklar içinde kalbimde saklıyorum ( polemik yaratma aramızda bişi var zannedecekler ) sen ben yanlız erkekleriz nede olsa uyanacaklar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hakancım hayırlı olsun demişmiydim....:silent::queen:

valla var gibi...ben anlarım...:pama bir boyoz yersem belki düzelir...:p

Metom sen gel dostum boyozu kendi ellerimle yaparım ben size :)

güle güle kullanın darısı hayalindeki motoru isteyenlerin başına :) kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Amin dostum darısı tüm isteyenlerin-sevenlerin başına İnşallah...(aşıkmışım da yeniden evlenmişim gibi hissettim şimdi ; bu genç yaşta 2 stand up evlilik yetmedi sanki , Allah beni ıslah etsin dilim mi sürçtü ne ? )

hehehe babacım sen soruyordun ya hani o arkada olması gereken minik şey (plaka) onu taktım da ehliyet gerekiyormuş buna iyi mi ? (itiraf bir...)

Plakasız 550 km kimse bişey sormuyordu nedenkine?

Kaç yaptığını göremedim yağmur vardı (bahaneler bla bla bla) :p

Hakancım hayırlı olsun demişmiydim....:silent::queen:

Saol alp'im 200 den 600 'e biraz erken terfi ettik gerçi ama bilimum çıkma airbag çeşitlerini ve fırlatan bir koltuk sipariş ettim hava üssündeki arkadaşlarımdan belki lazım olur diye...

:queen:

Not : İlk kez çoklu mesaja cevap denedim baya iyi oluyormuş.Daha önce neden tek tek yazmadın diye kızanlar olursa ben sitede toptan acemiyim walla bunu da itiraf ediyorum.Teşekkürler dostlarım

Son düzenleme:
vay maşşalh,,dostum kazasız belasız ınsllah kullanırsın,, foto ısterük

Cok seviyorum bu motoru, Hayirli olsun...
Bekliyorum onunda zamanı gelicek, Hele bi Er6 ile işim bitsin =)

Hayırlısı olsun. Kazasız belasız bol km li keyifli geziler. Resimde de gerçekte de çok yakışıklı duruyor makina..

Çok teşekkürler dostlar...

Darısı tüm sevenlerin başına...:)

(Allah hepimizi korusun ; kaza bela ceza vermesin)

En kısa zamanda resim koyacağız arkadaşlarla...

(gezmekten fırsat bulabilirsek)

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar