e ben niyeti bozmuş gidiyordum, siz çevirdiniz beni yarı yoldan :queen:
İki dakika boş bıraktık, başınızda adam olmadan o kadar kişi peş peşe kayboldunuz ya helal olsun vallaaaa, aranızdan bir kişi bile yanlış yolda olduğunuzu farkına varmamış :mrgreen:e ben niyeti bozmuş gidiyordum, siz çevirdiniz beni yarı yoldan
Durduğumuz yerde tabelalar vardı , ileri ok bursayı , sol ok istanbulu gösteriyor...
Komtan illa düz diyince ben de dedim heralde kestirme bir yol var gidelim hadi...
Baktık otoyola çıktık arkadan zar zor yakaladım valla :mrgreen:
Benzin alacak param olsa hiç uyarmazdım valla giderdik Bursayal:
@komtan
İki dakika boş bıraktık, başınızda adam olmadan o kadar kişi peş peşe kayboldunuz ya helal olsun vallaaaa, aranızdan bir kişi bile yanlış yolda olduğunuzu farkına varmamış :mrgreen:
gürkan bursa'ya giden yolda başı biz çekiyoduk hatırlarsan...en önde sen ve bir arkadaş vardı baktım biriniz sola döndü biriniz düz devam...senin yanına geldim nereye gidiyosun baba falan diye sen dedin burdan abi yol..:mrgreen:hani çınarcıklısınya biliyosundur dedim...sonra bi baktım 10-15 kişi olan grup 4-5 kişiye inmiş...:queen: neyseki çok fazla gitmeden farkına varıp döndük az ilerden...:cherry:
BEnim şöle bir fikrim var...24-25-26Ağustos tarihlerinde barışarock var orada olacağız MT olarak bir kısım....Herkesi bekleriz...Artından 30-31Ağustos tarihleri arasında patriote istanbulda konaklayacak...perşembe cumaya denk geliyor bu da...O hafta sonu da 1-2eylül cumartesi pazar ikisinden birini seçip ii bir organizasyon yapılabilir diyorum ben...Siz ilk olarak Bursa'da neleri görmek istediklerinizi neler yapmak istediklerinizi belirleyin gerisi kolay...Gidilecek yollar yerler ayarlanır...İskender için çok güzel bir mekan var iskenderin atası İskender İskenderoğlu'na gidilir orası cepte zaten...O hafta sonu uygun olur die düşünüyorum ben...patriote'da 15eylüle kadar Bursa'da olacakmış...Patron bu işe ne diyecek bakalım...
Ben de Barışarock'taki MT kısmında olacağım muhtemelen de ne zaman gelip ne zaman gideceğim şimdiden kesin olmadığından kesin bir şey yazmak istemedim. O 1-2 haftam karışık biraz ama herkese uyarsa 1-2 eylül ben de ayarlanır, uyarım.
Ben de Barışarock'taki MT kısmında olacağım muhtemelen de ne zaman gelip ne zaman gideceğim şimdiden kesin olmadığından kesin bir şey yazmak istemedim. O 1-2 haftam karışık biraz ama herkese uyarsa 1-2 eylül ben de ayarlanır, uyarım.
Durduğumuz yerde tabelalar vardı , ileri ok bursayı , sol ok istanbulu gösteriyor...
Komtan illa düz diyince ben de dedim heralde kestirme bir yol var gidelim hadi...
Baktık otoyola çıktık arkadan zar zor yakaladım valla :mrgreen:
Benzin alacak param olsa hiç uyarmazdım valla giderdik Bursayal:
@komtan
İki dakika boş bıraktık, başınızda adam olmadan o kadar kişi peş peşe kayboldunuz ya helal olsun vallaaaa, aranızdan bir kişi bile yanlış yolda olduğunuzu farkına varmamış :mrgreen:
gürkan bursa'ya giden yolda başı biz çekiyoduk hatırlarsan...en önde sen ve bir arkadaş vardı baktım biriniz sola döndü biriniz düz devam...senin yanına geldim nereye gidiyosun baba falan diye sen dedin burdan abi yol..:mrgreen:hani çınarcıklısınya biliyosundur dedim...sonra bi baktım 10-15 kişi olan grup 4-5 kişiye inmiş...:queen: neyseki çok fazla gitmeden farkına varıp döndük az ilerden...:cherry:
@komtan
Ben komtan'a yolda sizden ayrılacağım demiştim, o biraz erken düşünmüş ayrılığı da aranızda daha önce Yalova'ya giden bir sürü kişi de vardı, yanlış yola girseniz de onlar uyarırlar diye düşünüyordum ben, demek ki festival herkesi bir hayli yormuş...
komtan dedik bağrımıza bastık bizi bursaya götürücekti iskender yeme ye hemde tok iken aç olsak ne ise
yuh yani sana...Yalovada oturup oraya nasıl gitmezsin...ale: