ya pierzig fiyat model çok iyide , bu ilanı bende daha önce gördüm ve eleman güncelleyip tekrar sürüp duruyo, full boyalı, km saati yok çok ilginç !!
Ya boyalı olsun farketmez yakından incelemek lazım bende önceden görüyodum bu ilanıya pierzig fiyat model çok iyide , bu ilanı bende daha önce gördüm ve eleman güncelleyip tekrar sürüp duruyo, full boyalı, km saati yok çok ilginç !!
tessin makina başka değilmiydi yaa
ss vardı sanki onda
aslında ben de twister ya da cbf250 düşündüm ama ilk etapta gönlüme göre 500 cc bulamazsam düşünüyorum şu an. eğer bulamazsam sana zahmet sorarız o motoru.2004 twister olur mu_?kırmızı 16000 km de...5500 ytl..gerçi 250 cclik ama..yine de söliim dedim..satılmadıysa sorarım yine de...
Bu acil falan diyo 5oo iner belki6 ya inerse kaçırma derim ben
r:Ahh para olcaktı ki
r:
Ya boyalı olsun farketmez yakından incelemek lazım bende önceden görüyodum bu ilanı
Dark ilan bu;
http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4493836&keyword=er-5
Alper abi Tess şu yarışçı olan mı
selam arkadaşlar
evet benim makinem
artık cbr 125 kullanmıyorum
uzun süredir er-5 im var
ama paraya ihtiyacım olduğu ve izmir dışına gidebilme ihtimalim sebebyle satıyorum
ilgilenenlere duyrulur
yarış pistinde olucak hafta içi makine
oradan bakabilirsiniz
buyrun gelin beklerim
olabilir aslında fadıl ama hakikaten neden km. saati yok acaba ? komple boyalıysa büyük ihtimalle toplanmış olabilir
Gurmede mi cuma gecesi mi alalaaa ben tanışmadımmı yaw :silent:ben o motorun sahibini tanıyorum galiba...gurmede tanıştık gibi
suzuki bandit motorla gelmişti bu kız...tomris di ismi..:cyclopsan
yanlış hatırlamıyprsam eğer
tam chopperridere göre bi motor gibi, önceki motoru ar2 yapıtıktan sonra, bu da arbeş olmak için ilk iki değişikliği yapılmış birşeye benziyo. kısmetse alırsa bi iki ay sonra motorun başında;
aa bu ne be motoruda büyükmüş, wayy radyatöre bak ne bu motorun aslı, olm plaka nerde gibi sorulara maruz kalacak gibime geliyo.
özür ya kardeş motorları karıştırdım sanırımm
burda her zaman muhabbet hoştur dostluklar sıkı kardeşlikler güçlü. daha ne olsun