Aklım karıştı :D

Benim büyük biladeri tekirdağa damat verdik 2 yıldır tekirdağda yaşıyo zaten 5 yıldırda orada görev yapıyordu halinden memnun valla ayrıca tekirdağın kızlarınıda tek geçerim hepsi fashion tv'den fırlamış gibi :mrgreen:
uleyyn sapıkmısın sen,turizmi batlatama uğruna kandırdığın kızlar yetmiyomu turizm düşmanı :).sakın yaklaşma orası bizim memleket ,adamın şeyini keserler vallah :bounce::bounce:.sonra bakarsın başkasına :)
tamm ben topiği açıyorum. belifeless kaç kilosun? allahım sen beni koru yarabbim ::pcgum::
belifeless kilo almaya başla,talipler fazla,hayatını kurtar :queen::queen:.bu devirde yaşamak zor :cherry:
ne bu yaww arkadaşlar başlık parası falan
kaçıncı yüzyıldayızzz geride kaldı o günlerrrr

bizdeee kızın kilosu kadar altın istyrlarr sadece
bizim evin altında gömü vardı.hmen çıkarıp geliyom :queen:
kızın kilosu kadar altın vercek bi adam bul,şerefsizim ben evlenirim be :queen::queen:
bizde öleee kolay kolay kız vermezlerrr
nede olsa kanımızda trakya kanıı dolaşıyorrr:queen::queen:
hee,trakyadan kız almak kolaymı.önce kayınpederle oturup tek başına bi büyük içip ayakta kalman lazım.yoksa o iş baştan yatar :cherry::cherry:
mete_han sız geyikler dönüyo hüzünle izliyoruz :salut: spirnof sana kitlicem ama füreğin yerini almıyo evladım :salut::salut::salut:
karaboru,dikkat et ha,yandaşların uzakta.başbaşayız,bilmem anlatabiliyommu ??laa sana ben değil yeni öğrencilerimiz bile kitler olduğun yere.hatta bir tanesinin hikayesi
bbaday seni fotonu çekmek için en mükemmel makinayı bile kullanmışlar faydası olmamış

Shot at 2007-08-18

Bir gün tiger ve bbaday adında iki zenci istanbul sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır.Fiyat 100 dolar."
tigerın 101 doları, bbadayın ise 99 doları vardır. bbaday tigera: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. tiger ise: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer.
Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar. bbaday. tiger a şöyle der ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." tiger cevap verir: "Defol burdan pis zenci!"
:queen::queen::queen:
belifeless evlimisiniz..............:rendeer:
:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:,yorum yoq :queen:

Son düzenleme:
evladım araştımacı olun yeni şeyler arayın birinizin yaptığı kitleme ile uğraşmayın fürek abiniz pardon aplanız size böylemi öğretti bi deri bi kemiz kalmış bakımsız tarzan moldovya tarzanı :queen::queen::queen:

ooohaaaaaaaaaaa
pardon cnm :) biraz kaba oldu ama:queen:
altının kilosundan haberin varmı senin :):)

eee biz boşuna demedikk zordur trakyadan kız almak zordurr diyeee
ee tabiii kayınpederi alkol masasında devirip ayakta kalmayıda başarmanızz gerek

beş yıldır nişanlı olduğum yavukluma başlık parası yüzünden kavuşamıyorum gokusu burnumda tütüyorr fonda ödenek için ilk sıraya beni alırsanız Allah tuttuğunuzu dolar etsin derim Bşalık parası bedeli =Gönlünüzden ne koparsaa :queen:

tamammm hemen seni mt mali danışmana yönlendiriyoruzz
önümüzdeki 5 yıl içerisinde yavukluna kavuşabilmen için hemen bi ödeme planı çıkarır:p:p

Akşam akşam şenlik var yine... haha :phatta oraya tayine gidenleri fln uyarıyolarmış kocalarınıza sahip çıkın die...gerçek ama :mrgreen:

aaa seninn yanlışınn var
trakyadannn koca alınmazzz
içki-kumar-dost durumlarından dolayıı
hanımlarsa gece evde eş beklerr:queen::queen:

bende trakyalım hemde tam ortasından romanların baş kentinden edirneden.

yok anam trakya bana göre değilmiş hele içki konusu:silent: alkol kullanmadıgım için daha ilk yudumda göçerim galiba:pr::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben tekirdağlıyım anam beni doğurdğunda ebeler mahrem yerlerimi anason yaprağı ile kapamış :queen: sabah kahvaltıda çay yerine rakı içerdik... rakı masasında yaşıtım rakip tanımam büyükler hic rakibim bile deil :wiinkk:

bide belifess insanların kafasını lütfen karıştırma iki üyelik açarak :mrgreen:

Son düzenleme:
erkekliğin onda dokuzu kaçmakmış zaten
altın parası fazla geldi desene sen şuna
kıvırma boşuna alkolle falan:queen:

onuda unuttum tabiki neymiş oooo ağırlığınca altın bende o kadar para olsa gider amerikadan şöyle fıstık gibi bi hatun getirirdim:cat: nede olsa marka:p amerikan kızı:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
onuda unuttum tabiki neymiş oooo ağırlığınca altın bende o kadar para olsa gider amerikadan şöyle fıstık gibi bi hatun getirirdim:cat: nede olsa marka:p amerikan kızı:p:p

yerli malı yurdum malı ne amerikan kızı :silent: Türk kızından güzel kızmı var dünyada beeeeeee..

ruslar : seksi giyinirler
hollandalılar : açık ten olduğu için ilgi cekicidirler
bulgarlar : vücut hatları ile kusursuzdurlar
almanlar : etli butlu oluşlarıyla olgun kadın sevenlerin bir numaralı tercihleridir
latinler : yılan gibi vücutlarıyla asil duruşlarıyla benzersizdirler
zenciler : kayış gibi etleri ile güzeldirler

ama Türk kızlarında tüm dünya kadınlarının özellikleri toplanmıştır...

ha benim sevgilim boşnak nie bilmiyorum gönül bu işte :rendeer:

bu nasıl bır topıctır ya ben bu mt de sadece motorsıklet uzerıne konusulur sanmıstım:silent:

ben tekirdağlıyım anam beni doğurdğunda ebeler mahrem yerlerimi anason yaprağı ile kapamış :queen: sabah kahvaltıda çay yerine rakı içerdik... rakı masasında yaşıtım rakip tanımam büyükler hic rakibim bile deil :wiinkk:

bide belifess insanların kafasını lütfen karıştırma iki üyelik açarak :mrgreen:

Senİn iÇtiĞin rakıyı Susuz iÇerİm:queen::queen: gerÇektende trakyadan kıS aLmak zOrdur. benİm arkadaŞım var 8 sene oLdu evLenemİyoLar daha. aiLeLer biLio iŞide var ama aga vermİo kıSı. herhaLde 10 Sene doLsun dİe bekLio.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Senİn iÇtiĞin rakıyı Susuz iÇerİm:queen::queen: gerÇektende trakyadan kıS aLmak zOrdur. benİm arkadaŞım var 8 sene oLdu evLenemİyoLar daha. aiLeLer biLio iŞide var ama aga vermİo kıSı. herhaLde 10 Sene doLsun dİe bekLio.

ben rakıyı peynirle zaten susuz icerim be kardeşim :mrgreen:

ben rakıyı peynirle zaten susuz icerim be kardeşim :mrgreen:

oo iyi iŞalla bİ gün kafaLarI çekerİs. yanLıs ben geLdİmmİ kazan rakıSı iSterİm buraLarda buLunmuO. bİ keS rakI yüSünden kavGa etmİştİm. aga oturdu maSaya ben rakıyI suyLa iÇmem dedİ herkeS baktI. bana rakInın yanIna koLam getİr dedİ koLayLa iÇmeye kaLktI hakaret SaydIm kavGa çIkardIm. meyhanden atIldık.:queen::queen:

evladım araştımacı olun yeni şeyler arayın birinizin yaptığı kitleme ile uğraşmayın fürek abiniz pardon aplanız size böylemi öğretti bi deri bi kemiz kalmış bakımsız tarzan moldovya tarzanı :queen::queen::queen:

3 yaşında arap tayı,bak ben buluyom yeni şeyler ama sen 1 aydır takıldın bi bakımsız tarzan hikayesine.hadi zayıf olsam tamam deycem ama zayıfta değilim.tutturmuş bakımsız tarzan,pöfffff,asıl sen geliştir kendini.
şu an sessizliğimi koruyorum.mete_han ustamın foruma geri dönüşü münasebetiyle yapacağım kutlamada ,hepinize ayrı ayrı kitleycem sabırlı olun.şu an plan aşamasıdayım ve bilgi topluyorum.kitlediğimde oturduğunuz koltuktan zıplayıp yörüngeye oturcaksınız.gerçi alp_fodul ve kiltekin o göbekleriyle ulaşamayabilir ama deneycez.sanada reflektor takcam.uzaylılar gelip geçerken çarpmasın sana,nede olsa gece görünmen biraz zor oluyo :queen::queen::queen::queen::queen:

eee biz boşuna demedikk zordur trakyadan kız almak zordurr diyeee
ee tabiii kayınpederi alkol masasında devirip ayakta kalmayıda başarmanızz gerek

tamammm hemen seni mt mali danışmana yönlendiriyoruzz
önümüzdeki 5 yıl içerisinde yavukluna kavuşabilmen için hemen bi ödeme planı çıkarır:p:p

aaa seninn yanlışınn var
trakyadannn koca alınmazzz
içki-kumar-dost durumlarından dolayıı
hanımlarsa gece evde eş beklerr:queen::queen:
birtek bunlada bitmezkiii,ohoooo bu iş basit değil.hadi kaynatayla içki sofrasını geçtin.hadi bilmem kaç kilo altını buldun kızı aldınn.birde düğünde tüketilecek alkol parası var.en az bir mitbubishi Canter kasası kadar bira olcak.tabii ağır abilere rakılar felan.yanında mezesi.en az 10 kg altında ona gider.
ben kendimden biliyom,alkol içtiğim dönemlerde her düğün akşamı kıbleyi kaybediyoduk.sonra o kafayla dol ortaya oynamaya.amma rezillikti o deönemlerim be :pr::pr::pr::pr:
erkekliğin onda dokuzu kaçmakmış zaten
altın parası fazla geldi desene sen şuna
kıvırma boşuna alkolle falan:queen:
sen o devirde öyle koca bul ama 2 tane olsun.biriyle ben evlenirim.hemde kilomun yarısı ağırlığında altına.bak indirimden sonra senin kocayıda kapmayayım :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar