[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
görkem artçı alcenmi beni be ya :queen:

nasipse bende gelecem aslında hiç gitmedim böyle geziler ama sırf yeni arkadaşlar tanımak adına katılacam bu organızasyona .

ne o yayami kaldın artcı olmaya ne gerek var sen zaten senin motosikletten daha hızlı gidersin

ayıb oluyo abi bizde bu kadar... ötesi motor zamanla gelecek... ayrıca gördün motoru şarköye giderken... kendi sınıfyla kıyasladığın zaman hiç de yavaş kalmıyo... sorunlar çıkartıyo ama ... sınıfında gayet seri bi motor...

tekirdağa giderken piston sekman dağaldı zaten hararetten...

sen tanırsın suzuki servisi nuray uysal a bıraktım uysal motora....

motorsuzu zaten yeni motor alana kadar çıkacağım en uzun yol yine tekirdağ...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geziye Bursada katılacağım :)

Bursa buluşma noktası neresi :mrgreen:

e hani ünlü iskendirciye qidecektik ??? :wiinkk:

Zaten kısmet olursa en ünlü iskenderciye gideceğiz...İskender İskenderoğlu Köy İskender'in sahibinin bir tesisi klasik mekanı ile içerisinde İskender'i barındırıyor merak etmeyin...

Geziye Bursada katılacağım :)

Bursa buluşma noktası neresi :mrgreen:

Bunu hiç düşünmemiştim yahu:cherry::cherry::cherry: Ben Bursa girişinden alıp İstanbul'dan gelecek grubu. sora şehir merkezinde kendi arkadas grubumdakilerle buluşturup:) Ardında dağ yoluna çıkarız die düşünüyordum..İsterseniz birlikte karşılayalım İstanbul grubunu?

Son düzenleme:
Yagmur yagarsa ben gelmem.

Bulusma saati ve yeri cok iyi olmus, ne cok erken, ne cok gec. Yanliz pazar gunu sabah saat 7:30 da arabali vapur calisiyormu?

Bu arada gidecegimiz iskenderci asari pahali degildir ins. Cunku "iskender iskenderoglu" hakikaten kaliteli ve guzel yapiyor ama fiyatida onemli bence.

Bulusma saati ve yeri cok iyi olmus, ne cok erken, ne cok gec. Yanliz pazar gunu sabah saat 7:30 da arabali vapur calisiyormu?

Bu arada gidecegimiz iskenderci asari pahali degildir ins. Cunku "iskender iskenderoglu" hakikaten kaliteli ve guzel yapiyor ama fiyatida onemli bence.

Perşembe'den itibaren hava açılıyor ayrıca sıcaklık değerleri de +30civarında olacak rahat ol geleceksin...porsiyon 14ytl idi en son hatırladığım.İçecek fiyatlarını hatırlamıyorum tam...Merak etmeyin grup indirimi yaptıracağım sizlere:rendeer:

Tatlı su motorcusu seniii :p

hava güzel olacak şu anda yağmur gözükmüyor....

iskender kalitesine göre uygun fiyatlı ama herkese göre değişir... Akın güzel bir indirim yaptırır zaten...

Tatlı su motorcusu seniii :p

hava güzel olacak şu anda yağmur gözükmüyor....

iskender kalitesine göre uygun fiyatlı ama herkese göre değişir... Akın güzel bir indirim yaptırır zaten...

Kalitesine zaten laf edilmez sanırım:) İndirim konusuna gelince elimden gelen herşeyi yapacağım şöle ortalama bir sayı çıksın cuma cumartesi akşamına kadar telefonuma bakar:wiinkk:

Akın hayırlısıyla dönmüşsün eve.... Ben de dönebildim buz üstünde artistik patinaj yaparak.... :mrgreen:

metalgod
Alcem be ya :cherry:

Son düzenleme:
Akın hayırlısıyla dönmüşsün eve.... Ben de dönebildim buz üstünde artistik patinaj yaparak.... :mrgreen:

metalgod

cbf 150 lemi
:queen:

neyse bakalım yav hayırlısı bursada talip çıktı motora belki gelirimde getirim ... hatun kişide rokenkok rokenkok diye çok ısrar ediyo onuda ekemiyom lanet olsun hepsi üst üste geldi naapsamki olmadı kendi motorumla gelicem ...

zaten yeniden rodaja giriyorum :queen:

ultraukala koy cook güzel bi seçim bende katılıyorum sana ama bırde sehır ıcınde gıdıp oturulcak ve nargıle cay kahve tarzı bır yerde toplansak die düşünmüştüm ben...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sirkeci - Harem Arabalı feribot hattı pazar günü ilk sefer sabah 8:00'da
2007_sh_yaz_sirkeci_harem.gif

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

metalgod

görkem dikkat et benzin bitmesi bulasıcı bir hastalıkmış sanada bulaşmasın ben bidon alayımı ? :queen::queen::queen:

ozaman ben halis abiin artçısı olacam... bitsin benzini kalalım yolda bne alışkınım zati bana koymuo :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ozaman ben halis abiin artçısı olacam... bitsin benzini kalalım yolda bne alışkınım zati bana koymuo :queen:

olur alırım seni ama benim kötü bir alışkanlıgım var tam 23 yılık toplu yola cıkmadan toplantı yerine gelmeden once benzin alırım :queen::queen:
tabi sabotaj olmazasa zor yolda kalmam :cat:

valla ben bilmem artık orasını sabotajmı olur başka bişeymi olur... :queen:

Teflon'la konuştum bu akşam..
Patlayan amortisörünü anlatırken içinden Kuralkan'a iyi niyetleri arz ediyordu sanırım:mrgreen:
Pit çalışmalarını hızlandırıp Pazar gününe yetişmek için çalışacağını söyledi.. Meraklılarına duyrulur.. :p

cbf 150 lemi
:queen:

neyse bakalım yav hayırlısı bursada talip çıktı motora belki gelirimde getirim ... hatun kişide rokenkok rokenkok diye çok ısrar ediyo onuda ekemiyom lanet olsun hepsi üst üste geldi naapsamki olmadı kendi motorumla gelicem ...

zaten yeniden rodaja giriyorum :queen:

Valla kıvırma seziyorum yakarım çıranı senin :cat:

Teflon'la konuştum bu akşam..
Patlayan amortisörünü anlatırken içinden Kuralkan'a iyi niyetleri arz ediyordu sanırım:mrgreen:
Pit çalışmalarını hızlandırıp Pazar gününe yetişmek için çalışacağını söyledi.. Meraklılarına duyrulur.. :p

Merakla bekliyoruz sizler için gündüz vaktimizi geçirebileceğimiz bir yer daha buldum.Alaçamda dağda bi yer yakınında şelale var orası sanırm daha uygun olacak.Çünkü uludağ'da yapılacak bir aktivite bulamadım ben..Alaçam'da atv kiralanan tanıdık bir yer var.Maalesef çan çin çong ama 3tane atv varmış kiralık arkadaşımın bir tanıdığının.Ayrıca her türlü kahvaltılık muhteşem imiş ayrıca balık ızgara çeşitleri mevcutmuş.Bursa'ya girdiğimizde kahvaltımızı orada yapabiliriz.Uygun fiyata atv kiralayıp eğlenceyi doruğa çıkarabilriz diyorum ben.İsterseniz topluca uludağ'da yapılacak bir aktivite düşünebiliriz.Ayrıca alaçam'da şelaleye çok yakın çok mükemmel bir yer...Benim kafama şimdilik en yatkın olan Alaçam'a gitmek.Ardından Mudanya yolundaki KÖY tesisine ve 1saat gibi bir sürede yemeğimizi yer dinleniriz ve dönüş yolculuğuna çıkarız...Şu anlık en mükemmel plan bu gözüküyor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar