[İstanbul - MT]

slm genclık ıstanbul mt ye ne olmus ya gecen kıs nsldık neyse arkadaslar scooterımı satmıstım ama sımdı thender150 aldım yenıden aranızdayım ekımın 27sindede ehlıyet sınavına gırcem alırsam allahın izniyle gezılere devam durma yok eskısı gıbı olur ınsllan ıstanbul mt de

ya aslında burdan tanışmak güsel burdan muhabbet etmekte güsel tamam burayı bırakıp ist.mt olarak msn den konuşalım demiyorum ama herkes pc başına oturunca önce msn i açıyo en azından buraya gelenler msn adresleri verse hep beraber şöle daha net bi şekilde tanışsak bence tam süper olacak :) [email protected] ümraniyeden msn e ekleye burdaki nick ile bide forumdan oldugunu not yazarsa sevinirim yardımcı olduğunuz için thankss

allah allah kendimi hiç biryere davet ettiremedim :)istanbulmu yapsam acaba? izmir le antalyadan haber yok :) pazara varmı bi plan arkadaşlar? olmassa 7 saat yola katlanıp 1 günlüğüne istanbulmu yapsam acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav arkadaşlar istanbul mt olarak daha bi aktif olsak şöyle... her hafta cuma akşamı... mesela düzenli buluşma... yada öyle bi yer oturtalımki... buluşma yeri saati standart olsun ... olaki birinin canı sıkılır... o ortak buluşma noktalarında birilerini bulabilsin.. nöbetçi dikelim demiyorumda... o kadar işiyiz burda... illaki bi olur orda :) benim uğrak yerim olur böyle park bahçe gibi bi yer.. olsun mesela mimar sinan üniversitesinin yanındaki park...

metalgold oglen arası gel ben yemek molasındayım zaten sandvic alıp parka gidiyorum :) eskıden cuma aksamları opet te( gallerıa nın yanındakı ) bulusup tophane ye akardık nargıle cay ıcmeye ama uzun zamandır ist mt den ses seda yok

allah allah kendimi hiç biryere davet ettiremedim :)istanbulmu yapsam acaba? izmir le antalyadan haber yok :) pazara varmı bi plan arkadaşlar? olmassa 7 saat yola katlanıp 1 günlüğüne istanbulmu yapsam acaba?
Bence öğlen 12gibi bursa'da olacak gibi yola çıksanız İstanbul-yalova-eskişehir grubu ile birlikte Bursa organizasyonumuzda yer alsanız çok memnun olurum..

eee arkadaslar Bursa gezisine katılımı olan kimseler yok mu?

ya gerçekten ben anlamadım bu işi bizim gibi koca şehirin çocukları nerelerdesiniz yaaa kimsecikler yokmu mt nin başına bir patron koyalım gelmeyene ceza kessin :) bak benim motorum yok ama razıyım ya cezaya :) yaw arkadaşlar bu mt neden bu kadar gevşek davranıyo herzmaan birilerinin olması gerekiyo ama bakıyorum arada sırada kimsecikler yok en azından şöle denildigi gibi buluşma olsa muhabbet sohbet ortamı olsa maltepe gzisinin yorumlarını okudum kimileri demiycem çogunluk hep yanlız kalmışş canları sıkılmış böle buluşma olmasın diycem ama genede hiç yoktan iyidir ama şöle bir kurucu lider olsa şurası mekandır dese isteyen gelse istemeyen gelmese olabilir aslında ama herkesin geliceni tahmin ediyorum şuraya msn adresleri telefon numaralrı konulsa herkes herlesle ciidi bir arkadaşlık kursa şurayı canlandırsak nasıl olur

zaten az kaldı motoru alınca heralde buluşuruzzz büyük ihtimalle artıkın :) AMA İST MT adına kimsecikler yokkk

Son düzenleme:
herkese slm...
istanbul bostancı tarafındaım valla gezmek tozmak isteyen hemen haber versin :mrgreen: benimde canım sıkılıo bazen herkesi beklerim...şu havalar bozulmadan bi yerlere gitsek aslında en iyisi denize yada havuza sizinde fikirleri bekliorum..kazasız günler.. :rendeer:

motosiklet sevdam erken bitti:(

merhaba arkadaslar motosiklet sevdalısıyım ve 600luk makine almayı dsunuyordum tabi daha çok erkendi ve ben bunun farkında değildm gecen ay bır kaza gecırdım ve dirseğimi kırdım şimdi ne işime gdebiliyorum ne de motosklete binebılıyorum.mont giymeden sakın çıkmayın arkadaslar benden söylemesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar