ahanda walla 2 gün önce bende bnm 150lik scooteru 250 mi yapayım diyordum torku artsın yeter bana hp o kadar önemli değil bnm için yapılabilir miki 250lik? ve sana ne kadara mâl oldu bu olay totalde?
torna usta ve silindir toplam 180 ytl'ye maloldu dediğim gibi rodajda oldugu için surate bişey diyemem ama tork acayip hissediliyor ben 25cc buyuttum sen 100cc buyut o moor altında durmaz gibime geliyor:queen:
oooo bnm motorda şu anda sorun yok 11 bin km de daha taş gibi maşallah ilerde mutlaka yeni motor isticek o zman diyorum 150liği 250 yapabilirmiyim olurmuki ustaya bi ara sorsana de 150lik çin malı scooter ı 250 lik yaparmıyız diyor de bakalım ne dicek? hp önemli değil ama tork ışıklarda dur kalkta zorlanmaz bari makina. sen neden 150 lik yaptın motoru ? sorun flaan mı vardı yoksa sağlamdıda sen keyf-i mi yaptın? 150-200 milyon bişi tutuyorsa walla düşünmeye başladım yani![]()
muhakkak tornaya girer. karbüratoru komple değiştiririm hem yenilenir hemde 250liğe tam uyum sağlar. bide hava filtresi koydummu süper olur gibime geliyor. yav nerden soktun aklımıza bunu ya![]()
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım insallah sorunsuz kazasız belasız binersin![]()
melo bende yaptırcamda burdaki ustalar yapmıo. oynama diolar ilerde başına iş açar diolar.:salut::salut::salut:
valla melo şu an okuyamaz dediklerinizi bilgisayarı açık koyup gitti şimdi motorunu siliyo onceden kıyamazdı şimdi oooo çoştu valla nerdeyse dakka başı silecek neyse siz bekleyın ben bi bakıp geleyım![]()
Melocanım hayırlı ugurlu olsun Kardessss Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
slm arkdaslar bende mondial 125kt var o artık bi 150 oldu fotoları 2 sayfada
kusura bakmayın başlık nerden değişir bilmiyorum bilsem değiştirecektim
not:konuyu inşallah yanlış yere açmamışımdır
ne yaptın, sticker'ını mı değiştirdin :queen:
tork geldi dimi
sölediğim gibi hp çok farketmez, piston büyüdüğü zaman tork geliyor makinaya eksenden dolayı
eger hp almak istiyosan kolla da oynaman gerekiyor, bunda iice maliyete girer ve devir artacağı için motorun ömründende çalar
ama sen şimdi yüklüyken 2 kişiyken vede rampalarda düşük devirlerde rahatlarsın
neyse tekrar hayırlı olsun, güle güle bin inşallah kazasız belasız :cat: