doğru söylüyorsun, bende nasıl yanıldığımızı yazdım zaten. Honda meselesine gelince yılda 10 milyon adedi aşan üretimiyle Honda dünyanın en büyük içten yanmalı motor üreticisi. activa zaten çin motorlarının eşdeğeri bir motor yinede herşeye dayanır benim anlatmak istediğim honda rebel gibi motorların üretimindeki mühendisliğin çin mallarındaki eksikliği.sana hak veriyorum kalite kontrol çok hızlı gelişti. sanırım çok yakında bu motorun sorunsuz bir kırankı yedek parça olarak piyasaya çıkar.
özür dileyerek konunun dışında olmasına ve benim aslında italyan ingiliz motorlarını sevmeme rağmen şunu eklemek istedim. 50 cc Süper Cub C100 motosiklet 1958 yılında piyasaya sunuldu ve Amerika'da şu sloganla satıldı: "Honda üzerinde iken en iyi insanlarla karşılaşırsınız." Bu, kamuoyunun motosiklet kullanımına karşı bakışının değişmesini sağladı ve şimdiye kadar bu modelden 26 milyondan fazla üretildi. Bu sayı Volksvvagen Beetle (yaklaşık 20 milyon) ve Ford T Modeli (16.5 milyon)ni geride bırakırken, toplamın her yıl 3 milyon adet artmayı sürdürmesi herhangi bir rakip çıkması şansını ortadan kaldırıyor. Bu model şu anda toplam olarak 100 milyon adet üretilmiş olan iki tekerlekli Honda araçlarının halen %55'ini oluşturmaktadır. Honda, dünyanın en büyük motor üreticisidir. honda almam çünkü ruh yok.