Bende geldiiiimm..Aslında gelmiştim ama :)

Herkese selamlar foruma çok daha önce üye olmuştum ama katılımcı değildim.Daha çok yazılanı çizileni okuyup bişiler kapma peşindeydim.Yeterince piştiğimi düşünüyorum naçizane :) Artık bende aranızdayım.
Adım Özer 27 yaşındayım istanbul/İçerenköydenim SS fan'ı yım.Ama 2 tekerlekli herşeye ilgim var.Motosiklet olsun taştan olsun:p Hem okuyorum hem çalışıyorum allah yardımcım olsun :)
Herkese saygılar....

Motosikleti
Forza 250
Hoşgeldin :)
15.38 de mesaj yazmıssın 16.15 e kadar kimse selamlamamış seni :)
Adın Damla/Ebru/Aslı vb. olcaktı ki bu topic 1 hafta ana sayfada kalcaktı :)

Neyse..
imagephphd7.gif

Hoşgeldin :)
15.38 de mesaj yazmıssın 16.15 e kadar kimse selamlamamış seni :)
Adın Damla/Ebru/Aslı vb. olcaktı ki bu topic 1 hafta ana sayfada kalcaktı :)

Neyse..
imagephphd7.gif

Ehhe deatH harikasın süper bi yorum getirmişsin valla... koptum :p Allah iyiliini versin emii... :queen:

hoşgeldin özer
hem çalışıp hem okumak,seni tebrik ederim..
bu zamanda kolay değil işin allah yardımcın olsun..derslerinde başarılar

sıtemıze coktaaan hosgeldın....arkadaslar ben bu sıteye uye oldugumda tanısma bolumune baslık acmadım acaba sımdı acsam olur mu yoksa ıs ısten gectı deyıp hıcbıse acmasam mı ??

@miter
Temennileriniz için teşekkürler. :p Yuvarlanıp gidiyoruz işte kendi çapımızda :)

sıtemıze coktaaan hosgeldın....arkadaslar ben bu sıteye uye oldugumda tanısma bolumune baslık acmadım acaba sımdı acsam olur mu yoksa ıs ısten gectı deyıp hıcbıse acmasam mı ??
Valla ben 04/06 da üye olmuşum ben şimdi açıyosam ki sen benden sonra üye olmuşsun neden olmasın :)

Son düzenleme:
Motosiklet olsun tastan olsun :rendeer:

ARamıza hoşşgeldin :)
Öyle valla taştan çamurdan hiç farketmez.Zamanında bi abim sölemişti insanın kıçı bi kere bu motosiklet selesine deydimi iflah olmaz demişti.Gerçekten doğru söylemiş valla.. Bi türlü iflah olmadım.Bu ayrı bi şey yaşayan bilir.
Bu arada teşekkürler arkadaşlar cümleten. Hoşbulduk :)

hoşgeldin dostum okuyup çalışmak zor bide buraya takılıcak zaman bulursan helal sana:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar