ağvaya müthiş bir gezi(kayış kopması yüzünden yarım kaldı)

ağvaya müthiş bir gezi(kayış kopması yüzünden yarım kaldı)

arkadaslar bugun sızlere agvaya gıdıyorum üç gün kalacam .guzel fotolarla donecem demıstım buyrun fotolara bakalım.
Shot with W810i at 2007-08-17dakka bır gol bır omerlı sapagını az gectık yangın cıkmıs
Shot with W810i at 2007-08-17vatandasımız tırubun kurmus ızlıyor
Shot with W810i at 2007-08-17
Shot with W810i at 2007-08-17ve gunun bombası yangını gectık on km yol aldım kayısım koptu.motor yenı 5500 km de ustanın onbın gıder dedıgı kayıs pert.
Shot with W810i at 2007-08-17allahtan yanımda cıkma kayısım var dokuz kere kayıs koparmıs bı scooturcu olarak ustalıgımızı gostermenın zamanıdır.anlayacagınız gunum mahvoldu.herkese selamlar.

paylaşımın saol da ben başlıgın anlamını anlayamadım
geçmiş olsun yolda kalmış sayılmazsın

bende diyorum ne biçim deniz kenarı resimleri görcez olaya bak

geçmiş olsun:rendeer:

paylaşımın saol da ben başlıgın anlamını anlayamadım
geçmiş olsun yolda kalmış sayılmazsın

kaldık yolda daha ne olsun yedek kayıs vardı oda eskı.taktım gerı dondum guvenemedım eskısıne.sıle yolu rampa oldugu ıcın zorlamak ıstemedım.kısmetse yarın orjın kayıs takıp sansımızı adalarda deneyecegız bakalım neolur.

Üzüldüm AĞVa gezine.Geçen günlerde bend:)e ağvaya arabayla gittim.Yol okadar uzunki 2 saatten fazla sürüyor.Toplam km 120km fakat yolları çok virajlı.Erken çıkmak lazım ağvaya onu öğrendim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu da ayrı bi tecrübe belki istediğin gibi eğlenmedin fakat, hayatta tecrübeler(iyi-kötü) gelecekteki karşılaşacağın olayları daha soğuk kanlı karşılaman için birer basamaktır... yola devam

teşekkürler paylaşım için.:cat:

Super Moderator
Geçmiş olsun da, başlık abes kalmış biraz duruma göre...

bu da ayrı bi tecrübe belki istediğin gibi eğlenmedin fakat, hayatta tecrübeler(iyi-kötü) gelecekteki karşılaşacağın olayları daha soğuk kanlı karşılaman için birer basamaktır... yola devam

teşekkürler paylaşım için.:cat:

yola devam durmak yok............

Geçmiş olsun da, başlık abes kalmış biraz duruma göre...

baslıgı espırı olsun dıye attım saolun buarada..........

Son düzenleme:
ya sana gercektem gecmıs olsun kardes ama bır yandan taktır edıyorum senı motoru dagıtmıssın ve yapmıssın helal saan kardes ama ınsallah daah guzelk fotolarınıda goruruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar