125'liği 150'lik yaptık

GKN

hadi hayırlı olsun bakalım melo
ne yaptılar şimdi
kol da değiştimi
kompe neden yardılar motoru??

öncelikle saol blokta silindirin gireceği yer 125'lik için yapılmıs 150'lik bloğa girmiyor o yüzden bloğun ağzından tornayla biraz aldık gömlekmi diyorlar bişey diyorlar kol derken sanırım piston kolunu diyorsun o değişmedi kendi kolu bile ucu ucuna geldi zaten pistonda silindirle takım değişiyor

ahanda walla 2 gün önce bende bnm 150lik scooteru 250 mi yapayım diyordum torku artsın yeter bana hp o kadar önemli değil bnm için yapılabilir miki 250lik? ve sana ne kadara mâl oldu bu olay totalde?

ahanda walla 2 gün önce bende bnm 150lik scooteru 250 mi yapayım diyordum torku artsın yeter bana hp o kadar önemli değil bnm için yapılabilir miki 250lik? ve sana ne kadara mâl oldu bu olay totalde?

torna usta ve silindir toplam 180 ytl'ye maloldu dediğim gibi rodajda oldugu için surate bişey diyemem ama tork acayip hissediliyor ben 25cc buyuttum sen 100cc buyut o moor altında durmaz gibime geliyor:queen:

torna usta ve silindir toplam 180 ytl'ye maloldu dediğim gibi rodajda oldugu için surate bişey diyemem ama tork acayip hissediliyor ben 25cc buyuttum sen 100cc buyut o moor altında durmaz gibime geliyor:queen:

oooo bnm motorda şu anda sorun yok 11 bin km de daha taş gibi maşallah ilerde mutlaka yeni motor isticek o zman diyorum 150liği 250 yapabilirmiyim olurmuki ustaya bi ara sorsana de 150lik çin malı scooter ı 250 lik yaparmıyız diyor de bakalım ne dicek? hp önemli değil ama tork ışıklarda dur kalkta zorlanmaz bari makina. sen neden 150 lik yaptın motoru ? sorun flaan mı vardı yoksa sağlamdıda sen keyf-i mi yaptın? 150-200 milyon bişi tutuyorsa walla düşünmeye başladım yani :)

oooo bnm motorda şu anda sorun yok 11 bin km de daha taş gibi maşallah ilerde mutlaka yeni motor isticek o zman diyorum 150liği 250 yapabilirmiyim olurmuki ustaya bi ara sorsana de 150lik çin malı scooter ı 250 lik yaparmıyız diyor de bakalım ne dicek? hp önemli değil ama tork ışıklarda dur kalkta zorlanmaz bari makina. sen neden 150 lik yaptın motoru ? sorun flaan mı vardı yoksa sağlamdıda sen keyf-i mi yaptın? 150-200 milyon bişi tutuyorsa walla düşünmeye başladım yani :)

bana göre çok sağlamdı hatta gecen hafta pazartesi alanyadan geldim toplam 850 km yaptım tık yok ama yokuslarda gucu yetmiyor seneyede muğla fethiye ölü deniz düşünüyorum o zamana kadar bakalım motor uyum sağlarsa sağlar sağlamazsa 125'liği geri takarım diye düşündüm

olur sorarım buyuk ihtimal aksm cvp yazarım senin masrafın ne olur bilemem ama tahmin olarak 250 cc bi 100 ytl vardır diye düşünüyorum tornalık iş yoksa sadece silindiri takmaya en fazla 80 ytl alırlar sen bide karbiratör değiştirirsin gibime geliyor

tabi bunlar benim tahminlerim

muhakkak tornaya girer. karbüratoru komple değiştiririm hem yenilenir hemde 250liğe tam uyum sağlar. bide hava filtresi koydummu süper olur gibime geliyor. yav nerden soktun aklımıza bunu ya :)

melo bende yaptırcamda burdaki ustalar yapmıo. oynama diolar ilerde başına iş açar diolar.:salut::salut::salut:

muhakkak tornaya girer. karbüratoru komple değiştiririm hem yenilenir hemde 250liğe tam uyum sağlar. bide hava filtresi koydummu süper olur gibime geliyor. yav nerden soktun aklımıza bunu ya :)

ustadan geldim tüm 250'lik silindir aprillanın var dedi kardeş fiyatını bilmiyor sen bi sor bide ölçülmesi lazım blok ağzı kurtaracakmı felan diye yani motor gelmeden bişey diyemem dedi

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım insallah sorunsuz kazasız belasız binersin :)

saolasın

melo bende yaptırcamda burdaki ustalar yapmıo. oynama diolar ilerde başına iş açar diolar.:salut::salut::salut:

bende yeni biniyorum dün ustadan çıkarttım valla hiç sorun cıkartacaga benzemiyor takır takır gidyor eskisinden güclü o kadar ilerde ne olr bilemem

yakında değilsin ki tek marş geleyimölçelim biçelim.

sato8 cidden burdaki ustalarda hiç ilgilenmiyor boşver çok uğraştırır diyor.

valla melo şu an okuyamaz dediklerinizi bilgisayarı açık koyup gitti şimdi motorunu siliyo onceden kıyamazdı şimdi oooo çoştu valla nerdeyse dakka başı silecek neyse siz bekleyın ben bi bakıp geleyım:)

valla melo şu an okuyamaz dediklerinizi bilgisayarı açık koyup gitti şimdi motorunu siliyo onceden kıyamazdı şimdi oooo çoştu valla nerdeyse dakka başı silecek neyse siz bekleyın ben bi bakıp geleyım:)

fatih gebertirim yanına gelmeyim dalga gecme benimle

Melocanım hayırlı ugurlu olsun Kardessss Allah kaza bela vermesin güle güle kullan

GKN

tork geldi dimi
sölediğim gibi hp çok farketmez, piston büyüdüğü zaman tork geliyor makinaya eksenden dolayı
eger hp almak istiyosan kolla da oynaman gerekiyor, bunda iice maliyete girer ve devir artacağı için motorun ömründende çalar
ama sen şimdi yüklüyken 2 kişiyken vede rampalarda düşük devirlerde rahatlarsın
neyse tekrar hayırlı olsun, güle güle bin inşallah kazasız belasız :cat:

ne yaptın, sticker'ını mı değiştirdin :queen:

walla o dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum

tork geldi dimi
sölediğim gibi hp çok farketmez, piston büyüdüğü zaman tork geliyor makinaya eksenden dolayı
eger hp almak istiyosan kolla da oynaman gerekiyor, bunda iice maliyete girer ve devir artacağı için motorun ömründende çalar
ama sen şimdi yüklüyken 2 kişiyken vede rampalarda düşük devirlerde rahatlarsın
neyse tekrar hayırlı olsun, güle güle bin inşallah kazasız belasız :cat:

saolda o kolun adı ne onu bilmiyorum ortama akca mal olur yapmısken adam akıllı bişey olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar