uleyyn sapıkmısın sen,turizmi batlatama uğruna kandırdığın kızlar yetmiyomu turizm düşmanıBenim büyük biladeri tekirdağa damat verdik 2 yıldır tekirdağda yaşıyo zaten 5 yıldırda orada görev yapıyordu halinden memnun valla ayrıca tekirdağın kızlarınıda tek geçerim hepsi fashion tv'den fırlamış gibi :mrgreen:
belifeless kilo almaya başla,talipler fazla,hayatını kurtar :queen::queen:.bu devirde yaşamak zor :cherry:tamm ben topiği açıyorum. belifeless kaç kilosun? allahım sen beni koru yarabbim :cgum::
bizim evin altında gömü vardı.hmen çıkarıp geliyom :queen:ne bu yaww arkadaşlar başlık parası falan
kaçıncı yüzyıldayızzz geride kaldı o günlerrrr
bizdeee kızın kilosu kadar altın istyrlarr sadece
kızın kilosu kadar altın vercek bi adam bul,şerefsizim ben evlenirim be :queen::queen:
hee,trakyadan kız almak kolaymı.önce kayınpederle oturup tek başına bi büyük içip ayakta kalman lazım.yoksa o iş baştan yatar :cherry::cherry:bizde öleee kolay kolay kız vermezlerrr
nede olsa kanımızda trakya kanıı dolaşıyorrr:queen::queen:
karaboru,dikkat et ha,yandaşların uzakta.başbaşayız,bilmem anlatabiliyommu ??laa sana ben değil yeni öğrencilerimiz bile kitler olduğun yere.hatta bir tanesinin hikayesimete_han sız geyikler dönüyo hüzünle izliyoruz :salut: spirnof sana kitlicem ama füreğin yerini almıyo evladım :salut::salut::salut:
:queen::queen::queen:bbaday seni fotonu çekmek için en mükemmel makinayı bile kullanmışlar faydası olmamış
Shot at 2007-08-18
Bir gün tiger ve bbaday adında iki zenci istanbul sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır.Fiyat 100 dolar."
tigerın 101 doları, bbadayın ise 99 doları vardır. bbaday tigera: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. tiger ise: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer.
Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar. bbaday. tiger a şöyle der ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." tiger cevap verir: "Defol burdan pis zenci!"
:silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent::silent:,yorum yoq :queen:belifeless evlimisiniz..............:rendeer:
Son düzenleme: