1- o kişi bendim demek yerine, olayı detayıyla anlatmayı daha uygun gördüm.
2- 'kasksız motorcu istemeyız aramızda' dediğim ne ki, Allah'tan 'ehliyetsiz, tecrübesiz, kasksız, montsuz, sırt korumasız, eldivensiz, korumalı pantolonsuz, özel ayakkabısız motorcu istemeyiz' demedim. istediğim en gerekli, takılması zorunlu olan bişe, hem sağlık için, hem trafik için. tekrar söylüyorum, bizde böyle (Adana MT)
3- Adana'daki tek sarı saçlı kız ben miyim :silent:
4- o kişi beni nerden tanımış acaba :silent:
5- üzerimde honda t-shirt de yoktu :silent:
6- tequ ve strife'a gelince; benim kasksız motorla gezdiğime inanmadıklarından öyle cvp vermişler. arkadaşlarım oldukları için savunma moduna geçmişler. buna avukatlık deniliosa: ben de şimdi onların avukatlığını yapıyorum
iii günlerrr :bounce:
hay allah ben tek bişey söylemeden geçemiyecem. burcu demişsinki benim grubum??????? ne demek benim grubum??? senin grubun varsa burdaki adana mt ye neden laf atıyosun? eyer adana mt ye üyeysen bunu sahiplenipte benim grubum diyemessin. bu 1 di 2. si dobra olmak sert dilli olmak çok güzel ama hiç öğretici deyil açıkçası. buranın amaçlarını unutma ona göre seç sert dilini bence.
arkadaşım sana ne :silent:
neden polemik diye ölüosunuz yaaa, ben grubum (içinde bulunduğum grub = grubum) adına konuştummm.
benim grubum demek = ben de onlardanım demek !!!
sahibi, lideri, cartı curtu deilim !!!
lafı nerelere çekiosunuz yaaa

r: