Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

Aaaaa hayırlı olsun kardeş, foto çekin yollayın güzel anlarınızı biz de görmek isteriz :) :) :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah ah cumartesı abımın nıkahı var pazar arkımın ablasının nıkahı var perısanız perısan :mrgreen:

Mehmet Kardeş,
Yeni yaşın şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice yıllar mujtluluklar dileriz. :rendeer::rendeer:
Gezi planımızı iptal ediyoruz :farao:ve Pazar günü orada olacağız.
denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight (acık façası bozuldu ama:mrgreen:)

Memedim nice yıllara yengemle inşallah...Bir geziyle kutlasaydık...:p

birinizin douğumgünü şimdiden kutlu olsun... diğerinizin nişanı güzel geçsinnn:cherry:

Bütün güzellikler sizlerle olsun.Ne güzel bi doğum günü bi nişan! Ben Mehmet'in doğumgünü mekanına daha yakın olduğumdan kardeşimizin yaşını kutluycam.Gelirim yani Dragos'a....

Aaaaa hayırlı olsun kardeş, foto çekin yollayın güzel anlarınızı biz de görmek isteriz :) :) :rendeer:

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...darısı sizin başınıza inşallah...:p

mehmet kusura kalma kardeşim senin topiği böyle bişeyle meşgul etmek istemezdim ama gelemememin sebebini yalan söyleyerek geçiştirmek istemedim...

mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

Bülent Bey hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin...Aile içimi olacak...davet falan gelmedide...

Herkes motorlarla gelsin :)
yeni üye olarak hem sizleri tanımak hemde bi MT üyesinin doğum gününü canlı bir şekilde kutlamak için orada olmak isterdim ama ben daha motor alamadım :( bu nedenle burdan d.günü kutlarım nice senelere :rendeer:

pixie aramızda ne kadar prof motorcu varsa okadar da prof artçı var :) deyilmi tugcetugce? :)

en iyi ben blirim bunu.... artçılığımla çok çektiriorum:)
size iyi eğleneler doğumgününde....

yeni üye olarak hem sizleri tanımak hemde bi MT üyesinin doğum gününü canlı bir şekilde kutlamak için orada olmak isterdim ama ben daha motor alamadım :( bu nedenle burdan d.günü kutlarım nice senelere :rendeer:

birazdan sana bi artcı bulunur...sen yeterki gelmek iste...arkadaşlarımız çok centilmendirler...gerekirse sırtlarında taşırlar...o kadar yani...:p

artcı demişim motur diyecektim...sorry sir madam...

Son düzenleme:
en sonunda taşındıracaksınız beni istanbula ya hadi bakalım hayırlısı.

birazdan sana bi artcı bulunur...sen yeterki gelmek iste...arkadaşlarımız çok centilmendirler...gerekirse sırtlarında taşırlar...o kadar yani...:p

artcı demişim motur diyecektim...sorry sir madam...

benim motoru götürsun abi:p tabi karamana gelip alması lazım:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah izin verirse bende kaçırmam, olurda vermezse nice yıllara abicim :rendeer:

fazla naz aşık usandırırmış :p peki cnm o zman geliyorum bende :)

Geyik çevirmeyelim arkadaşlar gelicekler ve tebrikleri görmek istiyoruz sonra oku oku bitmiyor topik

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmet'e (Boy) uygun olası doğum günü hediyeleri;

1. 3 diş büyük arka dişli

2. Pirelli Corsa lastik

3. 5 litre Epoxy

4. Bunu biliyorum ama yazmam, ben alcam:cherry:

5. ?

....

Başka neler olabilir arkadaşlar.:p

dogum günü kutlu olsun mehmet .

Bu arada en çok pastayı merek ediyorum.Acaba nasıl birşey hazırlayacaklar ??:mrgreen:

İlk fikir benden; resimli pastalardan yaptırın. resim olarakta aşagıdaki olabilir:cherry:

:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar