125'liği 150'lik yaptık

inş verir ama bence yapma amcam görmesin ama bi yandanda yap herkes gelir sorar satarken artısı olur herkes banada yapalım der(komisyon alır bölüsürüz dede usta benim ustam haberin olsun once ben buldum:mrgreen:)

inş verir ama bence yapma amcam görmesin ama bi yandanda yap herkes gelir sorar satarken artısı olur herkes banada yapalım der(komisyon alır bölüsürüz dede usta benim ustam haberin olsun once ben buldum:mrgreen:)

höst dengini bul kızdırma adamı hayrına benim motoru bi siliver yaaaaaaa aşagı inmeye üşeniyorum sen benden daha yakınsın

valla karizma(honda cgl125)de çimecekte bende üşeniyorum bi ara motor yıkama partisi verelim

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ortaam konu basligi chat odasina donmus. :) Konuyla ilgili yorum yapan olmustur diye girip bakiyorum ama sohbet icerikli mesajlar oulyor. Lutfen biraz dikkat.

Saygilar,
aargh

Rodaj bittiğinde, etraflı bir test yazısı bekliyoruz arkadaşımızdan:cat: Umarım herşey istediğin gibi olsun, tepe tepe kullan ondan sonrada:)

Rodaj bittiğinde, etraflı bir test yazısı bekliyoruz arkadaşımızdan:cat: Umarım herşey istediğin gibi olsun, tepe tepe kullan ondan sonrada:)

denizci bazı arkadaşlar ve özellikle ben motorun rodajı bittikten sonra değişiklikleri kesin yazacağım hem yaptırmak isteyenlere yol götermiş olurum

150cc 250cc ye çevirilebiliyormu? eğer öyleyse bende ciddi ciddi düşünüyorum yapmayı

bildiğim kadaruyla senin hp zaten yuksek yaklasık 14-16 olası lazım 250 cc tek silindir zannedersem yok sen yinede bi sor varsa ben ustaya bi sorayım

denizci bazı arkadaşlar ve özellikle ben motorun rodajı bittikten sonra değişiklikleri kesin yazacağım hem yaptırmak isteyenlere yol götermiş olurum

Eyvallah arkadaş :cat: Bizler paylaştıkça çoğalacağız ki farkındasın :cat: teşekkürlerimi sunarım bütün faydalanacak arkadaşlar adına şimdiden:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar