Dağa çıktım.. Hemde Popcorn'la... :)

Merhabalar..
Dün canım sıkıldı evde oturmaktan.. Tabi boş durmayalım dedim.. Hemen Alper'i aradım.. Azıcık şehir turundan sonra, ilk olarak Burdur Gölüne doğru gidelim dedik.. Burdur Gölüne gittik ama sonra burası bizi kesmedi.. En iyisi dağa çıkalım dedik.. Ve Popcorn'la azcık Kross yaptık :queen::p:p

Motorun bir resmi..

Burdur Gölünde gün batımı..

Alpeeeerrr!!!

Çayın rengi baya bi degişikti.. :queen:

Bu da beeenn!!! Saçlarım berbat ama idare edin artık.. :salut:

Birazdan çıkacağımız dağ.. :bounce:

Dağa çıktıktan sonra çıktığımız yoldan küçük bir görüntü..

Ve dağdan Burdur'un birkaç görüntüsü.. Küçük memleketim benim..

Burdur'a yeni dikilen büyük Türk Bayrağı.. Aslında çok büyük.. Ama resimde küçük çıkmış..

Kendimize de çekelim degil mi ama??

Ben

Alper

Bir gezinin daha sonuna geldik.. Pek gezi de denemez aslında ama işte ne yapalım..
Burdur-MT'nin diğer üyelerine çok teşekkür ederim.. Bu yaz bomba gibi geziler yaptık sayelerinde.. :farao:
Bizi izlediğiniz için çok teşekkür ederim..
Saygılar ve sevgiler..
Kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese..
Yolunuz açık olsun, tekeriniz düz bassın.. :cat:
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
oooo Bu gezı yazımıza ılk yorum yazan bız olalım, tekerıne saglık serhatcım bızde burduru tepelerden gorme fırsatı bulduk sayende guzel bı gezı olmuş artcılı falan daglara tırmanmıssın bu dağ ne dağıdır abı adı nedır yukseklıgı nedır.

Senın patlamıs mısırın ruhunda KTM mı yatıyo yoksa hepsinin cevabını ıstıyorum..:silent::silent:

@headquarters
bu dağ ne dağıdır abı adı nedır yukseklıgı nedır.
Senın patlamıs mısırın ruhunda KTM mı yatıyo yoksa hepsinin cevabını ıstıyorum.
böyle kazık soru mu olur Hasan abi ya? :mrgreen:
Walla bu dağın ne yüksekliğini, ne de adını biliyorum.. ama sadece şunu biliyorum.. Daha çoook uzun bir yol vardı önümüzde.. Tabi havanın kararıyor olmasından ve yolun aşırı dik olmasından dolayı baya bi tırstım.. Buraya kadar 7 km yol tırmandık.. Benim motorun ön çamurluğuna dikkat edersen ruhunda Enduro olduğunu anlarsın..

@marten1907
güzel gezi olmus serhat emegine saglık

sağol abicim... tek kişi olsaydım.. bayrağın yanına gidecektim ama.. :queen: yemedi... :cherry::cherry:

@headquarters

böyle kazık soru mu olur Hasan abi ya? :mrgreen:
Walla bu dağın ne yüksekliğini, ne de adını biliyorum.. ama sadece şunu biliyorum.. Daha çoook uzun bir yol vardı önümüzde.. Tabi havanın kararıyor olmasından ve yolun aşırı dik olmasından dolayı baya bi tırstım.. Buraya kadar 7 km yol tırmandık.. Benim motorun ön çamurluğuna dikkat edersen ruhunda Enduro olduğunu anlarsın..

Bence sen racıng den vazgec al guzel bı enduro keske oyle yerlerde yaşasak hergun keşfedilecek yerler buluruz bıraz kayboluruz guzel olur guzellll....

güzel gezi yapmışsın arkadaşım..eski günlerim akılıma geldi bendede bws varken çıkıyodum hep dağlara,zeytinliklere..çok zevkli oluyo scooterle gezmek..:cat:

iyi gezmişsiniz valla bizdede motor olsa biz ne daglara cikacaz (uludag yanıbasımızda biz burda oturuorz :) ). Devamınıda gormek umuduyla! :D

Mısır patlağı deyip geçmemek lazım. Bak ne dağ dinliyor, ne bayır :p :)

Serhat'çım emeğine sağlık, çok güzel bir gezi olmuş.Devamını bekliyoruz... :cat:

@headquarters
Bence sen racıng den vazgec al guzel bı enduro keske oyle yerlerde yaşasak hergun keşfedilecek yerler buluruz bıraz kayboluruz guzel olur guzellll....
hiç birisinden vazgeçmeyeceğim.. Önce bi işimi elime alayım da.. Bi tane SS, bi tane Cross, bi tane de Chopper alacagım.. Hepsini de yerine göre kullanacağım.. :queen:

@choconut
güzel gezi yapmışsın arkadaşım..eski günlerim akılıma geldi bendede bws varken çıkıyodum hep dağlara,zeytinliklere..çok zevkli oluyo scooterle gezmek..
teşekkür ederim.. evet ya scooter'in tadı bi başka..

@croner
yi gezmişsiniz valla bizdede motor olsa biz ne daglara cikacaz (uludag yanıbasımızda biz burda oturuorz ). Devamınıda gormek umuduyla! :D

İnşallah sende bir gün gezer dolaşırsın motorunla...

@Özer024
Mısır patlağı deyip geçmemek lazım. Bak ne dağ dinliyor, ne bayır
Serhat'çım emeğine sağlık, çok güzel bir gezi olmuş.Devamını bekliyoruz...
Yine vurguladın ya mısır patlağını.. neyse sağol özer abi..

Son düzenleme:
içindeki ruh önemli umarım guzel bi enduro sashibi olursun kardeşim.. (keşke bende)
gezi yazını için teşşekkurler emegine saglık..

güzel gezi olmuş.. motoruna sağlık.. inşallah bize de nasip olur böyle geziler.

olsun ya bişey olmaz.. nerden biliyim ben senin 16 yaşında oldugunu. senin de bana abi demen gerekmez aslında.. bende 17 yaşındayım ..

Serhat kardeşim ço0o0ok güzel olmuş iyi gezmişsiniz çayda içmişsiniz :cherry: Bende benim scooter la geziyodum böyle dağ bayır çok zevkli oluyor bilirim o duyguları şimdi motosikletim ankarada olduğu için artık gezemiyorum :( Neyse boşver :) Ellerine Tekerine sağlık hep böle gez sallama kimseyi ss lede bu resimdeki yolda gidebilirsin :) Devamını bekliyoruz.. Saygılarımla hoşçakal

serhatcım tebrikler güzel bir gezi yapmışsınız...yaşınızdan olgun davranışlar bunlar...bu şekilde yeni başlayan arkadaşlarımızada güzel örnek oluyosunuz...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar