Herkesin de dediği gibi organizasyon çok iyi olmasada, dostlarla beraber olmak çok güzeldi. Bizlere evlerini açan ümit ve yakupa , ayrıca bana katlanan gürkan bora ve eşi esraya teşekkürlerimi borç bilirim :mrgreen:
Ah be ümit güzide insan EHO abimizin fotoğrafını çekmeyi unutmuşuz, nası yaptık böyle bi hatayıBu arada baybora hala kavrayamadı komşu işini , şaşkın şaşkın komşu dediğiniz bu mu diyo :mrgreen:
_BB_
Selam BB , pazar günüydü sanırım , senin miocanı tam önüme park edip içerden su almaya gittin.. İçeride arkadaşlarınla konuştun hatta (sanırım onlarda SYM cilerdi).. Seni Miocan ve plakandaki BB den tanıdım.. Tekrar döndüğünde bi "merhaba" diyecektik ama sıcaktan olsa gerek pek etrafla ilgilenir bi durumun yoktu.. Tanışamamış olsakta yakında görme şerefine nail olduk.. Umarım ilerleyen aktivitelerde sohbet etme şansımızda olur..
aa evet hatırlıyorumvedalaşmaya geldim sym lilerle sonra feribot bi saat sonra olunca geri dönüp son dakikalarımı orda geçireyim dedim, kahve dünyası ordaki en iyi yerdi bence armutlarda uyumak isterdim içimde kaldı yola çıkmam gerekiyordu
insan gelir konuşur yahuale: desene MT nin yanında geçip yine bulamadık :salut:
umarım en kısa zamanda güzel aktivitelerde buluşuruz :queen:
aaa üzüldüm valla yahu insan bi merhaba derdiale:
desperadostum dostum,
komtanım pamık yüreklidir, Pandamızı geri vermenin bir yolunu elbette bulur gibime geliyor.
Sayın Komtan, Panda daha şeyy, UFAK, arada istemeden de olsa şeyedebiliyor. Günahını biz kabul ediyoz, 10 kişi olarak kabul etsek de, ceza/10 olarak, indirimden yararlansaale:
Ogün, abiyy sende arkadan Yetiiimmleeerrr, fakiirrrleeer şarkısını şeyette yımışasınlar birazcıkın![]()
Kahve Dünyası çalışanlarıyla, işletmecileriyle 4 günde adeta canciğer arkadaş olduk.. Artık siparişlerin dışında ikramlar gelmeye, sigara bitince kendi sigaralarını göndermeye başladılar.. Mekanda güzeldi.. İlk gecenin büyük bölümünü üst katta armutlarda yatarak geçirdik.. Sanırım çok şey kaçırdın..
Ha olurda belki buraları okur diye Kahve Dünyasının güzel insanı Fatih dostuma da selamlarımızı yazalım.. Herşey için sağol Fatih..
Festivale dair bi çok resim eklendi siteye ama bunu eklemeden geçmek istemedim.. Marmok'tan sonra yine bir Komtan klasiği.. Fakat dikkat çekmek istediğim bi olay var.. Durumun Marmok'taki bira kutularıyla bi ilgisi yokmuş.. Arkadaş çay içince de dağılıyor.. İşte o şok anın görüntüleri..
Bu fotoğraf Metehan'cı MT gençliği adına önderimiz Metehan'a itafen yayınlanmıştır.. Sen rahat ol Mete..![]()
şu masada o kadar dedim danger a bi fotomu çek diye. çekmedi hain
Fuar da çocuğu canından bezdirdim foto foto diye, tövbe etmiştir :mrgreen::queen:
Çekse nolcak, iki saat şöyle dur Tuğba, yan bak Tuğba beşyüz foto çekti, beş tanesi sağlam çıktı :queen:r:
r:
r:
sevgili silah1 seni yorduk amavideo varmış sende birara yüklersen mutlu oluruz sevgilerimle.....
walla MT liler olarak güzel vakit geçirmişsiniz ama gerisi yalan olmuş anladığım kadarıyla
ama anlamadığım damla kardeşimi kim kızdırdı:silent:
bakın aşşağıdaki resim
![]()