Kim Koydu Bu F1 Aracını Şirketin Önüne!

Bugün Sauber BMW pilotu Robert Kubica ödül töreni için şirkete geldi.

Bu araba da Nick Heidfield 'in arabasının kaportası motoru sökmüşler :queen:

Kubi bir ara otomatiğe bağladı ne versen imazlıyordu. İşgüzar arkadaşlardan birisi "For Hamiline" diye imza almış.

sıcak kanlı ve biraz çekingen kubi

şirket çalışanlarının bir bölümü ve ben bir de çelik :mrgreen:

herkes şirkette kubi kubi diye çağıra çağıra admaın ismi kubi kaldı kubi deyince bakıyor artık. :queen:

sağlıcakla.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: çok iyi yaaaaaa....kubii.....:queen::queen::queen::queen::queen:

kubi ve çelik muhteşem ikili:queen::queen:

kanka oldular daha sonra birlikte koçmüzesine gittiler. :p

bizim tesis sorumlusuna sordum Rossi ne zaman gelicek diye. adam gaza gelmiş onuda geitrcez dedi. %100 kim olduğunu bilmiyordur. hoş ben de kubi yi tanımıyordum.
sağlıcakla.

Bugün Sauber BMW pilotu Robert Kubica ödül töreni için şirkete geldi.

Bu araba da Nick Heidfield 'in arabasının kaportası motoru sökmüşler :queen:

Kubi bir ara otomatiğe bağladı ne versen imazlıyordu. İşgüzar arkadaşlardan birisi "For Hamiline" diye imza almış.

sıcak kanlı ve biraz çekingen kubi

şirket çalışanlarının bir bölümü ve ben bir de çelik :mrgreen:

herkes şirkette kubi kubi diye çağıra çağıra admaın ismi kubi kaldı kubi deyince bakıyor artık. :queen:

sağlıcakla.

ooo ne güzel yanlış yapmışın kanaatimce adam motora binip bir iki gaz verir teker meker yapar

ne şanslısın be.bu arada şu çeliği anlatsana biraz bize:cherry:
asimodan farkı ne?:cherry:

ne şanslısın be.bu arada şu çeliği anlatsana biraz bize:cherry:
asimodan farkı ne?:cherry:

asimodan farkı çelik sanal bir robot rsimdeki bildiğin manken. reklamlarda görülen çelik, animasyon selendirmesini Özkan Uğur yapıyor. asimoyla bir alakası yok. :p

GKN

:)
çarrcaktın abi çekiciyi
geliceklerdi trafik vakfından
abi km si 1 milyon pazarlıı yapıcaklardı, bide ruhsatı yok die bağlarlardı hee :):)

:)
çarrcaktın abi çekiciyi
geliceklerdi trafik vakfından
abi km si 1 milyon pazarlıı yapıcaklardı, bide ruhsatı yok die bağlarlardı hee :):)

:queen::queen::queen:bide diyolarmış ruhsat plaka yok,eksoz desen baaaarıyo yasak abi yasak,,,abooooo sigorta kaskoda yok bağlayın hemen çekici gelsin

ya bu araclar 100 km demi 1000 km demi 75 litre yakıomuş hangısı ama unuttum :? ya 100 ya 1000 :)

herhalde 100 kmde yakıyolardır 800 bg lik atmosferik motor var genelde üzerlerinde. 1000 kmde 75 lt yi motor bile yakmıyo yaksa hemen alalım :mrgreen: maket f1 aracı belki 1000 kmde 75 lt yakabilir.

tur başına 3 ile 3.5 kg benzin yakıyorlarmış. kg cinsinden hesaplanmasının nedeni ise FIA 'nın benzini tartarak verdiğinden dolayı imiş. Gerisini siz hesaplayın ... :)

kubi kubi ... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar