15/08/2007 Manisa-mt Toplantisi

muratın olduğu yerde önce çay sonra yemek resimleri olur motorlarıda yemiştir baksana millet kediye saldırmış açlıktan

Kaskı gördümde motorları göremedim :)

kardeşim biz arabaya bile kaskla bineriz. ruhumuz zehirlenmiş birkere motosiklet sevdası tarafından. şaka bir yana yemekten ve sohbetten doğru dürüst fotoğraf bile çekemedik.

muratın olduğu yerde önce çay sonra yemek resimleri olur motorlarıda yemiştir baksana millet kediye saldırmış açlıktan

nasılda biliyor beni. bir demlik çay getirtti Lodos tek başıma içtim neredeyse. yediklerimizi saymıyorum bile ama allah seni inandırsın yinede arttı. ne bereketliymiş bu sofra dedim içimden

motosiklet bahane,muhabbet şahaneeee:mrgreen::)(modifiye zeytinler de bitti,çok üzgünüm evde bir hüzün havası hakim.Zeytinleri yedim şehvet çöktü ayıptır söylemesi...):mrgreen::p

Sanat için zeytinleri yedim.Gelin beni alın

ayın 22 si olmuş topik hala akıyo :)
duyulmazım ahmedim yiyeceğin zeytin olsun geçerken uğra bi ara :wiinkk:

ulen murat sen değiştirdinmi motorun aküsünü ? sonra yok motorun şurası bozuk burası arızalı deme eskitirim walla seni :)

çay ile korkutamayacağını beni anlamışsındır umarım , rize ile bağlantılarım var kamyon ile çay gönderecekler bir günde teslim ne haberrr...:mrgreen:

akü değiştirdim ama sanırım konjektörde arıza var yada bende kaçak var. yine bitti.

değerli dostlar
yıllık izinde şehirdışındaydık. daha sonrasında ferhatın işleri akşam 10da ancak bittiği için yaklaşık 1,5 aydır manisa mt ve izmir mt grubuyla yapılan hiçbir toplantı ve etkinliğe katılamadık.en kısa zamanda aranızda olabilmeyi istiyoruz.
sevgiler

ıronlıne & speedygirl

değerli dostlar
yıllık izinde şehirdışındaydık. daha sonrasında ferhatın işleri akşam 10da ancak bittiği için yaklaşık 1,5 aydır manisa mt ve izmir mt grubuyla yapılan hiçbir toplantı ve etkinliğe katılamadık.en kısa zamanda aranızda olabilmeyi istiyoruz.
sevgiler

ıronlıne & speedygirl

şulecimm biliyoruzki gönlünüz bizlerle
biliyoruzki 2 ayağınız çamurda olsa yine de gelirsiniz
ama össledikk sizi
bırakın azcıkk işi gücüü:)

speedygirl şule;783237' Alıntı:
değerli dostlar
sevgiler

ıronlıne & speedygirl

özlettiniz kızım kendinizi. ağırdan satıyonuz valla. ferhatın kulaklarını çekmek lazım. bu kadar kopulur mu yaw?

dostlar valla ne deseniz haklısınız ama tatilin acısı fena çıktı. biriken işler, nöbetler bitirdi bizi. bizde çok özledik hepinizi. ayrıca malesef kaza geçirdiğimiz için birkaç hafta arabasız kaldık. motoruda sattık ya tam oldu. arabamız servisten haftaya çıkıyor kısmetse en kısa zamanda sizlerle olacağız. hepinizi çok seviyoruz ve çok özledik
sevgiler saygılar
ıronlıne & speedygirl

Moderatör (forrap)
AAaaa kaza mı:pale:Çok geçmiş olsun ya.Arabada hasar var sanırım sadece,arabaya gelsin size geleceğine...
Aman dikkatli olun gözünüzü seveyim.
Ferhatıma da sanada çok geçmiş olsun:pale:
En yakın zamanda gelin bir şekilde buluşmaya.Araç var,gelip alalım sizi gerekirse.

ferhat nedir bu arabanın senden çektiği :) geçmiş olsun ikinizede...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar