[İzmir MT] 7 Eylül Cuma " Marti Havada Ayaklar Suda " Toplantisi

Arkadaşlar kısa gezilerinizi güzelce yapında Nasip olursada Bayramda Marmarise doğru bir gelin derim. Sezon tam anlamıyla bitmeden havalar güzel giderken İzmir Mt yi Muğla/ Marmariste görmek isteriz. Size şimdiden iyi eğlenceler:queen::queen::queen:::alkiis::::biggrinn::haapppy:::piloot::::blusssh:::stretche::sefereee::cheeeeer::shake2::::tutkuy::

ya ben o dediğin yerdeyim 4 aydır bir İzmir MT üyesi olarak , daha Vatanoğlu dışında kimseyle tanışamadım...

Bayram programını netleştirelim mi şimdiden? yoksa ben memlekete gidicem...

ya ben o dediğin yerdeyim 4 aydır bir İzmir MT üyesi olarak , daha Vatanoğlu dışında kimseyle tanışamadım...

Bayram programını netleştirelim mi şimdiden? yoksa ben memlekete gidicem...

Sevgili kardeşim mutlaka birbirimizi motor kulanırken görmüşüzdür. Ama tanışamadığımız için belkide selamlaşamamışızdır. Bayram da havalar de güzel giderse neden olmasın gündüzleri kısa geziler yaparız çevrede akşamlarıde vur patlasın çal oynasın :queen: siz bir daha düşünerek kararınızı verin Vatanoğluyla tanıştığını söylüyorsun. Daha devamını görmediğin için sınırlı kalmışsın. Hade Bayramda görüşmek üzre diyelim. Sağlıcakla kalın.:bounce:

Ankaradayım o nedenle gelmem zor olacak değil kafadan gelemiyorum dostlar.Herkese saygı sevgi.FORRAP ıM TUNCER im Mt nin gülü.Sana bana rağmen iyi toplantılar dilerim.Kolay gelsin ehiehiehiehi :mrgreen::p

Dayı kendisi.Amcamıydı yoksa

Moderatör (forrap)
duyulmaz,Türkçe konuş olm ne diyosun bişey anlamadım :) Angaralı Turgut la mı takılıyon bütün gün yoksa :p

yorgun 48,kendi adıma bu bayramda hiç sanmıyorum...Ama teşekkürler güzel teklifiniz için,bizim için yaz kış farketmez.Her an kapınızı çalabilir " ce - eeeee" diyebiliriz...

Tuncer hastalığıma ver hehhee,İzmirden sonra bi İstanbul bi Ankara maymun oldum.Üşüttük.Yorganla yatıyorum akşamları burada.NASILIM hehheee

Toplantılara gelmedik diye velimi çağırmasan sana en güzelinden bi ADANA ısmarlarım ama tek porsiyon.Fazlası bize yaramaz.

Bu arada Angaralı Turgutu sevmem.Bağlama üstadı NAMIK varken...

Hadi kolay gelsin sana

Moderatör (forrap)
Adana mı hımmm tamamdır :) Velin çağrılmayacak...
Namık bu Ankaralı Namık mı yoksa fıkralardaki Namık Kemal mi :p Kişilik olarak Namık Kemal e daha çok yakınsın gibi :)
Neyse,hadi sanada kolay gelsin :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankaraya selam.... Proyu gördün mü?.... Hani mod olan.... Altında capo su olan....

For cum...Rap ım.... O Namık diil....Namı Kemal.... Varya....Fadılın aksine ....:queen:anladı sen onu....

Moderatör (forrap)
Tamam işte,ben Fadıl ın aksine olan özellikten ötürü demedim ama yakınsın diye :p Kişilik olarak dedim...
Zaten diğer türlüsünü bilemeyiz ki :p Fadılın ki meydanda hadi,bunu nasıl bilelim :p

marmarise gitmeye çalışan ekibe bakarmısınız birinin parmağı kırık birinin ayağı ezik kör topal bizi temsil edecekler bırakmayın meydanı bunlara ( toplantı topiğide kaynadı bu arada ) işte ben grubu ondan seviyorum DİKKAT GEYİK ÇIKABİLİR

bence de cazip bi teklif
neee bayramda marmarise mi gidioruzzzz? :cyclopsan :)
:cat:

ben temsilci olarak gelmeyi düşünüyorum :cherry:

marmarise gitmeye çalışan ekibe bakarmısınız birinin parmağı kırık birinin ayağı ezik kör topal bizi temsil edecekler bırakmayın meydanı bunlara ( toplantı topiğide kaynadı bu arada ) işte ben grubu ondan seviyorum DİKKAT GEYİK ÇIKABİLİR

ee cenkis abi, nasıl PIER ve zig her zaman beraber motora biniyolarsa, gökalp ve erkmen de bi seferliğine birlikte binerler öyle giderler, gökalp önde direksiyonda , erkmen arkada sağlam ayakla vites değişiminde bi şekil uydururlar artık :queen:
-lennn erkmen at onu ikiyee

benim yarın şehir dışından, hatta bölge dışından bir misafirim geleceğinden bende katılamayacağım,:salut:
iyi eğlenceler :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ee cenkis abi, nasıl PIER ve zig her zaman beraber motora biniyolarsa, gökalp ve erkmen de bi seferliğine birlikte binerler öyle giderler, gökalp önde direksiyonda , erkmen arkada sağlam ayakla vites değişiminde bi şekil uydururlar artık :queen:
-lennn erkmen at onu ikiyee

benim yarın şehir dışından, hatta bölge dışından bir misafirim geleceğinden bende katılamayacağım,:salut:
iyi eğlenceler :rendeer:

Hayır geçen akşam otobanda bide arkalarına for la rap ıda almışlar.... 4 kişi binilirmi len yeberesiceye.... Hadi zig ufak....ama ya rap......

Hadi 4 kişi bindiniz bide er-5 e kafa tutmazlar mı?....:queen::queen::queen:

Hayır geçen akşam otobanda bide arkalarına for la rap ıda almışlar.... 4 kişi binilirmi len yeberesiceye.... Hadi zig ufak....ama ya rap......

gördüm ya görmemmi, hatta depo üzerinde zig, selenin ön ucunda PİER, ortada for, arkada rap, en arkada da rapın omuzlarında bi lap bi de top vardı, senin er beşe bööle bi dizayn verebilirmisin, bence imkansız..:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gördüm ya görmemmi, hatta depo üzerinde zig, selenin ön ucunda PİER, ortada for, arkada rap, en arkada da rapın omuzlarında bi lap bi de top vardı, senin er beşe bööle bi dizayn verebilirmisin, bence imkansız..:queen:

Yandan da APV ile 41 de çan çin çonla bastıkça basıyodu.....

Çok kalabalıktık otobanda yawwww....:queen::queen::queen:

zaten ERRRRRRR 5 tek kişi ile zor gidiyor yapmayın böyle sıkıştırmayın DAYU nun motor olsa hadi diyeceğim dişinize göre ama patlak motoru buldunuz üzüyorsunuz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Enerjimizi yarına saklayalım....daha çok gülücez......:queen:

Moderatör (forrap)
Bu gün akşam çalışıyordum,o yüzden gelemiycektim.Ama bir değişiklik oldu,aslında bir aksilik daha doğrusu ama neyse şuan çalışıyorum ve akşam bir aksilik daha çıkmazsa boş olacağım.Akşam bende geliyorum kısacası,üzülmenize gerek yok Tuncer gelemiyor diye düşünüp,geliyorum merak etmeyin :)

Suss bi de konuşuyo sizi gidi otoban fareleri:queen: Yapmaya çalıştıgınız akrobatik hareketleri çekmek lazımdı :mrgreen:

Bu akşam PIER gelemecek beyler :pale: Ama ben zigi yollarım :)

Şaka bir yanada babam motordan düşmüş dün gece evin önünde.Omuzu incilmiş.Gece acile götürmüşler bu sabahta ortapediye gitmişler Allahtan bişeyi yokmuş.
Motordada kırık olan ön panel iyice kırılmış,far camı yine kırılmış neyseee.Ailede herkes motordan düşmüş oldu

Moderatör (forrap)
Tekrar geçmiş olsun zig...
Babanda bişey olmaması sevindirici:cat:

Yamaha parasını verip geri alacak en sonunda o motoru zaten:)İşgence ediyosunuz makinaya...

Çok sagol Tuncerim

Valaa bu gidişle oyle olucak şehir efsenesi olucaz Ferrarili Türk arkdaştan sonra :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun Fadıl.... Umarım ciddi bişey yoktur motorda....:p Şaka şaka...Babanda.....

Yeberesice size iyi gelmemiş midir nedir?....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar